2794
با سلام ، می خواستم بدونم مصرف مغز ها اعم از مغز گردو ، پسته ، بادام هندی ، فندق و ... و همچنین انجیر از چند ماهگی برای کودک مجاز هست و از چه زمانی میشه این مواد رو به صورت آسیاب شده به دسرها و غذای کمکی کودک اضافه کرد؟ و همچنین آیا بخار پز کردن میوه هایی همچون سیب ، گلابی و ... باعث از بین رفتن و یا کاهش ویتامین ها و خواص مفید آنها میشه؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام معمولا غذای کمکی از 6 ماهگی شروع میشه که احتمالا میدونید که با فرنی و حریره بادام شروع میشه. میوه ها رو به صورت پوره و نرم شده(بدون پوست و هسته) تقریبا از 8 ماهگی میتونید بدید. منتها بعضی میوه ها مثل البالو، توت، بادام زمینی و ... رو بهتره بعد از یک سالگی مصرف کنید. بخارپز کزدن غذا از بهترین شیوه ها برای طبخ غذا هست و تا حد زیادی خواص غذایی و به خصوص ویتامین ها حفظ میشن با احترام دکتر جعفرنژاد

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

با سلام ، می خواستم بدونم مصرف مغز ها اعم از مغز گردو ، پسته ، بادام هندی ، فندق و ... و همچنین انجی

پاسخ ضمن عرض سلام از یک سالگی به بعد می توانید از مغزها استفاده کنید. فقط با توجه به احتمال حساسیت کودک به برخی از مغزها لازم است مغزها تک تک به رژیم غذایی و با فاصله زمانی اضافه شوند. بخار پز کردن میوه ه...

سلام خسته نباشید پسرم 15 ماهشه.پودر پسته و بادوم گردو و کنجد و بادوم رو توی چه چیزی میتونم بریزم بهش

پاسخ سلام مصرف این مواد با شیر، ماست مشکلی ندارد. می تونید بجای شیر از آب میوه هم برای خوش طعم تر شدن استفاده کنید

برگردوندن شیر خشک

پاسخ سلام مادر عزیز شير خشك نان به كودكان ايراني سازگار نيست میتوانید شير ب ب لاك يا بهتر از اون سيميلاك بدهيد موفق باشید

چندقلوزایی

پاسخ عزیزم عکس رنگی رحم زمانی درخواست میشه که بیمار به علت شکایتی مثل ناباروری و یا دردهای غیر قابل توجیه مراجعه میکنه و ما میخوایم بدونیم که دچار مشکلی از قبیل چسبندگی در لوله های رحمی و یا شکل غیرطبیعی ر...