2777
2789

برادرشوهرم رفته یکی از شهرهای ترکیه که اسمشم نمیگه به کسی..اونجا بدون کنکور توی دانشگاه نیمه خصوصی پزشکی میخونه..

بماند که چون شوهرم برا پدرش کارمیکنه...کلی زحمت میکشه براشون..حتی دوتا کوییک ثبت نام کرد شوهرم باپول پدرش ..توی هرکوییک ۱۵۰ میلیون سود کردن..همه اون سودا رو قراره بدن به برادرشوهرم..خیلی ناراحتم. شوهرم برا اونا زحمت میکشه ولی برادرش مفتی مفتی دکتر میشه و مولتی میلیادر دراینده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها جون بیخیال .تو که گشنه نمیمونی .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
خب

خب ناراحتیم از این هست ک پدرشوهرم گتاسفانه پولا دست اونه...ولی زحمتا و پول دراوردنا دست شوهرم..حالا از یه طرفم برادرش قرلره دکتر بشه..من میسوزم که با زحمتای شوهرم قراره بشه..نه با هوش و درس خوندن خودش

برو ببین مردم چه مشکلاتی دارن .تو خوشی والا.اون مشکل نیست اون کمک یه برادر به برادرشه یا پدرش .از چی ناراحتی

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
رها جون بیخیال .تو که گشنه نمیمونی .

چرا بیخیال راس میگه بیچاره...حرص دراره

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
برو ببین مردم چه مشکلاتی دارن .تو خوشی والا.اون مشکل نیست اون کمک یه برادر به برادرشه یا پدرش .از چی ...

عزیزم از این نگرانم که دراینده عقب بیوقتیم از این برادرش.به عرحال خودت میدونی توی ایران پزشک حرف اوله

خب ناراحتیم از این هست ک پدرشوهرم گتاسفانه پولا دست اونه...ولی زحمتا و پول دراوردنا دست شوهرم..حالا ...

همسرت باید ناراحت باشه و حرص بخوره … همسرتم اگه میبینه مزد دست رنجشو نمیگیره دیگه برای پدرش کار نکنه 

همسرت باید ناراحت باشه و حرص بخوره … همسرتم اگه میبینه مزد دست رنجشو نمیگیره دیگه برای پدرش کار نکنه ...

به همسرم تا اعتراض میکنم داد میزنع میگه خب یه شغل خوب تو برام پیدا کن

عزیزم از این نگرانم که دراینده عقب بیوقتیم از این برادرش.به عرحال خودت میدونی توی ایران پزشک حرف اول ...

بله حق با شماست .باید کمک کرد اما نه به قیمت پایمال کردن حق زن و بچش.خب با همسرت صحبت کن .دعوا نه.حالت درد ودل .اگه قانع شد که خب اگه نه خودتو زجر نده .پیر میشی.

یخورد حسادت داری میکنی که برادرشوهرت میخواد بشه پزشک و درامدش بالاتر از همسرت بشه… 

هرکس یه اینده ای داره خب اون دوست داشته اینجوری کنه همسرتم میرفت ترکیه درس میخوند پزشک میشد پدرشم خرج اونم میداد ولی خب ترجیح داده پیش پدرش کارکنه … همه که مثل هم نیستن زندگیاشون … 

بله حق با شماست .باید کمک کرد اما نه به قیمت پایمال کردن حق زن و بچش.خب با همسرت صحبت کن .دعوا نه.حا ...

عزیزم دست خودم نیس..تا فکر میکنم به اینده برادرش و اینده خودمون استرس و تپش قلب میگیرم