2794

تخیل جنسی بیش از اندازه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1225 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. ۲۶ سالمه و متاهلم. چندین ساله دچار مشکل تخیل بیش از اندازه هستم. و دیگه نمیخوام به این وضع ادامه بدم. وضع من خیلی افتضاحه. تو ذهنم واسه خودم کلا یه دنیای دیگه ساختم که خیلی لذت بخشه و نمیتونم ترکش کنم. از ترک اعتیاد به مواد مخدرم سختتره. تقریبا همش تو دنیای خودم هستم. واسه خودم یه خانواده ساختم و با اونا زندگی میکنم. من خیلی لذت میبرم از این تخیل و فکر نکردن بهش خیلی عذاب آوره. بیشترش به تخیل جنسی مربوط میشه متاسفانه.در حالیکه منو همسرم هیچ مشکل جنسی نداریم و رابطمون خوبه. زندگی واقعیم خیلی مختل شده و به هیچ کاریم نمیرسم. اونقدر این تخیلات واسم لذتبخشه و همچنین بهش عادت کردم که وقتی سعی میکنم تخیل نکنم و تو زندگی واقعیم باشم اصلا یکجوریه خیلی واسم عجیبه. حس بدو غریبیه. انگار من متعلق به این دنیای واقعی نیستم و دنیای من همون تخیلاتمه. لطفا کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام وقت بخیر
 قوه تخیل و خیال پردازی یکی ازمشخصه های انسانها ست و بسیاری از دستاوردها، خلاقیت ها، اختراعات و ... مدیون این موهبت الهی است. خیال پردازی از زمان کودکی تا پایان دوره نوجوانی تقریباً رفتاری طبیعی محسوب می شود که از بعد از دوره شکل گیری زبان تا سنین بالاتر به صور مختلف خود را نشان می دهد و شدت و ضعف آن در دوره های مختلف نیز متفاوت است.
اما باید به این نکته توجه داشت که از نظر روانشناسان هر فکر و یا رفتاری که موجب اختلال در روند عادی زندگی فرد شود و بر ارتباط او با دیگران تاثیر منفی بگذارد، و در یک جمله موجب اختلال درون فردی و میان فردی شود و بیش از حد معمول انرژی فرد را بخود اختصاص دهد، جزو رفتارهای ناسازگار و نابهنجار محسوب می شود و باید برای اصلاح آن اقدام شود.
این افکار که معمولا شاد و خوشایند و همچنین امید‌ها و آرزوهای شما است، این سرگردانی ذهن بی‌فایده و کشنده شما است.شما از واقعیت فرار میکنید.
تکنیکهای زیادی برای کاهش و کنترل خیالپردازی هست اما باید از خود سوال کنید آیا میخواهم که به واقعیت زندگی برگردم ؟و بعد بدنبال کردن و انجام تکنیکها می تواند کمکتان کند.

خیال پردازی ها می توانند طبیعت جنسی داشته باشند.هنگامی که رویا و خیال پردازی افراطی شود، بیانگر یک صفت از اختلال شخصیت خودشیفتگی است. قطعا کسی که زیاد خیال پردازی می کند، هیچ دوست نزدیکی ندارد.

رویا و خیال پردازی می تواند سودمند باشد، و جنبه جبرانی آرزوها، بهبود دهنده و کوچک شمردن گرفتاریها و گریز از مشکلات داشته باشد.اما وقتی افراطی شود ناهنجار محسوب می شود.
کسانی که دچار خیالبافی ناهنجار هستند ، کاملا از تفاوت خیالات خود و واقعیت دنیا آگاه بوده و هیچ گاه این دو را در حافظه خود با یکدیگر اشتباه نمی گیرند. به طوری که حتی اگر اتفاقی در واقعیت افتاده باشد و بعدا درباره آن داستانی در ذهن خود ساخته باشند ، قادر خواهند بود که نسخه واقعی و نسخه ساختگی خود را از هم تشخیص داده و با یکدیگر ترکیب (یا به قول خودمان “قاطی”) نکنند.
کسانی که عمل رویا پردازی ناسازگار (یا خیالبافی ناهنجار) را انجام می دهند، عموما به صورت وسواسی به جزئیات سناریوها و اشخاص ساخته شده در ذهن خود اهمیت داده، آنها را تا جای ممکن شبیه به واقعیت می سازند و گاهی چندین بار خصوصیات آنها را مرور می کنند.
برای کنترل خیالپردازیهایتان حتما به یک روانشناس و مشاور مراجعه نمایید.
 


 

تجربه شما

login captcha

عزیزم تجربه خودمو میگم امیدوارم مفید باشه منم تا مسئولیت کار ودانشگاه ومستقل شدن پذیرفتم کمک کرد که از دنیای خیالیم بیرون بیام شاید پذیرفتن مسئولیتهای بیشتر کمک کننده باشه