2794

سلام روزتون بخیر و شادی

از تاریخ ۹۸/۶/۲۶

درخواست نفقه کردم،از ۹۷/۲/۱۶ شوهرم من رو گذاشت و رفت،تا حالا هیچ پولی به حسابم واریز نکرده مگر ۴۵ یارانه نقدی

تا حالا دنبالم نیومده،جواب زنگ و پیامک رو نمیده...

علت اختلاف: عدم پرداخت نفقه در طول مدت متاهلی، خیانت، دخالت والدین، عدم صداقت در زندگی و...،، مشکلات و تضادهای زیادی با هم داشتیم و علت همه اینها بخاطر عدم صداقت در خواستگاری و نامزدی بود (فکر میکرد میتونه با کتک کاری و کمربند به قول خودش درستم کنه)

الان درخواست نفقه کردم به این امید که من طرف مقابلم رو ببینم و تکلیف خودم رو روشن کنم،یعنی بدونم نظرش درباره طلاق توافقی چیه،کنار میاد یا باید مهریه رو اجرا بذارم و اهرم فشار قرار بدم،،وکیل بگیرم تا مجبور نباشم مدام برم دادگاه،،اصلا خواسته و قرارم با وکیل چی هست چی میخوام چقدر دستمزد میخواد و...

سوال من این هست از ۲۶ شهریور تا الان مدام در حال رفت و آمد شورای حل اختلافم و تا به الان هیچ اتفاقی نیفتاده و من همسرم رو ندیدم. هر بار با یه بهانه جلسه رو واگذار میکنن به وقت دیگه...

الان هم گفتن ۱۰دی مجددا مراجعه کنید

من باید چیکار کنم یا چه شکایتی از شورای حل اختلاف کنم تا پرونده ام به جریان بیفته. هربار که مراجعه میکنم،گذشته بر اخلاق تند و تحقیر و کاغذ بازی چیز دیگه ای بجز دیدن آدمای شبیه خودم  نصیبم نمیشه.

ببخشید اگه طولانی شد. واقعا خسته و کلافه شدم از بر باد رفتن عمرم برای آدمی که لیاقتش همون هرزه های اطرافش هستن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب 

1. در خصوص پرونده و علت تجدید وقت هزار دلیل میتونه داشته باشه از عدم شناسایی ادرس گرفته یا نقل مکان گرفته تا عدم حضور در جلسه و نشر آگهی و تا پرونده مطالعه نشه نمیشه جواب قطعی داد. و در هر حال شورا می بایست در این خصوص تعیین تکلیف کنه و با جلب نظر کارشناس نفقهشما رو تعیین و نسبت به محکومیت ایشان رای صادر کنه.

2. مورد بعد اینکه شما می توانید از طریق دادسرا شکایت کیفری ترک انفاق نیز مطرح نمایید.

3. برای شکایت از مسئولین شورا می توانید به قاضی شورا مراجعه و موضوع و علت تاخیر در تشکیل جلسات رو شرح دهید تا قاضی شورا بنوان سرپرست مجتمع به موضوع شما رسیدگی کند.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha