2777
2789
میخام ببینم لبنیات نمیشه مصرف کرد یااینکه حساسیت به کوشت وکاو هست که اینکه برای شیربدهست
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
یعنی مادر نمیتونه لبنیات مصرف کنه و تا یکسالگی نباید به نی نی شیر لبنیات بده گوشت موردی نداره فقط لبنیات
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسنا جان من شنیدم شما فقط شیر و گوشت گاو نمیتونی مصرف کنی چون به نی نی شیر میدی ماست و بقیه لبنیات اشکال نداره
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
بستگی به آلرژی نینی داره یسنا جان،کم کم باید حذف کنی،از شیر شروع کن اگه بهتر نشد ماست و پنیر و گوشت گاو هم حذف کن

"ایران از امروز وارد یک دوره 30ساله خشکسالی شد با صرفه جوییی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم"
یسنا جان توی مدفوع بچه ات خون دیدی؟؟
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
من یکماه سزارین کردم نینیم خیلی دل درد میشه ونفخ داره شدیدبعد دعایت میکنم هنوزم ماست وشیرنخردم ومیترسم بخورم تاطوری بشه
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
فراورده های لبنی گاوی و گوشت گاو و هر چیزهای که از گوشت گاو درست میشه نباید بخوری مثل سوسیس یا حتی شیرینی که توش یه ذره کره یا شیر استفاده شده نباید بخوری. پسر منم حساسیت داره الان ۱۰ماهه هستش
حلقه ی ازدواج باید در فکر انسان باشد.....نه در انگشت دست چپش. خدایا شکرت که یه نی نی کوچولوی ناز بهمون دادی