سلام وقت بخیر
اولين گام در درمان کاهش ميلجنسي اين است که ريشه آن را بشناسيم. آيا کاهش ميل شما علتي دروني دارد؟ ممکن است شما از ظاهر خود (خودانگاره) ناراضی باشید.
یا مشکل فيزيولوژيک در شما باعث درد و خشکي دستگاه تناسلي زن شده ؟ ويا مشکلي عميقتر در ناخودآگاه شما وجود دارد و شما را درگير کرده است که ناشي از شرم يا آسيبهاي رواني يا محيط خانوادهاي است که در آن تربيت شده اید؟
در هر صورت
نوسان هورمونی هم می تواند تمایل شما را برای رابطه جنسی تغییر دهد ، برای زنان تجربه تغییرات هورمونی در دوران بارداری آشکار است چون کم کم سطح هورمون ها تغییر می یابد که می تواند یک تعدیل کننده در میل جنسی باشد.
مسائل روانی خاص مانند اضطراب، استرس، اعتماد به نفس پایین، تصویر بدن ضعیف و سابقه سوء استفاده جنسی می تواند میل جنسی یک زن را در راه منفی تحت تاثیر قرار دهد به طور مشابه، مسائل مربوط به رابطه متفاوت می تواند روی نزدیکی عاطفی تاثیر بگذارد.
با این همه من اطلاعاتم راجع به شما کافی نیست..
آیا شما به ارگاسم میرسید یا خیر؟
تا چه حد درباره شيوههايي که واقعا باعث تحريک شما و رسيدن به ارگاسم ميشود، با همسرتان حرف زدهايد؟
آيا شما و همسرتان هنگام صحبت درباره نيازهاي جنسيتان مهربان و موقعشناس هستيد؟
ممکن است بدن تنبل شما بگويد: «چرا خودم را براي صعود به کوهي به زحمت بيندازم؟»
روابط زناشويي به لذت، احساس، اشتياق و رهايي نياز دارد و اگر شما تلاشی در جهت به شوق آوردن این روابط انجام ندهید،متاسفانه جامعه پر است از کسانی که اینکار را با همسرتان خواهند کرد ....تا دیر نشده راههای جذابیت و سر شوق آوردن خودتان را شروع کنید.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید