طلاق عاطفی، طلاقی است که به موجب آن، زن و شوهر با یکدیگر ارتباط صمیمی ای ندارند و نمی توانند درباره احساسات و عواطف خود با یکدیگر حرف بزنند و ارتباط زناشویی مناسبی هم ندارند.
بله شما در معرض طلاق عاطفی قرار گرفته اید و علت را کار و مشغله و مسِولیت همسرتان گزارش کردید
اما بهتر است بیشتر روی روابط و رفتارهایتان دقیق شوید
بدیهی است همسرتان بعد از کار سنگین و مهم و پر از استرس کاری به منزل برمیگردد
پس روی رفتار و نگرش به همدیگر تفکر کنید.
با فاصله ای که از لحاظ روحی و جسمی با یکدیگر دارید و هرکدام در خلوت خود دیگری را متهم می کند درک نکردن صحیح از رفتار و گفتار یکدیگر، نداشتن شناخت کافی از روحیات طرف مقابل و عاقبت بی علاقگی و سردی نسبت به شریک زندگی خود همه و همه دست به دست هم می دهد تا یک طلاق عاطفی را در زندگی زوج ها به وجود بیاید.
در ارتباطات با همسر باید از تحقیر و توهین (چه کلامی و چه رفتاری) اجتناب کرد. همچنین در برخورد با همسر صداقت نقش مهمی دارد. راستگویی سبب ایجاد اعتماد، صمیمیت و نزدیکی بین زوجین می شود. زن و شوهر باید از نیازهای یکدیگر به خوبی شناخت داشته باشند.
هر یک از زوجین می توانند با انجام رفتار های خوشایند جزیی که مورد پسند طرف مقابل است به روابط آشفته و سردرگمشان روحی تازه ببخشند.
بنابراین زوجین می توانند با کشف ابعاد ناشناخته و توجه به ویژگی ها و علایق یکدیگر از سردی روابط زناشویی خود جلوگیری کنند و با یادگیری مهارت های ارتباط موثر، رابطه عاشقانه شان را گرمی و حرارت بخشند.
توصیه میشود جهت یادگیری این مهارتها به مشاور رجوع نمایید.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید