پسر بنده در شرایط آی یو جی آر گرید یک،با ۳۶ هفته تمام طبق تاریخ سیکل به دنیا آمده است،با وزن ۱۸۰۰و قد ۴۵ و دور سر ۳۱،در طول یکسال شیر سیمیلاک نئوشور و ببلاک ای ار و یک ماهم اینفترینی مصرف کرده پر کنار ببلاک ینی روزی یه وعده
الان ۱۶ماه و بیست روز دارد،شیر گاو پاستوریزه کارخانه ای به او میدهم که شنیدم ک مصرفش بابت داشتن پرکلرید و مواد نگهدارنده مناسب نیست،برای شیر محلی هم استرس ،تب مالت دارم،توصیه شما چیست؟شیر محلی را چه مدت باید جوشاند ؟چه توصیه غذایی دارید،وزن الان ۸ کیلو.آیا شیر خشک مجددا برایش شروع کنم،اگر پاسخ مثبت است،نوع شیر رو بفرمایید سپاس فراوان
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید