2794

قطع رابطه با خانواده همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 88 بازدید

سلام من شش ساله که ازدواج کردم پسری چهارساله دارم شوهرم تک پسر خانواده هست از ابتدای شروع زندگیم باخانواده همسرم مشکلات زیادی داشتم سه سال نزد خانواده همسرم در یکی از اتاق های خانه شان زندگی کردم اما به دلیل مشکلات زیادی از جمله فحاشی کردن مادرشوهرم به من و خانواده ام همچنین بدگفتن از من و خانوادام نزد بقیه اقوام، حتی کتک خوردن ،با تمام سختی ها مجبور به جدایی شدیم که بازهم بحث ها تمامی نداشت حرفایی مثل پسرم رو بردین شما داداشمو بدبخت کردین درصورتی که همیشه خانواده ام به شوهرم کمک کرده خرید جهیزیه پول رهن خونه اما خانواده همسر حتی یک ریال هم به ما کمک نکردن حتی دریغ از کادوی عروسی. در این چند سال هیچ بی احترامی بهشون نکردم همیشه تو جمع های خانوادگیشون با وجود تمام بی محلیهاشون شرکت کردم اما الان دیگه واقعا نمیتونم بخاطر این مسائل بیمار شدم. الان دوسالی هست مستقل هستم اما با این وجود آرامشی ندارم هر دو هفته یکبار که میبینمشون باز هم بهم میریزم هربار هم که خودم و همسرم باهاشون صحبت کردیم پاسخشون این هست که ما هیچ بدی به کسی نکردیم الان مدت دو ماه هست که رابطه ام رو به کل قطع کردم الان حالم خیلی بهتره همسرم مخالفتی ندارن و قبول دارن که خانواده اش رفتارهاشون اشتباهه حتی با پسر خودشون... اما مطمئن هستم به زودی دوباره نظرش عوض میشه نمیدونم به همسرم چه جواب بدم و چه کاری رو انجام بدم که بعدا پشیمون نشم لطفا راهنماییم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

بهترین راهکار برای برخورد با چنین موقعیتی دادن حق انتخاب به همسرتون هست.

اگر در رابطه با همسرتون مشکلی ندارید. صمیمیت و اعتماد خوبی بین تون وجود دارد.

با همسر خود گفتگو کنید، حتی ایشون رو تشویق کنید با خانواده خود ارتباط داشته باشند اما اجازه دهند شما در این دیدارها حضور نداشته باشید.

بگویید تو برای من عزیزی و خانواده ات برای من محترم هستند اما بخاطر آرامش دو طرف و آسودگی خاطرت ازت میخوام اجازه بدی من مدتی غیبت داشته باشم. 

بدگویی نکنید، سرزنش و توهین نداشته باشید و سعی نکنید همسرتان را متقاعد کنید طرف شما باشد.

اما اگر دیدید نبودن تان آسیب بیشتری به زندگی تان میزند 

حریم‌ها را حفظ کنید. برای این کار بهتر است میزان رفت و آمد به خانه پدری همسرتان و میزان ارتباطات کلامی را که باید داشته باشید، مشخص کنید. این گونه به نظر می‌رسد که زندگی شما در کنار مادر شوهرتان مانند یک آکواریوم تمام شیشه‌ای است؛ به گونه‌ای که وی می‌تواند هر حرفی بین شما و همسرتان را بشنود و هر گونه می‌خواهد ایراد بگیرد؛ در نتیجه بهتر است در کمال احترام و رعایت حرمت‌ها، میزان و سطح رفت و آمد خود را کنترل کنید. برای مثال شرایطی ایجاد نکنید که مادر همسرتان بتواند در خلوت و دور از چشم همسرتان، حرف‌هایی به شما بزند که موجب ناراحتیتان شود.


جایگزین بیان حرف‌های مادرشوهر به همسر
به جای مطرح کردن حرف‌های مادرشوهرتان به همسرتان، پیشنهاد می‌کنم که خودتان بیاموزید چگونه مودبانه و در کمال احترام پاسخ وی را بدهید تا موارد اختلاف به همسرتان منتقل نشود. در واقع باید همسرتان را در این موضوع دخالت ندهید تا بازی جدیدی در زندگی شما شروع نشود.
ما در ارتباط با اطرافیان به سه سبک رفتاری برخورد می‌کنیم.
سبک پرخاشگرانه:در این سبک همواره به دنبال مقصر هستیم و انگشت اشاره ما به سمت اطراف است تا یک مقصر بیابیم. با احساسات خود آشنا نیستیم و مدام در کلمات خود از متلک استفاده می‌کنیم و لحنمان تند است: «تو این کار را کردی»، «این طوری گفتی» و...
سبک منفعلانه:فرد منفعل در مقابل دیگران بیشترین پاسخش سکوت، لبخند یا تایید است؛ اما بعد ناراحت می‌شود، بدگویی می‌کند و از دیگران می‌خواهد که از او حمایت کنند. نگاه چشمی ندارد، همیشه عصبانیت‌های پنهانی دارد که با مدل‌های بیمار گونه نشان می‌دهد.
سبک قاطعانه:چنین فردی کاملاً به حس‌های خود آگاه است. در عین این‌که به دیگران و خودش بی‌احترامی نمی‌کند و خودش هم با کلام و رفتارش وارد حریم کسی نمی‌شود اما می‌تواند ناراحتی‌های خود را مطرح کند و به راحتی نه بگوید.
برای مطالعه بیشتر در زمینه رفتار قاطعانه کتاب جرات داشته باش را مطالعه نمایید.
شاد باشید🌹🌹🌹

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha