2777
2789
عنوان

خانما یکی از چشمای بچم قرمزشده و چرک میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست
واقعا کروناست؟نوع جدیدشه؟من فک میکردم آنفولانزاست

نه عزیزم کروناست عین اومیکرونه من اومیکرون رو گرفته بودم گلو درد این از اون شدیتره .تو اومیکرون به گلوی بچه ها تاثیر نمیذاشت ولی این میزاره .خیلی بده هااا من درست ی هفته هس از گلو درد گریه میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلو درد معمولی اخرش اخرش دیگه سه روزه اونم نه تو این حد بخدا این افتضاحه

رعایت میکنم تو خونه نه در این حد که جدا باشم ولی هیچ کس نگرفته ازم...... اگر کرونا بود اوناهم باید میگرفتن دیگه

عزیزم شما چندروزه خوب شد چشات

عفونت چشم تو حالت عادی مشابه سرماخوردگیه و حدود ۳ روز طول می‌کشه تا برطرف بشه.

ولی برای من شرایط خیلی عجیبی داشت و برطرف نمی‌شد 😑 اگه درست یادم باشه حدود یک هفته قطره استفاده کردم تا علائم کمرنگ شد ولی متاسفانه با کمرنگ شدن علائم قطره رو قطع کردم و دوباره شدت گرفت💔

مجددا قطره و پماد رو شروع کردم و چند روز بعدش علائمم کاملا برطرف شد، اما چشمام بازم حساس بودن و خیلی مراقب بودم که آلودگی به چشمم منتقل نشه

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...