2794

کم تحملی بعد از بارداری دوم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 21 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام. من ب اهمسرم مشکلات فراوان داریم برخی اخلاق های خاص دارن که اطرافیان هم میشناسنشون مغرور و لجباز هستم حتی جلوی جمع هم لجبازی میکنن اخلاق شلوغی دارن مرد احساساتی نیستن ولی محبت میکنن هرازگاهی. مسئله اینه که من دیگه خسته شده بودم و با دو تا بچه کوچیک و رفتارهای آزاردهندش و حق به جانب بودنش تصمیم گرفتم که با پدرم درمیون بزارم و ایشون بیان خونه و با همسرم صحبت کنن که ایشون هم اومدن و من سر یک موضوع با اون مخالفت کردم و جلوی پدرم گفتن برو خونه بابات و پدرم از جاش بلند شد و گفت هر موقع خواستی بیا. نمیدونم کار من اشتباه بود یا درست آخه احساس میکردم به آخر راه رسیدم و گفتم شاید با صحبت های پدرم قانع بشه .چندبار هم قبلا با پدرم در جریان گذاشتم و تلفنی با شوهرم صحبت کرد شوهر من پرخاشگر نیست و دست بزن نداره ولی اون انتظارداره هر چی میگه من بگم چشم که غرور من هم به من اجازه نمیده گاهی اوقات در زندگی احساس خفقان میکنم البته من هم چهار ماهه زایمان کردم و بچه اولم سه سالشه که کلا صبرم هم کم شده و قبلا در مقابل لجبازی هاش سکوت میکردم و الان همش حرف از ترک خونه و رفتن به خونه بابام میزنم. سوال من از شما اینه رفتار من در مقابل مرد لجباز با احساسات کم چیه و موقع احساس خفقان و ناراحتی چه کاری انجام بدم ؟و اینم بگم علت گفتم من میرم خونه پدرم اینه که بترسه و دست از این کاراش برداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خاته دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید 
اول از همه بخاطر مادر شدنتان بهتون تبریک میگم 😍
متوجه ام که در این شرایط کمی حساس تر شده اید و نیاز به توجه بیشتری دارید ،اما لجبازی هم  راه حل مناسبی نیست .
وقتی لجبازی بین زن و شوهر اتفاق بیافتد ،اگر هیچ کدام از آنها تلاش نکنند که این مشکل را برطرف کنند ،زندگی زناشویی رو به تعارض میرود که در این شرایط  فرزند  هم دچار اضطراب میشود.
دوست عزیز کاش به جای اینکه با  پدرتان مشورت میکردید از یک مشاور کمک میگرفتید ،و اینکه گفتید “علت اینکه من میرم خونه پدرم ،ایشون بترسه و دست از کارهای خودش برداره کاملا اشتباه است ،و راه حل درستی برای مسئله شما نیست .
بهتر بود این مسئله را با خانواده خود مطرح نمیکردید ،چون اصولا خانواده ها راه حل درستی در اختیار فرزندان خود نمیگذارند ،و مسئله را بدتر میکنند .
اشاره ایی نکرده اید که آیا همسرتان از اوایل ازدواج همینطور لجباز بودند ؟یا از چه زمانی لجبازی ایشون شروع شده ؟
در این مدت کیفیت روابط شما چگونه بوده است ؟
چه بسا پشت این رفتارهای لجبازانه ،دلیلی منطقی نهفته است .چون اصولا وقتی تعارضی در زندگی زناشویی پیش می آید دو طرف در این مسئله سهم دارند .اما یکی  از علت های لجبازی عدم خودباوری ،نداشتن اعتماد به نفس کافی است .افرادی که اعتماد به نقش  و خودباوری ندارند ، سعی می‌کنند که اقتدارشان را به صورت لجبازی نشان دهند .فرد لجباز با کوچکترین مخالفتی با خواسته هایش به شدت ناراحت و عصبانی میشود و شروع به ناسازگاری می‌کند .اول از همه سعی کنید دلیل پشت لجبازی های همسرتان را پیدا کنید .بهتر است یک برگه بردارید و زمان هایی که همسرتان لجبازی می‌کنند را یادداشت کنید تا بفهمید بیشتر چه زمان هایی ایشون لجبازی می‌کنند و آیا شما هم سهمی در این مسئله دارید ؟
قبل از لجبازی ایشون چه مسائلی مطرح شده است ؟روی رفتارها و صحبتهای خود بیشتر دقت کنید . 
در مواجهه با لجبازی همسرتان به  احساسات خود مسلط باشید و خودتان را کنترل کنید ,نفس عمیق بکشید ،آرامش خود را حفظ کنید . 
تلاش کنید نیازهای روانی ،اجتماعی همسرتان را  بهتر بشناسید.نگذارید لجبازی به عادت تبدیل شود و در هنگام ایجاد حالت لجبازی همسرتان در آن لحظه با او مدارا کنید .با همسرتان بحث نکنید ،‌ که عصبانیتش بیشتر میشود  زیرا در این حالت ممکن است که خود شما هم به این ویژگی منفی مبتلا شوید .
بدانید که فردی که لجبازی می‌کند معمولا خودش میدانید که حق با او نیست ،اما هیچ وقت نمیخواهد  این را به زبان بیاورد ،پس شما هم اصراری نداشته باشید ،که لجباز بودند اعتراف کند .اگر همسرتان در حالت لجبازی دقایق طولانی را به بحث کردن و  حرف‌ زدن طولانی پرداخت ،اجازه بدهید که حرف‌هایش را کاملا بزند تا تخیله هیجانی شود .تمرین کنید که ویژگیهای مثبت همسرتان را به او یادآوری کنید ،تا اعتماد به نفسش بالاتر رود ،سعی کنید همسر لجبازتان  را در لحظه لجبازی به آرامش دعوت کنید .در این حالت از لحن کلمات منفی و همراه با کنایه استفاده نکنید ،زیرا منجر به بالا رفتن لجبازی همسرتان میشود .در صحبت هایتان کنایه ،سرزنش ،تحقیر ،توهین نداشته باشید .از این جملات که  “تو عادت داری همیشه زور بگویی و نظر خودت را اعمال کنی ،یا تو فکر کردی همه چیز را میدانی ،من تابه حال اگر چیزی نگفتم تحملت کردم و....استفاده نکنید .حس مهم بودن را به او بدهید ،همیشه این حس را به او بدهید که عقاید و نظرهای او برای شما مهم است ،اگر همسرتان متوجه شود نظرهایی برای شما مهم است لجبازی کمتری از خود نشان می‌دهد . 
در این مسیر صبور باشید ،اگر نتوانستید مسئله را به تنهایی حل کنید از مشاوره حضوری کمک بگیرید تا با یادگیری برخی مهارتها زندگی بهتری  داشته باشید .

                       شاد وموفق باشید 🌷🙏🏻

تجربه شما

login captcha

خانم مشاور ممنون ازپاسخگویی شما درست میگید و من نباید با خانواده میگفتم حالا با کدورت پیش امده بین خانواده وهمسرم چه کنم؟سوال دیگرم این است که ایا نظر شما سکوت درلجبازی ایشون هست ومن خودم روت حقیرکنم؟

پرسش ها و پاسخ های مشابه

عصبانیت و کم تحملی

پاسخ سلام دوست عزیزمواردی که مطرح کردی مثل زود رنجی، پایین آمدن آستانه تحمل، تمایل به خواب زیاد و ... چه مدت در رفتار شما دیده میشود؟ آیا دائمی است یا در مواقع خاصی این رفتارها در شما بروز میکند؟ در چند ما...

کم تحملی در برابر بیماری فرزندان

پاسخ با سلام و احترام. دوست عزیزم نگرانی شما را درک میکنم.هر مادری با بیمار شدن فرزندانش ناراحت و نگران میشود و شما هم از این قائده مستثنی نیستید. اما شما در کلامتان به مواردی اشاره کردید از جمله بیماری رو...

تست تحمل گلوکز

پاسخ سلام خدمت شما چندتا فاکتورمیتونه آدم ها رو مستعد میکنه به دیابت بارداری شاید شما یک یا چند تا از اون ها رو دارین که ممکنه به دیابت بارداری مبتلا بشید به خاطر همین دکتر برای اطمینان بیشتر برای شما آزم...

زمان انجام آزمایش تحمل گلوکز

پاسخ دوست عزیز بهتر است در این هفته به آزمایشگاه مراجعه نمایید تا این آزمایش خون را انجام بدهید بله این آزمایش GTT به صورت ۳ ساعته انجام می شود اول قند خون ناشتا گرفته می شود بعد محلول گلوکز به شما دا...