2777
2789
ببینید دوستان منظور من از مدرسه غیر انتفاعی یک مدرسه غیرانتفاعی تاپ بود.نه از اینایی که تو هر کوچه پس کوچه ای نگاه کنیم یکی دو سال سبز میشن و یهو هم غیب میشن. خانمی که به شدت منو از غیرانتفاعی نوشتن دخترم منع کرد خودش مربی پیانو بچه هاست و تمکن مالی بالایی دارند. این خانم به واسطه شغلش با بچه های زیادی در تماسه و چون خانم دقیقی هم هست به رفتار بچه ها توجه خاص داره.به من میگفت بچه های مدارس دولتی رو پای خودشون هستند. مرتب و منظم ترند و چون زودتر تعطیل میشن و میتونن بیشتر استراحت کنند شادابتر و سرحالترند. گفت بیا دفتر من بهت نشون بدم چقدر کیف و کتاب و کاپشن از بچه های غیرانتفاعی جامونده که نه بچه سراغش رو میگیره نه والدین. البته نه همه ی بچه غیرانتفاعی ها نامنظم و متکی به دیگری در انجام کارهاشون باشند ولی آماری که این خانم به واسطه شغلش داشت این بود.
دختر خودش مجتمع مهدوی میره و اون به من از توقعات بالای دخترش همونطور که نوشتن براتون گفت. با اینکه در یکی از بهترین نقاط تهران خونه معقول و زندگی مرفهی دارند میگفت هربار دخترم از تولد هم کلاسی هاش میومد خونه میگفت چرا خونه ما اینقدر کوچیک و زشته؟! میدونید من میگم بچه 7-8 ساله باید 4تا آدم مرفه تر از خودش رو که میبینه 2تا آدم مثل خودش و لااقل یکی دوتا آدم در رفاه کمتر از خودش رو هم ببینه.

شما هی تو خونه و خانوادت بچه 7-8 ساله رو توجیه کن. وفتی تو محیطیه که همه سه چهار سطح رفاهی از خودش بالاترند خوب سرخورده میشه . شاید مثل دختر این خانوم نیاد تو خونه بگه ولی این مسئله رو احساس میکنه حتمن و قطعن درش تاثیر منفی خواهد داشت.

حرف نگار جون بسیار زیبا بود. واقعن چاره ای نیست و باید از این سطح 70-80 درصد قابل قبول انتخابی بکنیم بالاخره.

و اینکه باز هم هرکس با توجه به شرایطش تصمیم میگیره. مثلن خود من اگه مامانم نتونه از ساعت 12 به بعد دخترم رو نگه داره کلن گزینه مدرسه دولتی (چه خوب و چه بد) برام حذف میشه!
یا واقعن واقعن باید از خیلی چیزهای ضروری زندگیم بزنم تا بتونم شهریه شش میلیونی مدرسه ای مثل پیش تازان کامپیوتر رو بدم و چه بسا اصلن نتونم!
باز هم از همه دوستان که در بحث شرکت میکنند ممنونم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فری جون خشن نیستم حرصم میگیره از این تفکر:)

مگه حتما باید با یکی با بد خلقی و ....... رفتار شه ؟؟

مثل دوره ما خوبه با یه عالمه آدمای عقده ای؟؟؟(البته قصدم توهین به همه نیست)

چه اشکال داره بچه ها احترام متقابل رو توی مدرسه هم تجربه کنن؟؟

تجربه ثابت کرده برخورد درست چقدر در اعتماد به نفس بچه ها تاثیر داره.
رانا جان باهات موفقم ..........پارسال خیلی دنبال مدرسه بودم برا دخترم................رفتم جایی که اتفاقا غیر انتفاعی هم بود ولی برخورد مدیر افتضاح رفتم باهاش صحبت کنم .......انگار رفتم بهداشت ........بیس حوصله وبد خلق اسمشو پرسید ونوشت ......نه توضیحی نهچیزی وقتی من ازش سول کردم با جوابای سر بالا مواجه شدم ضاهرا هیچ کلاسی فوق برنامه نداشت............وقتی رفتم بیرون با صدای بلندجوری که بشنوم غر زد منم اومدم بیرون ....خوشبختانه شماره نداده بودم ودورش را خط کشیدم مدیری که بامن مادر برخوردش اینه وای به حال بچه............کلا از این شکل محیطا بدم میاد
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
همون دوره ماهم برخورد مدارس غیرانتفاعی بهتر از دولتیا بود با بچه ها (البته خوب نبود فقط بهتر بود)..............البته الان نمیدونم مدارس دولتی برخوردشون چطوره
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
صد در صد غیر انتفاهی خوبه ولی نه غیر انتفاهی های معمولی مثل والعصر و مجتمع سعادت آّباد و علامه طباطبایی و ... که شعار بازار هستش و خوب می تیغن
غیر انتفاهی های امتحان پس داده و با سابقه مثل خرد و مهدوی و روزبه و دانش و نیما یوشیج و آتیه سازان و ...

از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود... زنهار از این بیابان وین راه بی‌نهایت.

سلام 2 سال پیش من دقیقا تاپیکی به این نام زدم(دولتی یا غیر انتفاعی)الان که دخترم غیر انتفاعی میره از انتخابم خیلی راضی وخوشحالم چون دوستایی که به من میگفتن دولتی بنویس وخودشون این کار رو کردن الان خیلی پشیمون شدن چون با داشتن فرزند باهوش الان اعتراف میکنن که عملا یک سال از طلایی ترین سالهای عمر بچه به هدر رفته اصلا مسئله پول نیست چون قابل جبرانه ولی بعضی چیزها بعدا جبرانش سخته
نگار جان جدا کردن مساله پول از این مقایسه که شما گفتی اصلن معنی نداره
مدارس غیر انتفایی پول تهیه این امکانات رو از کجا آوردن؟؟
اگه مدارس دولتی این پول رو در اختیار داشتن آیا این امکانات رو در اختیار دانش آموزانشون نمی ذاشتند؟؟
من میگم صد در صد میگذاشتند
من دبیر هستم و کاملا در جریان این مسائل
مدیر ما خودش رو به آب و آتش میزنه تا از یه هزینه کمی که اداره در اختیارش قرار میده بهترین امکانات رو تهیه کنه
در مدرسه ای که ما هستیم بهترین دبر ها با بالاترین امتیاز ها و سوابق در سطح ناحیه کار میکنن اونم با جون و دل!
دبیرایی داریم که همیشه اولین در استان هستند!باورت میشه!
یاسمین عزیز کاملا باهات موافقم که سنین بچه ها طلایی هستش و نباید از دس بره
وقتی من دنبال مهد دوزبانه میگشتم چند سال پیش همه میگفتم اشتباهه و فایده نداره و فراموش میشه اما وقتی با یکسری اساتید زبان معروف مشاوره کردم گفتن شروع زبان از 3 سالگی باید باشه ولی خیلی از مهد ها دو زبانشون از 4 سالگی بود و خیلی از اساتید معروف میگفتن همین 3 تا 4 سالگی خیلی سن طلایی هستش که قسمت زبان دوم در مغر برانگیخته میشه و باید دنبال این موضوع بود که بالاخره مهدکودکی رو پیدا کردم که از 3 سالگی دو زبانه کار میکرد
در مورد مدرسه هم همینه بچه ها تا 12 سالگی مغزشون میتونه از نظر آی کیویی رشد و افزایش داشته باشه پس اگه توی این سنین طلایی خوب پرورش پیدا کنن خلاقیت و آی کیوشون زیادمیشه
یکسری از دوستان میان و میگن نه فلانی تو روستا بود و فلانی دولتی ولی فلان کاره شدن و الان خیلی معروفن بله من این قبول دارم ولی اونها آی کیو های خیلی بالا داشتن که تو هر شرایط و هر موقعیتی بخاطره استعداد های فراوان خودشون می درخشن و درصد کمی از جامعه هستن که تیز هوشن ولی اکثر جامعه بچه های با آِی کیوهای معمولی اگه تحت آموزش پیشرفته قرار بگیرن میتونن همون مسیر تعالی بچه های تیز هوش رو طی کنن یعنی آموزش پیشرفته و پشتکار برای بچه های معمولی با بچه هایی با آِ کیوهای خیلی بالا برابری میکنه یا برتری پیدا میکنه

از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود... زنهار از این بیابان وین راه بی‌نهایت.

سلام
مریم جان مطمئنا مدرسه شما با داشتن مدیر توانا و معلم های لایق یکی از بهترینهای منطقه شما هست

و اما در مورد پول
فکر کنم درست نتونستم منظورمو برسونم
مطمئنا اگه مدارس دولتی به ازاء هر دانش آموز 5 میلیون تومن می گرفتن بسیار عالی عمل می کردن ولی واقعیت اینه که چنین بودجه ای ( متاسفانه ) در کار نیست و تا جایی که من یادم میاد مدیرهای مدارس ( لااقل اونهایی که من دیدم ) یکسره از کمی بودجه شکایت داشتند و می گفتند بودجه ما حتی به آب و برق مدرسه هم نمی رسه ( واقعا جای تاسف داره)
حالا برای من مادر دو راه می مونه
1- هزینه ای که برای فرزندم لازم می دونم که انجام بشه خودم تقبل کنم
2- بی خیال موضوع بشم
منظور من از کنار گذاشتن مسئله پول این بود
ضمن اینکه یه بار دیگه تاکید کنم که غیرانتفاعی بد خیلی بدتر از دولتی بد هست
ما داریم درباره دولتی خوب و غیر انتفاعی خوب صحبت می کنیم
امیدوارم حرفمو گنگ تر نکرده باشم
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.
من متوجه منظور شما شدم عزیزم
خب غیر انتفایی ها هم به لطف جیب امثال من و شما این امکانات رو در اختیار بچه هامون میذارن دیگه!
شما اگر بودجه و توانایی تقبل همچین هزینه ای رو داری شک نکن و غیر انتفایی ثبت نامش کن (البته اگه از لحاظ آموزشی هم با همون دولتی خوبی که گفتی برابری میکنه.و البته از این هم باید مطمئن باشی که حتما این هزینه رو براش صرف میکنن.)
موفق باشی گلم