2777
2789
اتفاقا بر عکس تصور توی مدرسه غیر انتفاعی چون تعدادکمتره بچه همش زیر ذره بینه(البته مدرسه دختر من ) در مورد

مدارس دیگه نظر نمیدم .

حتی تمام لوازم التحریر کل سال رو خود مدرسه یکجور میده که بین بچه ها فرق نباشه (چیزی که متاسفانه توی مدارس

دولتی رعایت نمیشه)
رانا جان

راستش من هم به اینکه بعضی ها به دلایلی که خیلی قوی نیست ( حالا راضی میگه چشم و هم چشمی شاید یکیش هم این باشه) بچه رو میذارن غیر انتفاعی اعتقاد دارم
نمونش به این مکالمه بین من و این آشنامون گوش کن

آشنامون: بالاخره دخترمو ثبت نام کردم غیر انتفاعی سر خیابونمون خیلی خوبه نزدیکه بچه تو رفت و آمد سرما نمی خوره کلاس هاشم هوشمنده ویدئو پروژکتور داره

من : چقدر خوب ورزش چی داره؟

آشنامون : نمی دونم

من : متد تدریس زبانشون چیه؟

من : چندد تا کلاس دارن ؟ چقدر تو المپیادها مدال می گیرن درجه مدرسه چیه؟ تو چه زمینه ای قوی ترن؟ بهترین معلم کلاس اولشون کیه؟ والدین پارسال چقدرر رضایت داشتن ؟و......

من : چی شد اینجا ثبت نام کردی؟

آشنامون : نزدیک بود سر زدم همشون دور دخترمو گرفتن گفتن وای ماشالا چه خوشگله با اینکه پیش دبستانی نرفته با بچه ها چه خوب می جوشه براشونم مهم نبودد پیش دبستانی نرفته هی می گفتی مدارس خوب ثبت نام نمی کنن دیدی ثبت نام کرد

من : واقعا انتخاب خوبی کردی آفرین آفرین
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رانا جون می تونم یه سوال خارج بحث بپرسم ازت
شما که گل دخترت مبینا میره چقدر هزینه می کنی چون شنیدم مبینا خیلی هزینش بالاست و تا ساعت چند بچه ها مدرسه هستند و ورودی سمپادش چطوره؟
با عرض معذرت از پارازیت
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.
حالا یه مبحث داخل بحث

نانا جان به یه نکته ای اشاره کردی که غیر انتفاعی هایی که نمره نمی دن و بچه باید به زور کلاس خصوصی به کلاس برسه

به نظر من اینجا دو تا موضوع می تونه مطرح بشه
یا بچه کشش داره و داره تنبلی می کنه یا مثلا نقص توجه دارهکه اینجا وظیفه پدر و مادره که با هر ترفندی بچه رو برسونن حالا می خوان از معلم خصوصی استفاده کنن یا تمرینای افزایش تمرکز ( مثلا نورفیدبک) یا روانشناسی و سیستم تشویق و تنبیه و خلاصه به هر دری بزنن چون حیفه و اینم بگم که همین بچه تو مدارس عادی به مشکل نمی خورد چون امتحانات آموزش و پرورش از امتحانات داخلی مدارس خیلی ساده تره و اینجا باید این لطفو به بچشون بکنن
یا بچه کشش نداره که باز باید لطف کنن بچه رو از اون محیط خفقان آور رها کنن فقط یه لحظه فکر کنین که توی محیطی هستین که کاری رو ازتون می خوان که در توانتتون نیست فکرشم شکنجس
و آخرین مورد اینکه

من خیلی از مدرسه ای که دخترم توش درس می خونه راضی باشم 60-70 درصده

و با مادرهای دیگه هم که همفکری می کنم نظرشون نهایتا بیشتر ا این نیست
چیزی که هست اینه که انتخاب بهتری نداریم
یا لااقل تا حالا کسی نتونسته بیشتر از این راضیمون کنه

همون طور که گفتم من تو بهترین دانشگاهها درس خوندم
کلا چیز ایده الی انگار تو ایران وجود نداره
مثلا آرزو داشتم سر کلاس فلان استاد برم پدر علم.... ایران چهره ماندگار و ... و هیچ چیز ایده آل که چه عرض کنم قابل توجهی توش ندیدم
اونور آبو نمی دونم شاید باشه شایدم نه
عزیزم پارسال شهریه ثابت 3 تومن شد

هزینه سرویس جداست.

ناهار هم برنامه غذایی کل ماه رو اول ماه میدن میتونی خودت غذاشو بدی میتونی از ناهار مدرسه استفاده کنی که

بستگی به تعداد روزهایی که در طول ماه ناهار مدرسه هستند متغیره بین 58 تا 63 بود.

ساعت مدرسه هم از ساعت 7:45 تا 3 بعد از ظهر البته چهارشنبه ها تا 3:30

تا ساعت 12:30 فارسی بعد از ناهار انگلیسی.

سلام دوستان عزیز و صبح به خیر من نگفتم تو غیر انتفاعی این مسایل هست و تو دولتی نیست (چون خودم هم هنوز ثبت نام نکردم و در حال تحقیقم ) اما این یک واقعیت است که در مدارس غیر انتفاعی رفاه و توجه به بچه هامون خیلی بیشتر از دولتی است در مدارس غیر انتفاعی همه بچه ها امکانات خوب را دارند و بچه ما هم هرچه قدر در منزل باهاش کار کرده باشیم توقع دارد دوست خوبم درست است که تربیت بچه دست خانواده است اما اگر همش خانواده بود پس چرا همه ما انقدر استرس مدرسشون را داریم یا استرس داریم حرف بد را نشنوه کار بد را نبینه ؟ چون مدرسه خانه دوم بچه است و همه چیز را یاد میگیره چطور شماها میگید میترسم حرف بد یاد یگیره اما در مواقع دیگر میگویید من به بچه در خانه آموزش میدهم متوقع نباشه خوب در خانه آموزش بدهید حرف بد را تکرار نکند اما عملا این امکان ندارد همه ما تلاشمون را در جهت تربیت صحیح در منزل داریم اما این یک واقعت است که بچها مون از امسال تازه دارن بزرگ میشن و تازه دارن یاد میگیرن
خود من شنیدن حرف بد و دیدن کار بد برام به طرز وحشتناکی مهمه به خاطر همین و به خاطر تعداد زیاد بچه ها در دولتی تردید دارم اما یکی از مدارس غیر انتفاعی خوب که پسر این هفته تست داره وقتی زشون سوال کردم که اینجا بچه ها حرف بد نمیزنن یا کار بد نمکنن ؟ مدیرش پاسخ داد :
وقتی ما یک بچه را از بابت خانواده .و سطح فرهنگ گزینش میکنیم واون لحظه های که از بچه تست میگیریم بچه خیلی خوب و مودب به ما جواب میده ما بهش فحش نمیدیم که اون فحش بده پس بسیار مودبانه میشینه و جواب میده و ما ثبت نام میکنیم اما در طی سال وقتی با دوستش دعواش شد فحش میده و ما هرسال چند تا از این نخاله ها داریم که تا پایان سوال باید تحملشون کنیم
همگی موفق باشید
ممنون رانا جون از اطلاعاتت
یه سوال دیگه عزیزم برای تابستون بچه چه فکری کردی ( اگه شاغلی)

راضی جون
دقیقا با این حرفت که تو خانواده آموزش ببینه که حرف زشت نزنه موافقم
و اینکه مدرسه خانه دومه و به هر صورت می تونن روی بچه تاثیر بذارن
ولی اگه بچه محکم باشه به خودش اطمینان داشته باشه و به خودش افتخار کنه نه حرف بد نه حرکت زشت نه توقع بالا نه لوس بودن بیش از حد و نه چیز دیگه نمی تونه اونو از جاش تکون بده
و یه مورد دیگه اینکه این متوقع بودن و لوس و ننر شدن یک شبه اتفاق نمی افته یه پروسه زمان بر هست و اگه مادر رو رفتارهای بچه کنترل داشته باشه می تونه به موقع جلوی پیشرفتشو بگیره
البته برای قضاوت نهایی من زوده شاید سالهای بعد به نتایج دیگه ای برسم ولی تا اینجای کار اثری از لوس شدن و یا متوقع شدن نمی بینم

فقط از دو قشر می ترسم و دوست ندارم که بچم حداقل توی این سن باهاشون مواجه بشه و راستش می ترسم از عهده درست کردن تاثیرات مخربشون روی بچه بر نیام
1- خانواده های به شدت خشکه مذهب ( چون دین خاصیتی داره که هر کاری رو توجیه می کنه و جنگیدن با خرافاتش خیلی سخته)
2- خانواده هایی که هیچ اهمیتی برای تحصیلات بچه قائل نیستن ( به عنوان نمونه مادری که با من صحبت می کرد از مدرسه بچش ناراضی بود و می گفت فلان غیر انتفاعی خوبه و دقیقا به درد بچه من می خوره ولی پول ندارم اسمشو بنویسم در صورتی که تقریبا هر سال مسافرت خارج از کشور میرن و مبلمان چند میلیونی می گیرن و مهمونی های آنچنانی و لباسهای مارک و ... خوب من از صحبت های این مادر اینو برداشت می کنم که اگه به تمام تفریحات و خواسته هام رسیدم و پول اضافی که هیچ مورد مصرف دیگه ای براش پیدا نکنم داشتم برای تحصیلات بچه خرج می کنم و در عمل می بینم که حتی شب امتحان بچه مهمون دعوت می کنه یا میره مهمونی ) این قشر هم سفسطه های خیلی جالبی دارن و ظاهر خیلی موجه و نشون دادن سره از ناسره به بچه در این مورد خیلی سخته خصوصا در مواردی که این خانواده ها تحصیل کرده باشن واقعا سخته لااقل برای من
وگرنه توضیح مسائلی که تشخیص خوب و بد ساده ای داره مثلا حرف زشت یا لوس بازی و تبیین اون برای بچه کار به نسبت ساده تریه

جالب اینجاست که تا جایی که من دیدم اکثر کسانی که در بزرگسالی خونه نشین میشن و دستشون توی جیب پدرشونه از همین خانواده های دسته دوم هستن چون تو مدرسه که درسی نخوندن که بخوان تو دانشگاه تخصصی به دست بیارن و از اون طریق برن سر کار ( منظورم تخصص واقعیه که بشه باهاش کار پیدا کرد وگرنه الان تعداد صندلی های دانشگاهها به مدد این دانشگاههایی که مثل قارچ رشد کردن اینقدر زیاده که هر کسی اراده کنه می تونه بره دانشگاه نمونش یکی از آشناهای ما فراگیر پیام نور شرکت کرده بود تمام دروسش رو افتاده بود باز هم قبولش کرده بودن خوب این آدم لیسانسشم بگیره نمی تونه با مدرکش بره سر کار مگه اینکه پارتی داشته باشه) و از طرفی خانواده تمکن مالی ساپورت کردنشون برای شغل آزاد رو هم نداره و اینا هم سرشون رو خم نمی کنن برن یه جایی از صفر شروع کنن
برای گل پسرت هر جا هست آرزوی موفقیت می کنم و برای دخترا و پسرای گل بقیه دوستان و مطمئنم وقتی مادرایی پیگیر دارن حتما تربیت دلخواهی پیدا می کنن
نگار عزیز من فعلا شاغل نیستم اما برای تعطیلات مدرسه پایگاه تابستانی داره که من امسال فقط برای زبان دخترم رو

ثبت نام کردم دوشنبه و چهارشنبه از 8:30 تا 12:45

پایگاه امسال مدرسه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 تا 14:30 که شامل زبان- شنا - کاردستی-فرانسه-

مفاهیم و کارگاه علوم-کلاژ-شطرنج-گل سازی-قرآن-گریم-ایربیک-یوگا-کارگاه حجم سازی-کامپیوتر-نمایش

خلاق-شیرینی پزی-مفاهیم و کارگاه ریاضی-والیبال-بسکتبال-بدمینتون هست که اگر بخواهی کل این روزهارو بچه

کامل مدرسه باشه تمام این کلاس ها رو میره طبق برنامه واگرنه که هر کلاسی که علاقه داشتید میره.(الان از مدرسه

اومدم از روی لیستشون برات نوشتم)

من که امسال فقط زبان و نوشتم چون راستش خواستم از نظر مالی هم تعمین اعتبار کنم برای سال تحصیلی جدید:)

البته باشگاه نزدیک خونمون کاراته و والیبال هم میره.
البته بعضی از مدارس غیر انتفاعی بچه های لوس از خودراضی مرفه بی درد دارندتا معلم بهشون میگه بالای چشت ابرو بهشون برمیخوره در نتیجه بچه بیسواد به کلاسهای بالاتر میره خواهر من همیشه دولتی میرفته جز دو رقمی های مهندسی پزشکی امیر کبیر شده>>>
البته تو این غیر انتفاعیهایی که گفتم بی ادب ترین شکمو ترین شاگردان درس میخونند
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
ممنون رانا جون لطف کردی عزیزم
روزهای زوج جوجو رو گذاشتم کمپ مدرسه خودشون اسکیت و باله وشنا
برای روزهای فرد دنبال یه کمپ مطمئن می گشتم البته برای مردادو شهریور در حال حاضر مادربزرگش روزهای فردو تقبل کرده
یه سر میرم ببینم چی میشه
بازم ممنون که برنامه ها رو برام یادداشت کردی
تعداد دانش آموزای هرکلاس برام خیلی مهم بود .................مدرسهای که پارسال نوشتم قبلا زبانکده بود وخیلیا راضی بود ..........مدرسه پارسال سال اولش بود ...........خیلی راضی بودم خیلی اهمیت میدادن بچه ای خیلی آروم پیش بچه های شلوغ تر میزاشتن خلاصه به همهچی اهمیت میدادن .......خیلی هم محیط دوستانه بود.....تعداد کل مدرسه هم پایین بود.........ورزش کلاس هنری هم داشتن ...........برای پایهای بالاتر تقویتی وکیف در مدرسه..............همه کلاساش هم اختیاری بود
نتیجه غیرانتفاعی کم تعداد .......
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406