2794

همسرم در کارها به من کمک نمیکند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 40 بازدید

سلام. من یک مادر خانه دار هستم با دو تا بچه یک پسر ۶ ساله و یک دختر ۲ ساله که خیلی شیطون هستند و یک لحظه آرامش ندارند.در این بین کارهای خانه هم که تمومی نداره و هر چی انجام میدی می بینی هنوز کار هست . با وجود این دوتا هر چی جمع می کنم باز می بینم همون آش و همون کاسه هست. شوهرم از مدل مردهایی هست که به کار خونه و کمک به همسر در هر شرایطی اعتقاد ندارد و میگه کار خونه فقط برای خانم هاست . حالا از وقتی دخترم هم به زندگیم اومد و کارها بیشتر شد فشار بیشتر شد و استرس و خستگی بیشتر و این باعث شد که نتونم درست استراحت کنم درست فکر کنم اصلا ببینم چی فکر می کنم چی میخوام به طوری که کل روز درگیر این فسقلی ها هستم و وقتی برای خودم نمی مونه و شب که میشه شهید به تخت خواب میرم.به قول همسر سرد و بی تفاوت شدم در حالی که جونی برام نمی مونه تا سرم به متکا میرسه خوابم می‌بره.حدود یک سال احساس می کنم زندگیم سرد شده و فاصله ما زیاد شده تا دیشب که حرف های جدید و غم انگیزی از همسرم شنیدم و به خودم و دوست داشتنم شک کردم.من دوستش دارم و میدونم دوستم داره اما میگه من دیگه نمی خوام باهات بحث کنم یا تو همش حرفهای تکراری میزنی که تو کمکم نمی کنی ببین بقیه زن ها رو که مثل تو هستند یا میگه من با بقیه مرد ها صحبت کردم و دیدم اونها هم به زن هاشون کمک نمی کنند و تو فقط اینجوری نیستی .میدونین الان به مرحله ای رسیدیم که زبان هم را نمی فهمیم.دیگه همدل نیستیم و من به شدت احساس تنهایی و افسردگی می کنم. تنها درخواست من این بود که گاهی کمک حالم باش تا بتونم خودم رو پیدا کنم نه مثل الان که نه میدونم کی هستم چی میخوام و فقط درگیر زندگی شدم.این که بخوام گاهی خودم باشم و فکر کنم منم یک انسانم واقعا توقع زیادی هست؟ نیاز به یک هم صحبت دارم اما نمی تونم به مادر و خواهرم بگم چون نمی‌خوام دیدگاهشون نسبت به همسرم عوض بشه که در نهایت دودش به چشم خودم می‌ره.دچار خود سانسوری شدم. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید 
برای حل هر مسئله ایی باید ریشه و علت اصلی آن را پیدا کنید .بیشتر روی روابط تان تمرکز کنید ‌ببینید چه چیز موجب این مسئله شده است ؟روی رفتارهاي خودتان متمرکز شوید که با همسرتان چگونه رفتار میکنید ؟
با خودتان مرور كنيد ؛آیا من باعث شدم که همسرم به من كمك  نکند ؟کدام رفتارم باعث شده که اینگونه با من رفتار کند ؟آیا همسرم را سرزنش و تحقیر میکنم ؟واکنش من در مقابل اين مسئله چه بوده ؟چگونه رفتار كرده ام ؟نقاط قوت و ضعف خود و همسرتان را بیشتر ببینید .سهم خودرا در این مسئله پیدا کنید و در صدد رفع آن باشید .در یک شرایط مناسب بدون تحقیر و سرزنش با لحن آرام و صمیمی در مورد خواسته ها و نیازهای خود با همسرتان صحبت کنید .توضیح دهید که چقدر به حمایت و محبت او احتیاج دارید .بيشتر روي رفتارهاي خود تمركز كنيد ،ببینید  مدل رفتار شما در این  طی مدت  چه طور بوده  که با وجود  دو فرزند ایشون مسئولیت کمک به شما را به عهده نگرفتند ،پس بخش بزرگی از راه حل تغییر رفتار خود شماست که باید بررسی شود . روي رفتارهاي خود بيشتر تمركز كنيد .از ایشون درخواست کمک کنید ،و به او بگویید که نیاز به کمک دارید .به او نگویید که فکر میکنید ناعادلانه است که بیشتر کارها به عهده شماست و از گرفتن نقش قربانی به خود نیز خودداری کنید .فقط به او بگویید که تنهایی از عهده کارها بر نمی آیید و نیاز به کمک و حمایت او دارید .بهتر است لیستی از همه کارهای هفتگی تهیه کنید .از او بخواهید لیست تان را مرور کند  تا متوجه زيادي تعداد كارها شود و کارهایی که فکر می‌کند می‌تواند انجام دهد را انتخاب کند . بدون انتقاد ،جبهه گیری و سرزنش کردن در مورد احساساتتان صحبت کنید ،افکار و احساسات خودرا با استفاده از ضمیر “من “بیان کنید .جملاتی که به طور مستقیم شخصیت فرد را زیر سوال میبرد ،بسیار مضر است و باعث میشود همسرتان به شما گوش نکند .مثلا :”تو خیلی بی ملاحظه هستی “،”تو خیلی تنبلی”این جملات اثر منفی دارند به جای آن به همسرتان بگویید “من میخوام در کارهای خانه کمک کنی “.بهترين گفتگو در خواست مستقيم و شفاف و صادقانه است خیلی دوستانه توقعات خودرا با همسرتان در میان بگذارید . شاه كليد اكثر مشكلات زناشويي حرف زدن به موقع ،و ميزان كافي و شنونده خوب بودن است .در مورد نيازها،خواسته ها و نگراني هايتان بيشتر با همسرتان صحبت كنيد و از او بخواهيد با شما صحبت كنيد و با دقت به حرفهايش گوش كنيد.به ایشون بگویید که زمانی که شما به من  در کارهای خانه و بچه ها کمک میکنید ،من احساس خوبی دارم و کمتر خسته میشویم .هیچ وقت با همسرتان مثل یک بچه رفتار نکنید .قهر کردن ،اخم کردن ،کم محلی کردن و ...صرفا مشکلات را زیاد می‌کند.تغيير عادت هاي قديمي زمان ميبرد .انعطاف پذيري داشته باشيد و صبور باشيد .

                            شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha