سلام
این کاملا طبیعی است که هیچ زن و شوهری در شرایطی که یکی احساس برتری و قدرت میکند و به شریک زندگی اش نگاه تحقیرآمیز دارد نمی تواند معنای رابطه سالم و همدلانه را درک کند. اگر در این موقعیت قرار گرفته اید سعی کنید برای اصلاح رفتار خود و همسرتان تلاش کنید.
دنبال کشف علت اصلی باشید: رفتارهای آزاردهنده همسرتان را یادداشت کرده و بدون قضاوت آنها را مورد بررسی قرار دهید، باید بدانید علت وقوع این رفتارها چیست و در چه موقعیت یا حالات هیجانی و فکری احتمال وقوع شان افزایش می یابد و اینکه عکس العمل شما در قبال آن رفتارها چیست؟ پیشنهاد می کنیم در صورت امکان، با همسرتان گفت و گو کنید و از خود ایشان نیز جویای علت رفتارهایش باشید و حتی از چگونگی پاسخ های خود در قبال آن رفتارها پرسش کنید. بی تردید با شناخت و آگاهی از علت اصلی می توانید تغییرات لازمه را اعمال کنید
انتظار تغییرات را به یکباره نداشته باشید، بلکه با مداومت این تمرین است که می توانید همسرتان را تسلیم بر اظهار نظر کنید. یادتان باشد مدیریت کلامی و رفتاری تضمین کننده سلامت رابطه تان است، هرگز حس حقارت را در همسرتان و حس برتری خود از ایشان را برانگیخته نکنید، بلکه تلاش کنید با بیان جملات و عباراتی، او را به تفکر وا دارید و ایشان را بتدریج به انجام رفتاری جدید عادت دهید.
رابطه مادرشوهر و عروس و داماد و مادرزن یا باجناقها و جاریها ....داستانی قدیمی است که موجب حساسیت برخی از افراد شده و موجب تیرگی روابط آنان میشود.
این ذهنیتهای از پیش تعیین شده را از بین ببرید و افراد را براساس شخصیت و عملکردهایشان قضاوت کنید.
احترام بیشترین چیزیه که خانواده همسرتان از شما میخواهند
احترام گذاشتن هرگز به معنای غلام حلقه به گوش بودن نیست. بلکه برای برقراری ارتباط سالم با آنان در درجه اول بهتر است والدین همسرتان را مثل والدین خود ببینید، کسانی که نگاهشان به دنیا متفاوت از شماست. دوما بپذیرید اگرچه فرزندشان با شما زندگی میکند، اما جدا از آنها نیست و هنوز نسبت به او احساس نگرانی و مسئولیت دارند، بیتردید اگر خودتون رو جای آنها بگذارید قطعا میتونید معنای برخی از نگرانیهای آنها را بفهمید و حرفهای ناراحتکنندهشان را زیر سیبیلی رد کنید.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید