2777
2789

وای من اصلا دیوونه میشم اینجور مواقع

مخصوصا این که همسرم خیلی پیش میاد اینطوری بشه

اصلا بروز نمیدم انگار مهم نیست. بعدا که حالش خوب شد ازش میپرسم چی شده.... 

شما ها چکار میکنین وقتی همسرتون الکی ناراحته 😥

عصبی میشم حرص میخورم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ولی دلم نمیخواد حرص بخورم اون خوش وخرم تو حال خودشه.... فقط منو میریزه بهم

دقیقا ما خانوما خل ساده ایم دیگه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

همسر ندارم ولی با کسی ک درارتباط اینجوریه 

حس میکنم مودیه 

ی وقتایی شاد و شنگول و پرانرژی ی وقتایی بی حوصله و بی آنژی و شاید هم عصبانی 

خب یاد مودیه یا پریود مردانه میشه ک اخلاقشان تغییر میکنه ولی اگر زود ب زود هی تغییر پیدا میکنه 

دیگ ویژگی خودش ینی همون مودی بودنه درست هم نميشن 

و درک میکنم خییلی آدم اون مواقع اعصابش بهم میریزه من اوایل خودم سرد میشدم ولی بعد دیگ عادت کردم و تقریبا نرمال گاهی اوقات هم عصبانی طور رفتار میکنم دست خودم نیست بدم میاد

پریود میشن ولی پریود مغزی باید بزاری ت حال خودش باشه البته من نمیتونم میپیچم ب پر و پاش🥲🤣

من میدونم اگه گیر بدم آخرش دعواست... 

حرفم اینه که چرا انقدر زیاد و تندتند پریود مغزی میشه😂😂

مرد ها هم یه حالتی مثل پریودی دارن تو ماه چند روزی حوصله ندارن و احساسات منفی تو وجودشون زیاد میشه دیگه دوست ندارن زیاد اجتماعی باشند و حرف بزنن و عشق ورزی کنن . اونایی که کار سخت دارن اصلا خودشون هم حس نمیکنن که. چی شد و چی رفت چون همیشه خسته هستن و شلوغ ولی بقیه که زندگی آرومتر و منظمتری دارن حس میکنن و بقیه هم تاثیرش رو میبینن . بهش میگن غار تنهایی در غار تنهایی فرو رفتن . در متن هم ندارد فقط باید بگذره شما هم پا پیچ نشدید برای ‌‌‌‌‌‌همه هم پیش میاد