درود بر شما
تا حدودی متوجه شرایطتون و آنچه بر شما گذشته شدم. با توجه به اینکه همسر شما و خانوادهی ایشون مخاطب بنده نیستند، به ذکر نکات مهمی که در یادداشت شما نظرم رو جلب کرد میپردازم.
شما سالها رفتارهای نامناسب همسرتون رو نادیده میگرفتید اما الان دیگه تحملتون تموم شده. شاید بهتر بود به جای نادیده گرفتن تعارضاتتون برای اونها راه حلی پیدا کنید. اشاره نکردید به جز صبر و تحمل، چه راههایی رو برای حل مشکلات رفتید.
با در نظر گرفتن اینکه شما تهران زندگی میکنید و خانوادههاتون شهرستان هستند، ماجرای مشکلات شما برای بارداری میتونست بین شما و همسرتون باقی بمونه. گاهی دیگران رو در جریان مسائل خصوصی زندگیمون قرار میدیم و بدین ترتیب راه رو برای مداخله و اظهار نظر اونها باز میکنیم در صورتی که مسائلی که شما عنوان کردید، مربوط به سلامتی و بارداری خودتون بوده و از نظر منطقی لزومی برای مطرح کردنش وجود نداشته.
نکتهی دیگر اینکه خصیصهی دهنبینی همسرتون احتمالا میتونه یکی از مواردی باشه که باعث میشه وقتی با هم هستید، رابطهی خوبی داشته باشید و وقتی در مقابل خانوادهی ایشون قرار میگیرید، همسرتون از رفتار مادرشون تبعیت کنند. کیفیت معاشرت خانوادهتون با خانوادهی همسرتون چیزی نیست که در کنترل شما باشه اما نحوهی رفتار و تعامل شما با دیگران، قابل مدیریت توسط شما هست. سعی کنید زیاد درگیر اتفاقات گذشته نباشید و برای مسالهای که قبلا رخ داده، هفتهها و ماهها خودتون رو عذاب ندید. و بپذیرید که مثلا همسرتون اهل معاشرت با خانوادهی شما نیستند اما این به معنای آبروریزی نیست. به جای دلخوری و خودخوری، وقتی در مراسمی شرکت میکنید میتونید از بودن در جمع لذت ببرید چون همسرتون رو همونطور که هست، پذیرفتهاید و قصد ندارید از او فردی بسازید که ناچاره مطابق میل شما رفتار کنه.
سعی کنید روی اعتمادبه نفس خودتون کار کنید. هر کاری هرچند از نظرتون کوچک باشه رو به ذهنتون بسپارید، مرورش کنید و بابتش خودتون رو تشویق کنید. در طول روز، زمانی رو هرچند کم برای مطالعه و ورزش اختصاص بدید. شما بچه نیستید که بخواهید از کسی بترسید. گاهی وقتها لازم هست که ما مودبانه، محترمانه اما جراتمندانه خواستهها و نظراتمون رو ابراز کنیم. اگر نیاز به کمک دارید، نیاز به دارو دارید، گرسنه هستید و ... با همسرتون در میون بگذارید. وقتی در منزل خودتون هستید، روی بهبود و تعمیق کیفیت رابطه با همسرتون تمرکز کنید و در دلتون بپذیرید که همسرتون هم مثل هر انسان دیگری، در کنار ویژگیهای مثبت، خصایصی نامطلوب از قبیل دهنبینی رو هم داراست. سعی کنید وقتی با همسرتون صحبت میکنید از شخص خاصی اسم نبرید و فقط موقعیتی رو که شما رو آزرده کرده شرح بدید. احساستون رو طوری که برای همسرتون قابل درک باشه توضیح بدید و درخواستتون رو واضح بیان کنید. مثلا به جای اینکه بگید اون شب من گرسنه و تشنه و مریض بودم ولی هیچی بهت نگفتم چون مادرت عادت داره همیشه دخالت کنه و دعوا راه بندازه، بگید اون شب من حال خوبی نداشتم. گرسنه و تشنه بودم. احساس تنهایی میکردم. تو خواب بودی. ازت میخوام وقتی مریض میشم، یه مقدار بیشتر حواست بهم باشه. نزدیک من باشی و بتونم ازت کمک بگیرم. به این ترتیب بدون اینکه از کسی بدگویی و یا ایجاد حساسیت کنید، احساس و درخواستتون رو به نحوی بیان میکنید که محترمانه، شفاف و قابل درک هست.
به خدای بزرگ میسپارمتون
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید