2794

طلاق و حضانت فرزند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 50 بازدید

سلام خانمی ۲۵ ساله هستم که ۲ تا بچه دارم دختر ۵ ساله و پسر ۲۰ ماهه با همسرم تو شرکت آشنا شدیم ۶ سال از من بزرگتر هستن از اول عروسیمون شروع کرد به خیانت کردن اما زیر بار هیچوقت نرفت تا برای سومین بار مچشو گرفتم اون موقع پسرم ۴ ماهش بود .با همکارش ریخته بود رو هم ازش عکس خواسته بود باهاش خیلی راحت و بد حرف زده بود خواسته بود ببینتش اما شوهرم همه مدارکو پاک کرد و اینکه من تو اون دوران ۱هفته شهرستان بودم دیگه نمیدونم آورده خونه یا نه .خلاصه من با زن که شوهرداشت یعنی تو عقد بود قرار گذاشتم و صداشو ضبط کردم تو اون صدا به همه چی اعتراف کرده زنه و هنوز اون صدارو دارم .حالا میخوام ازش جدا بشم خونه به اسم منه سند نداره ولی قولنامه ای هستش میگه به قاضی میگم تو نبود من به اسم خودش زده خونه رو ازت پسش میگیرم مهریم ۳۱۴ تا سکه هست که میگه نمیدم بهت بچه هارو میگه اصلا نمیزارم زیر دست تو باشه .حالا سوالم اینه چه کاری تو دادگاه میتونم انجام بدم که به نفع من باشه ؟آیا اون صدای ضبط شده به کارم میاد ؟میتونه مهریه رو نده ؟میتونه خونه رو پس بگیره ؟بچه هام که دختر و پسر هستن تا چند سالگی پیش من میمونن ؟ آیا قاصی به من که فقط یه خونه دارم و خانوادم پشتم نیستن به هیچ وجه بچه میده ؟تو رو خدا دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم من هیچ کسو ندارم نمیتونم وکیلم بگیرم 


اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام 

1. در خصوص حضانت فرزندان تا 7 سال با شما است و پس از ان در دختر تا نه و پسر تا 15 سالگی حضانت با پدر است و پس از ان خود فرزند تصمیم می گیرد با کدامیک زندگی کند. و در هر حال نفقه آنها با پدر است

2. در خصوص صدا هیچ کمکی به شما نمی کنه و اقدام روی آن بی فایده است مگر خود شخص اقرار کنه که چنین چیزی غی ممکن هست.

3. چون منزل بنام شما هست ایشان اقدامی نمی توانند انجام دهند گذشته از این که در صورت اقدام شما با به اجرا گذاشتن مهریه می توانید همان منزل را می توانید توقیف کنید و نهایتا متعلق به شما هست.

4. مهریه در هر حال متعلق به شماست و مرد محکوم به پرداخت می شود و نهایتا به اقساط باید پرداخت کند.

5. قاضی موظف هست مصلحت فرزندان رو رعایت کنه ضمن این که در صورتی که فرزندان نخواهند با پدرشان زندگی کنند هیچ دادگاهی نمی تواند انها را مجبور به این کار کند.

6. به کانون وکلای استانتان مراجعه کنید و تقاضای وکیل معاضدتی کنید.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha