2794

درود

من یه خواهرزاده دارم که ۳.۵ سالشه و پسره

از نظر عقل و فهم خوب میفهمه 

موقع تولد با مشکل ریه به دنیا اومد و تا یک سالگی در بیمارستان بود و ۴-۵ تا عمل با بیهوشی روش انجام شد و خلاصه خواست خدا بود زنده موند و همه فکر میکردیم زنده نمیمونه .. اینو گفتم که بدونید بخاطر شرایطی که پشت سر گذاشت همه حس ترحم بهش دارن و بدجور لوس شده ..

خواهرم با خانواده شوهرش زندگی میکنه و اونجا عمه و مادربزرگ خیلی خیلی طرفدار بچه هستن و در تربیت بچه دخالت زیادی میکنن .. و جوری شده که وقتی خونه ما خواهرم بچه رو نهیب بده یا کتکش بزنه میگه میرم به عمه میگم ! و خواهرم در خونه شوهرش اجازه کتک زدن یا تنبیه یا نهیب بچه رو نداره و عمه و‌ مادربزرگ مدعی و‌ طرفدار بچه میشن !!!

بچه خونه خودشون رفتار تقریبا نرمالی داره .. یعنی شیطنت داره ولی کارای عجیب نمیکنه .. ولی منزل ما که میاد میره تو آشپزخونه و ادرار میکنه میاد تو اتاق من و ادرار میکنه با اینحال خانواده ما هیچکدوم اذیتش نمی کنیم یا کتکش نمی زنیم .. وقتی کاری کنه خواهرم تنبیهش میکنه حالا یا کتک یا نهیب .. و وقتی بهش گفتم کارت بد بود چرا اینکار کردی گفتش الان میام روت پی پی میکنم!

گاهی هم میاد بالا سر خواهرم یا مادرم و دستاش مشت میکنه که منظورش اینه که الان با مشت میزنمت .. و گاهی هم چاقو برمیداره پرت میکنه به مادرم  و همین دیروز چاقو از بغل چشم مادرم رد شد و خدا رحم کرد .. با اینحال نه کتکش زدیم نه نهیب خواهرم نهیبش داد  و خواهرم میگه ادرار کردنش و .. از عمد هست و یه جورایی لجبازیه میکنه که مادرشو ناراحت کنه و از این جهت نوشتم بچه مغرض ..

البته اینم بگم عمش خیلی براش هدیه و اسباب بازی میخره ولی خانواده ما متاسفانه کمتر تونستیم براش هدیه بخریم یا اسباب بازی بخریم و تقریبا ماهی یکبار میاد که یه مقدار دیر به دیر هست   

من خودم به رفتار با بچه ها اهمیت زیادی میدم و دوست دارم مناسب ترین رفتار با بچه بشه 

نظر شما در مورد رفتار صحیح با این بچه چیه؟؟ 

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز با توجه به اطلاعاتي كه ارائه داديد متاسفانه كودك با شرايط كاملا متضاد در حال رشد است و اين تفاوت و دوسوگرايي در نحوه تربيت مي تواند منجر به لجبازي كودك شود . 
بنابراين ابتدا بايد والدين آموزش لازم در خصوص نحوه ارتباط با كودك (اصول فرزندپروري) را فراگيرند . لذا پيشنهاد مي شود براي جلوگيري از تثبيت شدن اين گونه رفتارهاي پرخاشگرانه كودك حتما به يك مشاور كودك مراجعه كنند.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha