2777
2789
عنوان

تجربه ی مادری با وجود ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 57 پست
سلام دوستم ک همسایمونه ۲۷ سالشه با وجود بیماری ام اس باردار شد بچه نارس بدنیا اومد ۵ ماه تو دستگاه ...

ای کاش اول فکر کنیم حرفامون تو روحیه افراد میتونه چه تاثیری بزاره بعد شروع کنیم به پست کردن محتوا!!!......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش اول فکر کنیم حرفامون تو روحیه افراد میتونه چه تاثیری بزاره بعد شروع کنیم به پست کردن محتوا!!! ...

من واقعیتو گفتم🙄بعدش الان علم خیلی پیشرفت کرده و خیلیا تونستن با وجود ام اس و تحت نظر دکتر باردار بشن و بچشونو سالم بدنیا بیارن و بزرگ کنن و دکترام میگن اونایی ک ام اس دارن میتونن باردار بشن هیچ مشکلی نیست و باید تحت نظر باشن

دوست من خودش سهل انگاری کرده

چه عالی😍خدا حفظشون کنه😍🙏 تهران هستید؟

این خانمی که گفتم دوست مادرم بود که مامانم تو مطب باهاش اشنا شده بود اونم مثل شما پیگیر بچه دار شدن بود بعد یروز با مادرم دیدیمش 😍❤

نه گلم من همدانم

دکتر حریرچی تهران شنیدم خیلی حالیشه مامانمم یبار بردیم پیشش دکتر شما خوبه؟؟

2805
من واقعیتو گفتم🙄بعدش الان علم خیلی پیشرفت کرده و خیلیا تونستن با وجود ام اس و تحت نظر دکتر باردار ب ...

من نمیگم شما واقعیت نگفتید

بهتره احتمالات به این شدت منفی رو برای کسی که در اینده قراره مادر بشه و رویاشو داره نگیم ❤

این خانمی که گفتم دوست مادرم بود که مامانم تو مطب باهاش اشنا شده بود اونم مثل شما پیگیر بچه دار شدن ...

چه خوب

خدا حفظشون کنه

ان شاءالله که مادرتونم سلامت باشن

پزشک من خوبه فقط راهش دوره اینم هرچی میشه میگه باید بیای😅الانم باهاش تماس داشتم گفت باید بیای

ما شرق تهرانیم پزشکم غرب تهران

اینه که یه ذره رفتن سخته 

شاید پزشکمو عوض کردم که نزدیک باشه بهم

دکتر حریرچی کدوم سمتن؟

چه خوب خدا حفظشون کنه ان شاءالله که مادرتونم سلامت باشن پزشک من خوبه فقط راهش دوره اینم هرچی م ...

مرسیی مهربون جانم❤❤❤

اره دکترت نزدیک باشه خیلی راحت‌تر خواهی بود

واقعیتش من باهاشون نرفته بودم گوگلمم بالا نمیاد ببینم کجاست 

یه خانومی هم اینجا از حریرچی خیلی راضی بود

میگم تو تلگرام سرچ کن ببین ام اسی‌ها گروه ندارن

پس با گرفتاری کسی مزاح نکنید

مزاح نیست عزیزم منم سالها خودم مشکوک به این بیماری یودم نسبت به خودم ترس و‌ فوبیا هم داشتم اما مدت ها مقاله خوندم و تحقیق کردم ام اس فقط با پلاک اکتیو و توی مرحله پیش رونده ثانویه ممکنه عوارض جدی داشته باشه که این مرحله نادره الان اکثرا توی مرحله cis میفهمن با مشکل بینایی کع در اثر قرار گرفتن پلاک‌روق عصب بینایی هست ایجاد میشه اما با دارو و کورتون تراپی عمده علایم ایجاد شده رفع میشه در واقع یه سبک زندگی سالم‌با رژیم غذایی خوب و دور از استرس و ورزش و دارو درمانی علایم‌رو کنترل و پلاک ها رو خاموش میکنه من دیدم کسی کت ام اس داره کوهنوردی میره تو این بیماره فقط روحیه مهمه باید شوخیش بگیری که شکستش بدی اتفاقا وگرنه من خوب میدونم جریانش چیه

مزاح نیست عزیزم منم سالها خودم مشکوک به این بیماری یودم نسبت به خودم ترس و‌ فوبیا هم داشتم اما مدت ه ...

ممنون از اطلاعاتتون

منم سال‌ها مادرم درگیرشه از خوندن پیام اولتون یه خورده ناراحت شدم حس کردم از دور نگاش کردید

موفق باشید🌸🌸

ممنون از اطلاعاتتون منم سال‌ها مادرم درگیرشه از خوندن پیام اولتون یه خورده ناراحت شدم حس کردم از دو ...

نه گلم این چیزی که گفتم نتیجه ۲ سال مطالعه و تحقیق هست ببین محل قرار گیری پلاک ها درگیری نخاع و زون کی مغز رو درگیر کرده مهمه شرایط بیماری توی همه افراد یکی نیست اما چیزی که توی کیس های زیاد دیدم کورتون تراپی و درمان با داروی هایی مثل اینترفرن و ... تاحد زیادی بیماری و علایم رو کنترل میکنه حتی کیسی دیدم ۵ سال حمله نداشته و زندگی عادی داشته مرحله پیشرونده ثانویه کع علایم حرکتی شدید میده واقعا نادر هست برای همین گفتم الان مثل سرماخوردگیه 

موضوع دیگع من خودم تیروییدیت هاشیموتو که یخ نوع بیماری خودایمنی هست رو دارم ‌و تیروییدم تخریب میشه توسط بدن خودم و فقط کنترل میشه 

واسه همین فکر نکنید از دور نظر میدم❤️❤️💕

2810