2794

سلام وقتتون بخیر من 22 سالمه و مجرد هستم. از 10 سالگی ترشحات زرد رنگ داشتم ولی کم بود. اونموقع عادت ماهیانم هم شروع نشده بود.12 سالگی خارش گرفتم که با مصرف دارو خوب شدم اما این ترشحات زرد رنگ و بدون خارش که الان مقدارش خیلی زیاد شده رو هنوز دارم و همش مجبورم از پد استفاده کنم. پیش هر ماما یا دکتر که میرم قرص فلوکونازول میدن که هیچ تاثیری نداره و میگن تو مجرد ها ترشحات فقط قارچی میتونه باشه. با اینکه پد استفاده میکنم اما بوی این ترشحات اذیتم میکنه و اعتماد به نفسم اومده پایین. اگر طبیعی باشه پس چرا اینقدر زیاده. واقعا اذیت میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود، همه خانمها ترشح دارند و این به تنهایی نشانه عفونت نیست اگر سوزش خارش یا بوی بد(  ترشح اگر روس لباس بماند ممکن است بوی بد بدهد این منظورم نیست روی ماهی گندیده مد نظر است)  داشتید نشانه عفونت است ترشحات زرد مایل به سبز و بوی بد عموما نشانه عفونت باکتریال است،بنابراین میتوانید قرص مترونیدازول هر۱۲ ساعت ۲ عدد تا۷ روز مصرف کنید و مواردی که در زیر توضیح داده شده در مورد رعایت بهداشت ناحیه تناسلی خانمها ست

 ۱ـ برای جلوگیری از عفونت دستگاه تناسلی خانم هاپس از ادرار کردن و اجابت مزاج توصیه می شودهمیشه از سمت جلو به طرف عقب، خود را بشویید، این کار از رانده شدن باکتری های انتهای دستگاه گوارش به ناحیهی تناسلی جلوگیری می کند.

۲ـ در طی روز لباس های زیر با جنس الیاف نخی به تن کنید. از پوشیدن لباس های تنگ مانند شلوار جین، جوارب شلواری و مایو به مدت طولانی اجتناب کنید. لباس های گشاد و راحت به تن کنید و برای شستشوی لباس های زیر خود شوینده های غیرمعطر و ملایم بکار ببرید.

۳ـ کاندوم ها و دیافراگم های از جنس لاتکس و ژل های اسپرم کش در برخی از بانوان حساسیت و تحریک ایجاد می کنند، این افراد باید از سایر روش های جلوگیری از بارداری استفاده کنند. همچنین در حین مقاربت از لغزنده کننده های محلول در آب غیر معطر استفاه کنید.

۴ـ لباس های زیر خود را حداقل هر یک روز در میان عوض کنید.

۵ـ از پودر تالک در اطراف ناحیه ی تناسلی استفاده نکنید، زیرا پودر تالک رطوبت را در خود نگه می دارد.

۶ـ در صورتی که از تامپون در دوران قاعدگی استفاده می کنید، حداکثر آن را هر سه تا چهار ساعت یک بار عوض کنید. پیش از گذاشتن تامپوت دست های خود را کاملاً بشویید. در طی خواب شبانه هیچ گاه از تامپون استفاده نکنید و به جای آن از نوارهای بهداشتی(پد) استفاده کنید.

۷ـ نوار بهداشتی را باید هر چهار تا شش ساعت یک بار(حداکثر هشت ساعت) عوض کرد. پیش از گذاشتن پد نیز دست های خود را با آب و صابون بشویید.

۸ـ از تامپون، نوارهای بهداشتی و دستمال توالت معطر استفاده نکنید.حواستان باشد ممکن است دستمال توالت غیر مرغوب باشد و ذرات آن وارد واژن شده منجر به عفونت باکتریال گردد 

۹ـ حین استحمام از صابون و شامپوهای غیرمعطر و ملایم  برای بدن استفاده کنید. اما ناحیه تناسلی رارفقط با شامپو بچه بشویید و از صابون استفاده نکنید ا ز  وان کف صابون نیز استفاده نکنید.

۱۰ـ همیشه نواحی تناسلی و اطراف آن را خشک و تمیز نگه دارید، رطوبت رشد میکروب ها را سرعت می بخشد.

۱۱ـ بطور منظم سطح خارجی نواحی تناسلی را با آب ولرم شستشو دهید. برای شستن نواحی تناسلی نیازی به استفاده از صابون نیست.

۱۲ـ هنگام شامپو کردن و آب کشیدن موها حین استحمام ، سر خود را به سمت جلو خم کنید تا شامپو با ناحیه ی تناسلی تماس نیابد.

۱۳ـ پس از استحمام با یک حوله ی نرم ناحیه تناسلی را به ملایمت خشک کنید. برای این کار می تواند از سشوار (با درجه ی باد سرد) نیز استفاده کنید.

۱۴ـ پس از استحمام ادرار کنید.

۱۵ـ هیچ گاه ادرار خود را نگه ندارید.

۱۶ـ از دوش مخصوص دستگاه تناسلی استفاده نکنید. چرا که این عمل ترشحات و باکتری های طبیعی و محافظ این ناحیه را می شوید.

17- در صورت مشاهده علائمی نظیر سوزش، خارش، بوی نامطبوع، ترشحات رنگی و یا افزایش میزان ترشحات واژن، به پزشک یا ماما خود مراجعه نمایید.

18- پس از یک دوره درمان آنتی بیوتیکی، با توجه به کاهش تعداد باکتری های طبیعی دستگاه تناسلی، احتمال ابتلای شما به عفونت های ثانویه افزایش می یابد. در صورت مشاهده هر یک علائم فوق به پزشک یا ماما خود مراجعه نمایید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha