2794

سلام خسته نباشید خواهر ۲۶ ساله متاهلی دارم که چند روز بعد از شیوع کرونا طوری که انگار شوک زده شده است فقط به مرگ اطرافیانش فکر میکرد و حین حرف زدن یکدفعه زیر گریه میزد ،به همه آشنایان تلفن میزد که مراقب خودشون باشن یا مثلا یکبار رفتن در اتاق و وقتی برگشتن فقط گریه میکردن میگفتن انگار دیدم که مادر شوهرم از طبقه دوم خونشون افتاده.الان بردیمش خونه پدرم و میخواد همه دورش باشن هیچکس جرئت نمیکنه از کنارشون نباید تکون بخوره یا یکدفعه وقتی دخترش کنارشه داد میزنه و اسمش و صدا میکنه حالا دو روز هم هست که اصلا حرف نمیزنه فقط سرشو تکون میده و هرچقدر باهاش حرف میزنیم فقط بهمون زل میزنه یا همش گریه میکنه از طرفی معدشون هم عصبی شد و مجبور شدیم ببریمش بیمارستان.البته این بگم که قبل تر از شیوع این ویروس به ناحق محکوم شدن که ۵۰ میلیون تومن پول پرداخت کنن و همسرشون هم یه مدت پیششون نبودن در زمان شیوع هم به آنفولانزا مبتلا شدن و از اون موقع حالشون یکم بد شد البته نه به بدی الان .یه چیز  دیگه هم هست که خواهرم اول ویروسو شوخی میگرفت ولی شب از خواب بلند شد و اینطوی شد و این بار اولشم نیست یکبار موقع بارداری و یکبار دیگه هم اینطور شد به نظرتون ما باید چیکار کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
همان طور که می دانید ماجرای کرونا یک رنج عمومی و جهانی ایجاد کرده و افراد، حق دارند که ناراحت باشند و بترسند. در مورد خواهرتان به نظر می رسد که استرس های پشت سر هم و مزمن، از ظرف ایشان متاسفانه سر ریز شده است.
اول از همه بدانید که به نظر می رسد خواهرتان نیاز فوری به مراجعه روانپزشکی دارند و بهتر است درمان دارویی زودتر شروع شود تا در ایام عید به مشکل بر نخورید.
در مورد نحوه برخورد:
با ایشان بی پرده صحبت کنید بگذارید از ترس هایش بگوید و خودش را تخلیه کند. دلداری بی دلیل و قوت قلبی که هیچ کدام نداریم ندهید.
یادآور شوید که ما تنها نیستیم و همه در این وضعیت مشابهیم و همه به یک رعایت و صبر بزرگ احتیاج داریم.
یادآور شوید که با رعایت واقعی جای نگرانی کمی وجود دارد.
جلوی ایشان مراقبت های کرونایی کافی نشان دهید.
از پیگیری مداوم اخبار و اینترنت بهتر است دوری کنند .
جو شوخی و خنده و مسخره بازی در فضای منزل داشته باشید.
اگر مذهبی هستند، تشویق به عبادت کنید.
زیاد از حد هم مانند یک فرد بیمار و نیازمند کمک با ایشان برخورد نکنید که القا کننده ی احساس ضعف و ناتوانی است.
با آرزوی سلامتی و شادی

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha