سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون ازاينكه مارا انتخاب كرديد
ميدانم در اين موقعيت احساس بدی به انسان دست ميدهد و باعث رنجش ميشود. همه ما دوست داريم كه ديگران رفتار خوبی با ما داشته باشند .بايد بدانيد كه يک انسان موفق و با اعتماد به نفس هيچ نيازی به تحقير ديگران ندارد،اين افراد فقط ناراحتی ،عدم موفقيت و بی هدفی خود را در زندگی به نمايش ميگذارند و اين مشكل آنهاست .
اگر تعداد اين رنجش ها زياد است ،اول كمی در خود تعمق كنيم ،ممكن است مسئله درونی باشد بايد ببينيم كه چرا اين اظهارنظرهای خاص باعث رنجش ما ميشود ،عكس العمل ما حرف های زيادی در مورد شخصيت ما ميزند در اينجا همه چيز مربوط به خود ماست و نه شخص مقابل.شايد هم نظر آنها در ذهن ما به منزله نوعی اهانت به شمار مي آيد ،در صورتی كه طرف مقابل به هيچ وجه قصد چنين كاری را ندارد .و اين امر به دليل تفكرات ذهنی و يا به دليل داستان های ذهنی كه برای خودمان ساخته ايم بوجود مي آيد،به همين دليل چيزی را ميبينيم كه وجود خارجی ندارد و تنها زاييده خيال ذهنمان است .اگر تصور ميكنيم كه استحقاق توهين و تحقير را داريم ،آن گاه چيزی جز آن هم عايدمان نخواهد شد ،اگر چنين تصوری داريم شايد نوبت آن رسيده باشد كه نگاه عميق تری به درون خود انداخته و اعتقادات خود را زير سوال ببريم .اعتماد به نفس نقش تعيين كننده ايی دارد .
اما اينكه با اين افراد چگونه برخورد كنيم :(بيرونی)
اول اينكه ديگران تا زمانی كه شما به آنها اجازه ندهيد ،نميتوانند شما را بيازارند.در برخی مواقع بهتر است نگاهی به طرز برخورد خود با طرف مقابل داشته باشيد و ببينيد كه شما چه كاری انجام داده ايد كه او به خودش اجازه داده تا يک چنين رفتاری با شما داشته باشد .يا آن شخص مشكلی دارد كه با آزردن ديگران احساس بهتری پيدا ميكند .؟آيا توانايی تغيير شرايط را داريد ؟آيا به واقع عقايد او صحت دارد ؟
يا ممكن است خود شخص متوجه اين موضوع نباشد كه با حرفهای خود شما را تحقير ميكند ،اگر به اين شكل هست با او تماس بگيريد و يک قرار بزاريد تا با هم صحبت كنيد .اجازه دهيد تا بداند كه چه احساسی داريد !سعی كنيد اين جلسه خصوصی باشد زيرا عدم مداخله اطرافيان بحث را به سمت ديگری سوق نميدهد ،تنهايی صحبت كردن باعث ميشود تا با جديت بيشتر با هم وارد بحث شويد ،نميتوان يک طرفه به قاضی رفت ،شايد او هم برای رفتارش دليلی دارد .قبل از برخورد چند نفس عميق بكشيد ،هر چه آشفته به نظر برسيد او كمتر به حرف های شما گوش ميدهد .ابتدا در مورد چيزی كه ميخواهيد بگوييد چند لحظه فكر كنيد .مستقيما با او روبرو شويد ارتباط چشمی برقرار كنيد و در مورد چيزی كه شما را ناراحت كرده حرف بزنيد تن صدای خود را مودب نگه داريد و از گستاخی بپرهيزيد .از او بپرسيد كه چرا چنين رفتاری دارد .جمله خود را اين چنين آغاز كنيد :"
چيزی كه گفتيد به نظرم توهين آميز است چه چيزی باعث شده كه چنين چيزی بگوييد وقتی تو چنين حرفي زدی احساس ناخوشايندی به من دست داد و من خيلی ناراحت شدم .لطفا ادامه ندهيد من رفتار شما را درک نميكنم "
مراقب باشيد بحث از كنترل خارج نشود .بايد خيلی رو راست بگوييد كه حرفش شما را آزرده ساخته ،البته در نهايت آرامش اين كار را انجام دهيد .گفتن اين موضوع به او نيز كمک خواهد كرد تا رفتار خود را اصلاح كند .
شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷
پاسخ وقت بخیر دوست عزیز متوجه هستم که میتونی چه شرایط سختی رو پشت سر بذاری درکت میکنم عزیزم اما اون چیزی که خیلی مهمتر هست اینکه شما خودت رو درک کنی خودت رو دوست داشته باشی خودت رو قبول داشته باشی به خو...
مسخره کردن کودک توسط همکلاسیهایش
پاسخ سلام دوست عزیز. برای ایجاد حس مثبت در پسرتان و توانمندسازی او در برابر این گونه رفتارها از طرف همکلاسیانش: در مورد صفات مثبت و توانمندی های پسرتان با او صحبت کنید. از پسرتان بخواهید توانمندی های خود ...
مسخره کردن همسر و ناراحت شدن من
پاسخ درود بر شما یک بار در فضایی مناسب، محترمانه و شفاف، با همسرتون صحبت کنید. توضیح بدید که وقتی ایشون شما رو با چنین الفاظی خطاب میکنن، احساس خوبی ندارید و حتی اگر قصد ایشون شوخی هست، قرار هست که این ش...
عدم مسئولیت پذیری برادر ۳۰ ساله ام و مسخره گرفتن هر موضوعی
پاسخ سلام ایشان باید به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنند تا شرایطشان بطور کامل بررسی شود.
سلام خیلی متشکرم از پاسخ کاملتون .بله درمواردی میتوان با ایشون قرار گذاشت و حرف زد اما بعضی به نظر مقداری دور هستن از ما به لحاظ نزدیکی و خویشی .مثلا همین فرد که راجبش پرسیدم ازشما از فامیل های دور ماست و برای همین رفتارشو درک نمیکنم البته رویه اش با همه اینطوریه و نزدیکانش خیلی به این رفتارش عادت کردن ولی من مقداری با این رفتار احساس مورد مسخره شدن میکنم و اصلا نمیتونم درونم بهش با منطق فکر کنم