2777
2789
سلام مامانی گل پسر منم ۲۸ بهمن بدنیا اومد
http://lbdf.lilypie.com/snNIp3.png
نی نی گل من38 هفته شدش خدایا نی نیم سالم و صالح و خوشکل باشه تو مواظبش باش خدایا به تو سپردمش
خدای مهربونم شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
به سلامتى فرناز جون . این تاپیک خیلى خوبیه براى ماها ولى متاسفانه اعضاى اصلى و صاحبش اونو رها کردن یا اسباب کشى کردن به وایبر یا جاى دیگه. حیفه کاش اینجا هم دوباره رونق بگیره. من خیلى چیز از تاپیکاى مختلف نى نی سایت یاد گرفتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رها جونى خدا رو شکر کولیکش خوب شده. من در مورد بغلى شدن راه حلى بلد نیستم ولى به نظرتون میشه از سه ماهگى تو خونه بچه رو با آغوش گیر جا به جا کرد که هم همراهمون باشه هم دستمون آزاد باشه تا به کارامون برسیم؟ بعضى وقتا آدم کلافه میشه چون به هیچ کارى نمیشه رسید.
سلام مامانا حالا که من اومدم تو نی نی سایت چرا هیچکی اینجا نیست؟ مامانا،کسرای من 4بهمن به دنیا اومد یه مشکلی دارم،پسرم همیشه پی پیش خیلی شله تازه روزی 2-3بار هم هست،تازگیا دیدم کشدارهم شده پی پیش،کسی میدونه این برای چیه؟خیلی نگرانم کسی نیست راهنماییم کنه؟