2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 108561 بازدید | 1679 پست

دوستان منم لایک کنید 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دلم صبح عالی متعالی ❤️ به به 😍 پس افتتاح اش رو زدی به سلامتی انشالله آره عزیزم...همون خو ...

سلام معصومه جان صبحت بخیر

عزیزم منو راهنمایی میکنید

برا تکمیل وجه ماشینم تا اخر بهمن یا اوایل اسفند ممکنه پیامک بیاد

۸۰ پول نقد دارم نمیدونم چیکار کنم ارزشش کم نشه تو این مدتی که پیامک تکمیل وجه بیاد؟

سلام عزیزدلم خوبی؟

ی سوال داشتم ازت، چون ماشاءلله خیلی اهل حساب کتابی میخواستم بپرسم میدونی حدودی به ازای هر یک ساعت قالیبافی چقد دستمزدت میشه؟ 

جدیدا ی کاری رو تو خونه شروع کردم جهت انگیزه برای خودم میپرس🌿م

و یادمه خیلی وقت پیشا راجب برنامه ریزی روزانت گفته بودی

اینکه کی بیدار میشی چقد کار میکنی چقد واسه درس دخترت وقت میزاری و اینجورچیزا

میشه دوباره ی پیام بلندبالا اونجوری بنویسی برامون؟ خیلی انگیزه میده به آدم🥰

حسبی الله و نعم الوکیل، نعم المولا و نعم النصیر
سلام معصومه جان صبحت بخیرعزیزم منو راهنمایی میکنیدبرا تکمیل وجه ماشینم تا اخر بهمن یا اوایل اسفند مم ...

عزیزم ، ببخشید من جواب میدم 

ولی برای یکی دوماه پولتون رو تو حساب نگه دارید صلاح نیست طلا یا ارز بخرید 

تو حسابی بزارید که هر موقع خواستید بتونید پول رو برداشت کنید و‌سود روزانه هم بهتون بده (هر چند کم )

ممنون پاسخ دادی عزیزمکدوم بانک سود روزشمار میده؟الان داخل حساب جاری بانک ملی هست

همه بانک ها سود روزشمار دارند

حتی می تونید یکی دوماهه پول رو بخوابونید برای وام 

باید برید بانک سوال کنید بهتر راهنمایی تون می کنند 

موفق باشید عزیزم 

عزیزم بادمجان رو سرخ میکنم هر بادمجان رو چهار تیکه کن طوری که از هم جدا نشه ...سرخ که کردم میذارم قش ...

سلام معصومه جان ممنونم بابت توضیحات و عکس

بله منم درست میکنم اما برام جالب بود که فریزر شده میاری استفاده میکنی

بازم تشکر❤️💋

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

سلام معصومه جان مهربان

امیدوارم حال خودت و خانواده ات مخصوصا همسرت خوب باشه

و‌ بلا ازتون دور باشه

معصومه جان من یه مشکلی دارم تو خانواده ام و اطرافیانم نمیدونم چطور باهاشون کنار بیام

میشه کمکم کنی

جایی که من زندگی میکنم به پسر دوستی معروفن

مادرم ۳ تا دختر داشته دائما سرکوفت میخورده برادرم که  به دنیا اومد اوضاع بهتر شد ولی تو ۲۳ سالگی بخاطر افسردگی شدید فوت کرد 

حالا من دو تا دختر دارم 

با اینکه خودم و‌همسرم جنسیت برامون مهم نیست

دائما تو رفتارای مادرم تحقیر میشم

جلوی بقیه با تمسخر و‌ تحقیر در مورد کسی که خدا بهش دختر داده حرف میزنه

یا مهمونی که برم خونه ی پدرم با اینکه من دختر بزرگه هستم یه جوری رفتار میکنه که خواهرای کوچیکترم که پسر دارن من باید جلوشون پذیرایی کنم 

همیشه احترام زنهایی که پسر دارن بیشتره

بابام اون دختراشو بیشتر بهشون سر میزنه یا بهشون میرسه

امشبم مهمون داشتیم انگار من گناه کردم دختر دارم

خواهرام با مهمونمون گرم گرفته بودن منکه پیششون میشینم انگار یه جوری نگا میکنن 

من شاغلم تحصیلات خوبی دارم وضع مالی من و شوهرم خوبه 

دخترام سالم و زیبا هستن 

ولی از رفتار خانواده ام دلگیرم شبا گریه میکنم 

دیگه هم قصد بچه دار شدن نداریم

نمیدونم چیکار کنم با مادرم با رفتار زنای پسر دار 

میشه باهام حرف بزنی😭😭😭😭😭😭

ممنون پاسخ دادی عزیزمکدوم بانک سود روزشمار میده؟الان داخل حساب جاری بانک ملی هست

سلام 

توی بورس لما روز شمار سود میده معتبر ترینش من پرس وجو کردم افران هست ک سود ب سهم اضاف میشه سریع فروش میره و دیگ خیالت هم راحت 

سلام معصومه جان مهربانامیدوارم حال خودت و خانواده ات مخصوصا همسرت خوب باشهو‌ بلا ازتون دور باشهمعصوم ...

عزیزم با تفکرات عامه مردم نمیشه جنگید...

هیچ میدونی بهترین روزای عمر خودت و بچه هات با این تفکرات داره میگذره و خراب میشه...

زن ستون خونه س تو که حالت خوب باشه حال همه خوبه...

سعی کن یه مدت روابطت رو محدود کنی با بقیه و در حد وظیفه بهشون سر بزنی یا صحبت کنی...بعد از اون تغییر رویه بده...کم گویی و سکوت از روی قدرت باعث میشه بقیه نتونن هر حرفی رو بهت بزنن چون می‌دونن عکس العمل نشون میدید...چرا انقد ضعیفی که بتونم بهت تیکه بندازن...

مگه دختر یا پسر بودن دست خود آدمه...واقعا مگه عصر جاهلیته هنوز بعضیا تو خوابن...

پسرا چه گلی کاشتن که دخترا نمیکارن...

واقعا چرا اعصابت رو دادی دست یه عده آدم علمی که روزتون بسازن و شبا با گریه بخابی...

به این فکر کن که این حس تو روی دختران تاثیر بذاره و از دختر بودن خودشون حس حقارت کنن...یه عمر خدایی نکرده مثل خودت ضربه میبینن...حس ناکافی بودن بهشون دست میده...

امثال من و تو و دختران و همه دخترا خالقی داره که کارش بی حساب و کتاب نیست...

این آدمای سطحی اگه بدونن خشم خدا رو به جون میخرن این کارو نمیکنن...

بذار مدالها رو آویزون بقیه خواهران کنن و تو بی نصیب بمونی...به جاش به فکر پیشرفت دختران باش تا موفق بشن...

روزهای خوبتون رو خانوادگی بسازید و لذت ببرید..

یکی از دوستام سه تا دختر داره اولی دختر بود و دومی دو قلو دختر...

الان اولی در سایه توجهات مادر و تلاش خودش پزشکی میخونه...دو تای دیگه به تشویق اولی چنان تلاشی میکنن بیا و ببین...

واقعا اینا نیاز به دلسوزی و محبت کسی دارن ...نه والا...

شما پدرت رو شناختی یه عمر مادرتم شناختی...به خاطر خدا احترامشون کن...ولی یادت باشه آزموده رو آزمودن خطاست...اونا تفکراتشون پخته شده...این تو هستی که نباید خودتو اسیر عقاید خرافی کنی...خدا رو شکر تحصیلکرده و شاغلی...سعی کن دوست خوبی برای دختران باشی...برنامه پیک نیک و مسافرت و خرید و برنامه ریزی برای آینده... درد دلهای سه نفره مامان دختری...باور کن خدا دو تا فرشته بهت داده ...

خیلی زودم بزرگ میشن میرن سر زندگیشون...

بهترین روزهای زندگیت رو صرف این تفکرات نکن...

آدمایی که با حرفای سطحی دل میشکونن حتما کارمای کارهاشون رو دیدن و میبینن...تو فقط اجازه نده کسی پیشت عقده گشایی کنه و حرف و تیکه بندازه...کسی پیشت در مورد پسر یا دختر حرفی زد بگو یه تار موی دخترامو با دنیا عوض نمیکنم...بذار بدونن قوی هستی و زیر دست نیستی...

امثال خانواده تو با حس ناکافی بودن که بهت میدم باعث میشن یه عمر ازت بهره کشی بشه...تو کمتر از هیچ کس نیستی...میتونی با این افکار روزاتو خراب کنی...میتونی بدون توجه به تفکرات منطقه ای و قومی خانواده کوچیک خودت رو خوشبخت کنی...

