2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای زاهد من با موبایل و لپ تاپ اصلا نمیتوانم وارد تاپیک های مورد علاقه ام بشم باز نمیکنه و فقط صفحه اول را نمایش میده لطفا راهنمایی کنید
خودت را در دریاچه زیبای اسرار آمیز فرصت های الهی خدا بینداز و خوب آب تنی کن.
سلام آقای زاهد من رو مونیتور میزنم ولی باز هم نسخه قدیمی رو نمیبینم مشکل داره ،گوشیم آیفون است لطفا رسیدگی کنید .تبلیغات کنار سایت ک خوب بود تازه اون جوری إمضای کأوبرا هم بود و خیلی صمیمی تر بود همه چیز تازه یکبار با گوشیت ىن بیاید تو نی نی سایت تبلیغات هر سوی ک داتلولد نمیشه فقط یک بتر اونم تو حافظه گوشی سیو میشه من اون نی می سایت قبلی رو دوست دارم
سلام اقای زاهد اصلن ارشیو باز نمیشه با گوشی مثلا قبلن در مور چیزی مخاستیم از تاپیکهای قبلی کمک میگرفتیم رلی الان باز نمیشند
حدیث داریم اگه نی نی سایت تعطیل بشه 4عضو بدن تشکر می کنن /چشم /باسن/انگشت/مثانه......