2794

عدم استقلال در غذا خوردن کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید

با سلام

دختر ۳ سال و نیمه ای دارم که خودش غذا نمی خوره. من قاشق رو باید تو دهنش بذارم و برای هر قاشق هی صداش کنم که بیاد بخوره. خیلی یواش می خوره ۲ساعتی طول می کشه و غذاش یخ می کنه. تشویق کردن و بی خیال بودن هم مشکلش رو حل نکرده. موقع خوردن غذا میگه خسته ام خوابم میاد ولی ۹۰ درصد مواقع به محض جمع کردن سفره ، سرحال میشه. در واقع خیلی میلی به خوردن غذا نداره. این یه مشکل بزرگ برای من و پدرشه که بارها اعصابمون رو بهم ریخته. بیشتر غذاها رو هم دوست داره. در واقع من مشکلم اینه که علاوه بر اینکه کم غذاست(که هیچ اصراری ندارم زیاد بخوره) همین مقدار کم رو خیلی دیر و به زور میخوره.

 لطفا راهکاری بدین که بتونم بدون داد و فریاد کاری کنم که غذا خوردن براش لذت بخش بشه و کم کم تو این زمینه مستقل شه. با تشکر...

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام به شما مادر عزيز

اولين نكته اي كه بايد توجه كنيد اينست كه کودک باید بداند که ما غذا میخوریم برای اینکه نیاز به غذا داریم و نه برای خوشایند پدر و مادر یا در ازای جایزه و تشویق! اگر کودک بفهمد که غذا خوردن او چقدددر برای شما مهم است، با بدغذایی کردن با شما لجبازی خواهد کرد

و نكته بعد اينكه كودک نيازمند مهر والدين است نه دلسوزی آنها...

هر چقدر توان داريد به کودک مهر بورزيد ولی دلسوزی نكنيد چرا كه دلسوزی مانع رشد كودك ميشود. 

وقتي كودك شما قادر باشد خودش غذا بخورد ولی شما به او غذا بدهيد دلسوزی كرده ايد، كودک شما بايد بداند كه با گريه كردن نميتواند به خواسته هايش برسد و اگر شما به درخواست او که با گريه است، توجه كنيد دلسوزی كرده ايد.

و در نهايت اينكه شما وهمسرتان باهم همسو باشيد تا فرزندتان نيز از فاصله و تفاوت نظر شما و همسرتان به نفع خودش استفاده نكند و باهم كودك را در آماده سازي غذا و چيدن سفره و يا پخت و پز شركت دهيد و الگوي خوبي براي غذا خوردن فرزندتان باشيد و سعي كنيد ظرف غذاي كودك را خيلي پر نكنيد و با كلام خودتان او را تشويق كنيد.


 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha