سلام دوست گرامی
گفتگویی که پایان خوش دارد نشانه صمیمیت است. طرفین می دانند که دیگری چه می گوید و تدریجاً از این که می توانند آزادانه حرف بزنند و منظور یکدیگر را بفهمند لذت می برند.
اما در ازدواج های ناموفق ، لذت گفت و گو در فضای شکایت ها و گله مندی های خشمگینانه و سوءتفاهم ها گم می شود و جای اشارات دلنشین ابروها و چشمک های خوشایند را نگاه های خیره و اشارات انتقادی و بهانه گیری ها و تهدیدها پر می کند.
احتمالا شما در هنگام گفتگو به بیراهه میروید و همسرتان از گفتگو کردن با شما پرهیز می کند.
یشتر بگو مگو ها و مشاجرات خانوادگی از عدم ارتباط صحیح کلامی نشات میگیرد،گاهی زوجین توانایی رساندن صحیح مفهوم را ندارند و گاهی ناخواسته از کلماتی استفاده میکنند که بار منفی دارند و احساس ناخوشایندی را برای همسر خود بوجود می آورند. هر زوجی خواهان این است که همسرش با روی گشاده و کلمات شیرین احساسات خود را بیان کند پس باید نحوه صحیح برخورد با هم را بدانیم.
لطفاً از گفتن این عبارت ویرانگر «تو دوباره …!» خودداری کنید که نتیجهای جز برآشفتگی و برهمزدن گفتگو نخواهد داشت. شنیدن «تو دوباره …!» در مخاطب این احساس را ایجاد میکند که «من دوباره مورد اتهام قرار گرفتم! هرچه سریعتر باید از خودم دفاع کنم!».
برای اینکه از شرایط تنش زایی که بوجود آمده دور شوید باید نقش خود را در ایجاد ارتباط کلامی نامناسب بپذیرید. این پذیرش موجب اصلاح رفتار زوجین و دادن انگیزه بیشتر برای ادامه زندگی لازم است.
توصیه می شود تا حل مسئله و هنر گفتگو کردن با یکدیگر را یاد نگرفته اید بچه دار نشوید/
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید