2794

رفتار درست باخودشیفتگی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام و تشکر از شما..

همسرم به خاطر شغلش خیلی از اوقات حوصله حرف زدن رو نداره چون محل کارش همیشه داره با مشتری حرف میزنه و تو خونه میگه هیچی نگید و فقط آرامش میخوام...

وقتی هم حرف میزنه یا شوخی ها و حرف هاش متد مردونه داره که برای من اصلا جالب نیست یا از اتفاقاتی میگه که در اون از خودش تعریف کنه و بگه که آدم بزرگیه.اینکه نیاز داره که مدام ازش تعریف و تمجید کنم رو به خوبی احساس میکنم اما هم اینکه خودش اصلا این اخلاق رو نداره و حتی برای کارهای مثبت من هیچ تشکری نمیکنه وحتی گاهی غر میزنه  و هم اینکه تا تعریفش رو میکنم جنبه نداره و فکر میکنه دیگه همه چیز تمام هست و هیچ ایرادی نداره..لطفا من رو راهنمایی بفرمایید..

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
متوجه دلخوری شما هستم، این رفتارها لزوماً نشان دهنده ی خودشیفتگی ممکن است نباشد، متاسفانه مردان زیادی این ویژگی را دارند مخصوصاً در جامعه ی ما ،که درصد زیادی هم به بی اطلاعی مخصوصاً مردان از ظرافت های رفتاری مربوط می شود و لزوماً نشان دهنده ی نیت منفی نیست، هر چند که در هر صورت خانم ها از چنین رفتارهایی رنج می کشند.
یک نکته را هرگز فراموش نکنید، در زندگی مشترک و یا حتی هر رابطه ی دیگری، ما دوست داریم، طرف مقابل خودش یک سری مسایل را بداند و رعایت کند تا این که ما به او گوشزد کنیم.اما واقعیتش این است که خیلی وقت ها ما خودمان هم به ساده ترین چیزها دقت نکرده ایم و تا کسی واکنش نشان ندهد، متوجه نمی شویم و رعایت نمی کنیم. بنابراین به تدریج و نه یکباره و در شکل یک انتقاد کوبنده ،به همسرتان بازخورد دهید.
مثلا به جای  این که بگویید: تو هیچ وقت تشکر نمی کنی یا قدرنشناسی که حتی ممکن است واقعی هم باشد ولی همسرتان را در لاک دفاعی فرو می برد، بهتر است بگویید: من همیشه برام مهم بوده یا دلم می خواسته که تو از یه چیزایی که راضی بودی تشکر کنی، وقتی تشکر نمی کنی، حس می کنم نمی بینی، یا برات اهمیت نداره یا این که اصلا راضی نیستی. و بازخوردهایی از این دست که در آن به افکار و احساسات خودتان اشاره می کنید نه این که طرف مقابل را متهم کنید حتی اگر متهم باشد، چرا که باعث می شود جواب نگیرید.
به جای نشستن و حرص خوردن و نا امید شدن، یواش یواش یکسری از این بازخوردها یا آموزش ها را به همسرتان بدهید. حتی اگر اولش مصنوعی به نظر بیاید، بعد به تدریج، می تواند تبدیل به یک عادت شود.
آرزوی موفقیت برایتان دارم
 

تجربه شما

login captcha

کتاب هفت اصل زندگی زناشویی کارآمد  نوشته جان گاتمن، کتاب بسیار خوبی است

با سلام ..

همیشه در صدد حل این مسئله بودم ،با مطالعه متوجه شده بودم که باید از خودم بگم تا حالت دفاعی به خود نگیره،اما راستش نمیدونستم چطوری و با چه جمله ای بگم ..همیشه وظیفه مادر همسرم میدونستم که باید این مسایل رو اموزش میدادن به فرزندشون،اما الان با راهنمایی خوب شما ان شالله موفق میشم💪

اگر کتابی در زمینه برقراری ارتباط کلامی هست که بتونه بهم کمک کنه تا حرفهام رو راحت و به بهترین وجه انتقال بدم ممنون میشم بهم معرفی کنید