اگرم برات مقدوره شهر محل زندگیتو عوض کن تا لذت زندگی رو بدور از این محیط مسموم ببری...

عزیزم با تفکرات عامه مردم نمیشه جنگید...هیچ میدونی بهترین روزای عمر خودت و بچه هات با این تفکرات دار ...

سلام عزیزم

سپاسگزارم که وقت گذاشتی و‌ برام نوشتی

من قبل از بچه ی دوم زن قوی بودم 

دومی که بدنیا اومد رفتار مادرم و خواهرام با خودم و‌بچه ام باعث شد اعتماد به نفسم پایین بیاد 

انگار باید به بقیه باید توضیح میدادم که من ناراحت نیستم که دومی هم دختر شده

شبایی بود که‌ از رفتار تحقیر آمیزشون با گریه به بچه شیر میدادم 

باید رو خودم کار کنم دوباره همون زن قوی بشم

سلام عزیزمسپاسگزارم که وقت گذاشتی و‌ برام نوشتیمن قبل از بچه ی دوم زن قوی بودم دومی که بدنیا اومد رف ...

در اینکه رفتارهای اطرافیان تاثیر گذاره شکی نیست ولی این ما هستیم که باید ورودی های مغزمون رو کنترل کنیم...

مردمی که همچین تفری داشتند هزاران سال پیش چه به روزگار پیامبر آوردن که خدا سوره کوثر رو فرستاد براشون...

دلت که شکست سوره کوثر رو زمزمه کن و از خدا بخواه همه رو و خودمون رو به صراط مستقیم هدایت کنه...

تو مسول دو تا فرشته هستی...اتفاقا همجنس بودنشون باعث میشه به هم نزدیک تر باشند...

واقعا باید هر لحظه خدا رو شکر کنی که دو تا فرشته بی عیب بهت داده...تفکرات جاهلی بعد این همه سال واقعا جای تعجب داره...واقعا فقط چند دقیقه فکر میخاد تا این افکار دور ریخته بشه ولی متاسفانه فکر کردن سخته برای بعضیا و فقط حرف میزنن و زخم میزنن...واقعا جواب خدا رو میخان چی بدن...مسلمونی فقط به نماز و روزه نیست ...حق الناسی که با این دل شکستن به گردنمونه هیچ وقت قابل جبران نیست...

از نقش قربانی در بیا...تو مسول افکار دیگران نیستی و نمیتونی همه رو راضی نگه داری...نیاز نیست چیزی به کسی توضیح بدی...بهشت خانواده 4نفره تون به دست تو ساخته میشه...ناشکری نکن و هیچوقت قطره ای اشک نریز ...به جاش شکر کن که تو رو لایق مادر بودن دیده و دو تا فرشته بهت داده...

سلام عزیزمسپاسگزارم که وقت گذاشتی و‌ برام نوشتیمن قبل از بچه ی دوم زن قوی بودم دومی که بدنیا اومد رف ...

سلام عزیزم 

امیدوارم حرفام تاثیر داشته باشه

این تفکر پسر داشتن مال قدیمه، خدا رو شکر خودت و همسرت تحصیل کرده این، به حرف بقیه اهمیت نده، مادرت به خاطر سختی هایی که با این طرز فکر کشیده الان با آزار دادن تو سعی در پنهان کردن اون حس در خودش داره،  این طرز تفکر برای قدیمه که میگفتن پسر کمک حال پدره توی کشاورزی و دامداری و... 

الان که همه میگن پسر مال مردمه، یعنی سختی میکشی بزرگش میکنی بعد تقدیمش میکنی به خانواده خانمش

یادت باشه که این دختره که همیشه دلسوز و همراه پدر و مادره

تو به تفکر بقیه اهمیت نده و برای پیشرفتشون از جون و دل مایه بذار و مطمئن شو که دخترای موفی و خوبی تحویل جامعه میدی

زن اساس و بنیاد خونه هست تا طرز فکرت رو عوض نکنی چه بسا همین طرز فکر رو هم به شوهرت القا کنی و زندگیتون رو جهنم کنی

طوری با اعتماد به نغس برخورد کن که کسی جرات نکنه اینطور باهات رفتار کنه

در ضمن تعیین جنسیت که ربطی به زن نداره جنسیت بچه از پدرش هست پس ضعف رو به زندگی و شوهرت راه نده عزیزم