سلام وقت بخیر
بیان واقعیت به تنهایی کافی نیست! شما باید احساسی را که درباره این موضوع در شما شکل گرفته، به همسرتان انتقال دهید. بهتر است این اتفاق را ناخوشایند توصیف کنید و از پرسیدن سوالاتی که جای بحث باقی می گذارد، خودداری کنید. به طور مثال به جای این که بپرسید:«تو سیگار می کشی؟» بگویید:«دوست ندارم در لباس همسرم سیگار پیدا کنم» چون این سوال می تواند باعث شود او واقعیت را انکار کند یا بگوید که سیگار متعلق به او نیست و این گاهی باعث می شود از شما به دلیل تهمت زدن، بازخواست کند و حتی از شما طلبکار شود! پس بهتر است جای سوال باقی نگذارید و احساستان را به شیوه ای درست بیان کنید.
دومین مرحله اینست که باید صبورانه آماده باشید تا به همسرتان کمک کنید و در این راه دشواریهایی را تحمل کنید و بدانید که ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا به نتیجه برسید. پس صبور باشید و نکات زیر را با دقت و آرامش عملی سازید
هرگز همسرتان را بخاطر سیگار کشیدنش سرزنش نکنید چرا که جز اینکه به مرور از شما متنفر میشود، هیچ نتیجه دیگری در بر ندارد
از شرایطی که باعث ایجاد استرس و نگرانی در همسرتان میشود جلوگیری کرده و محیطی آرام را برایش به وجود بیاورید.
برای همسرتان یک گوش شنوا باشید و نشان دهید که او و نگرانیهایش را درک میکنید. به حرفهایش فعالانه گوش دهید و کمتر صحبت کنبد
هرگز و هرگز او را نصیحت نکنید، حتی زمانی که او انتظار دارد نصیحتش کنید!
مراقب باشید که هرگز مچ گیری نکنید و با سوال پرسیدن های بیجا همسرتان را مجبور نکنید که به شما دروغ بگوید. اگر در مورد اینکه آیا امروز سیگار کشیده است یا نه از او بپرسید در صورتیکه کشیده باشد ممکن است برای جلوگیری از عواقبی همچون ایجاد دعوا و مشاجره، ناراحت و عصبانی شدن شما، جلوگیری از ایجاد بی اعتماد شدن شما نسبت به ایشان و ... به شما دروغ بگوید و در مواردی حتی به قسم خوردن دروغ نیز متوسل شود. پس با پرسش هایخود بستر دروغگویی را برای همسرتان هموار نکنید.
به این نکته نیز توجه داشته باشید که در مورد بسیاری از زنان این واقعیت وجود دارد که، آن چیزی که بیشتر از سیگاری بودن همسر، او را آزرده خاطر میکند، بی توجهی شریکش نسبت به خواسته او برای ترک سیگار است. اگر شما هم از آن دسته از زنانی هستید که فقط به دنبال تأیید همسر و اطاعت بی چون و چرای او در مقابل خواستههایتان هستید، بهتر است دست از این انتظار بیهوده بردارید و در عوض راه حلی بیابید که بتواند به همسرتان کمک کند.
و در آخر اینکه، توجه داشته باشید که سیگار کشیدن به خودی خود به زندگی لطمه زیادی نمی زند مگر اینکه شما نخواهید با یک فرد سیگاری زندگی کنید. پس اگر شما بتوانید او رو با چنین وضعی قبولش کنید مشکلی ایجاد نمی شود مگر اینکه به حدی برای شما غیر قابل تحمل باشد که جدایی را به زندگی با او ترجیح دهید. اگر راه قابل اطمینانی برای ترک کردن همسرتان ندارید شاید بهتر است به جای اینکه تصمیم به اصلاح او بگیرید خود را تغییر داده و همسرتان را به همین صورت که هست بپذیریدو از جدا خوابیدن بشدت پرهیز کنید.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید