2794

شریک نبودن در اموال همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید

8 ساله ازدواج کردیم همسرم حقوق خوبی داشت ولی خونه و ماشین نداشت مقدار پولی هم که داشت خرج عروسی شد بعد ازدواجمون خونه خرید به نامم زد ماشین به نام خودش یک خونه دیگه خرید به نام خودش زد منم طلاهام و سکه رو فروخته بودم. بعد حقوقش کم شد تحت فشار مالی بودیم چند سال با کلی بدهی. البته به خاطر شغلش دور از خانواده بودیم خیلی سخت بود هم بی پولی هم دوری خانواده تو یک ماه با 50 هزار تومن میگذرونیدیم میخوام بگم که همش تو روزهای سخت همراهش بودم . حالا منتقل شدیم شهر همسرم دو تا از مسکن هارو فروختیم یک خونه بزرگتر گرفتیم بازم شرایطمون سخت میشه . ولی همسرم خونه رو داره به نام خودش میزنه قبلا چند باری گفتم بهش میگفت حق داری ولی احساس میکنم به اسم خودش داره میگیره این موضوع منو ناراحت کرده انتظار داشتم حداقل نصفشو به نامم کنه احساس میکنم سهمی در زندگیش نداشتم. حتی خونه جدیدمون چیزایی کم داشت پولشو نداشت من مقدار پس اندازی که واسه خودمو بچم بود و دادم بهش. همسرم مرد خوبیه و قابل اعتماد ولی نمیتونم با این موضوع کنار بیام دیگه هم در این مورد باهاش حرف نزدم چیزی هم فعلا نمیخوام بگم بعد گرفتن سند حرفی بهش بزنم؟ آیا دلیل ناراحتیم بی مورده؟ البته بعدش برام یک سرویس ظریف خرید به احتمال زیاد اونم بفروشه. لطفا راهنمایم کنید چطور با موضوع کنار بیام؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

حس شریک بودن و همراهی در زندگی مشترک بسیار زیباست. متوجه ناراحتی تون هستم و اگر ارتباط خوبی با همسرتون دارید، توافق بر سر موضوعات مختلف لطفا در مورد درخواست خود با ایشون صحبت کنید.
سکوت و عدم رضایت در ایجاد فاصله و صدمه به صمیمیت تون موثر است. 
بدون انتقاد و دلخوری ناراحتی تون رو بیان کنید و دلیل ایشون رو بشنوید.
خواسته ها و نیازها گفتگو کنید البنه بدون متهم کردن همسرتون 
دادن پیام من
جمله با من شروع شود 
احساس خود را بیان کنید
تاثیر رفتار بر شما
انتظاری که دارید
من احساس ناراحتی میکنم چون حس میکنم بعنوان شریک و همدل زندگی مون در مسائل مالی هم سهیمم میکنی دوست دارم دلیل تو بهم بگی و ممنونم که در مورد باهام صحبت کنی....
گفتگوی موثر داشتن در ارتباط بسیار اهمیت دارد و البته مهم است اصول آن را رعایت کنید:
اصولی که گوینده باید توجه داشته باشد

 خلاصه حرف بزنید. در شرح مطالبی که باید بگویید جانب اختصار را رعایت کنید. به جنبه‌های مهم بپردازید. توصیه می‌کنم که از «قاعده دو جمله» پیروی کنید و به عبارت دیگر، صحبت خود را به دو جمله محدود کنید. اغلب اوقات می‌توان همه گفتنی ها را در دو جمله بیان کرد. با این روش از صحبت درباره مطالب خارج از برنامه که اغلب ایجاد تنش می کند، جلوگیری کنید.

 صریح و موجز حرف بزنید. از صحبت‌های مبهم و از کلی گویی بپرهیزید. مثلا بجای اینکه بگویید: " کاش منظم‌تر بودی.» بگویید «دلم می‌خواهد بعد از استفاده از حوله، آن را سرجای خود آویزان کنی.»

از توهین، تهمت و سرزنش بپرهیزید. در ین خصوص بهتر است از «قاعده بی‌تقصیر بودن» استفاده کنید. «مسئله‌ای است که می‌خواهم با تو در میان بگذارم ببین می‌توانی به حل آن کمک کنی.» خود را در هیئت تعمیر کاری ببینید که می‌خواهد بدون هر گونه سرزنش پیچی را سفت یا شل کنید.

از زدن برچسب، مانند «شلخته»، «خود خواه»، یا «بی‌ملاحظه» و غیره خودداری کنید. این برچسب‌ها اغلب تعمیم مبالغه‌آمیز هستند و فضای صحبت را تیره می‌سازند. از آن بدتر، با ایجاد تکدر خاطر، فضای حاکم بر جلسه حل اختلاف را خراب می‌کنند.

 از مطلق گویی و استفاده از کلماتی مانند «هرگز» یا «همیشه» خودداری کنید. این واژه‌ها معمولا اشتباه هستند. بندرت همسری را پیدا می‌کنید که «هرگز» کارش را درست انجام ندهد و یا «همیشه» در انجام کاری کوتاهی کند. با مطلق گرایی شرایطی فراهم می‌آورید که شما را از رسیدن به هدف باز می‌دارد.

حرفتان را بزنید و از انتقاد خودداری کنید. مثلا بجای اینکه بگویید «تو هرگز به من کمک نمی‌کنی» بگویید «اگردر شستن ظرف‌ها به من کمک کنی بسیار ممنون می‌شوم.»

 ذهن خوانی نکنید. احتمال اینکه ذهن خوانی اشتباه باشد زیاد است و در نتیجه زمینه عصبانیت همسرتان را فراهم می‌سازید. اگر فکر می‌کنید که همسرتان از شما دلگیر است بهتر است بگویید: «احساس می‌کنم از من دلگیر هستی.» در برخورد با باورهای خود بدانید که لزوماً با واقعیت‌ها روبرو نیستند و چه بهتر که از تحلیل روانشناسانه در باره انگیزه‌های همسرتان اجتناب کنید.

اصولی که شنونده باید رعایت کند

زمینه‌های توافق را پیدا کنید. ببینید با کدامیک از نکات مورد اشاره همسرتان موافق هستید، تا در نقش مخالف او ظاهر نشوید: «بله قبول دارم که اخیراً سرم خیلی شلوغ بوده است» «مثل اینکه معاشرت‌های اجتماعی من تو را ناراحت کرده است.»

مضامین منفی صبحت‌های همسرتان را ناشنیده بگیرید. بعید نیست که همسر شما در حالت دلخوری یا عصبانیت در بیان مسئله مبالغه کند. به علت عصبانیت توجه کنید و انتقادها و سرزنش‌ها را نادیده بگیرید.

 از خود سوال کنید. ممکن است گله و شکایت همسر شما برای خود او روشن باشد، اما شما از چگونگی آن آگاه نباشید. از خود بپرسید: «منظورش چیست؟ چه می‌خواهد بگوید؟»

 مطمئن شوید که منظور همسرتان را درک کرده‌اید. مثلاً به او بگویید: «فکر می‌کنم منظور تو این است که حاضر نیستی دخالت‌های مادرم را تحمل کنی.» یا «آیا منظورت این است که صورت حساب‌های بانک را من پرداخت کنم؟»

 اگر فکر می‌کنید که همسرتان منظور شما را آنطور که هست درک نکرده، در مقام توضیح برآیید. مثلاً بگویید: «خیلی دلم می‌خواست تو را ببینم. اما مجبور بودم کار اداره را تمام کنم.»

 از گفتن «متاسفم» ترسی به دل راه ندهید. روابط زناشویی ایجاب می‌کند که اگر خواسته و ناخواسته اسباب تکدر خاطر همسرتان را فراهم کرده‌اید، در مقام پوزش برآیید و تاسف خود را به اطلاع او برسانید.

و یادتان باشد زندگی گام های مشترک است اینکه بیان کنید پول من و بچه ام، طلای خودم، پس اندازم یعنی مرزی دارم جدای از تو همسرم و این خودش باعث میشود در همه موارد من و شما بین زوج ایجاد شود.

مراقب حال خوب رابطه تون باشید
تنور دلتون گرم🌹🌹🌹
 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

انتقال اموال همسر

پاسخ با سلام این امر به عوامل مختلفی من جمله ثبت شماره همراه زوج در سیستم قوه قضائیه و امکان ارسال پیامک به ایشان ، ابلاغ یا عدم ابلاغ (قبل از توقیف مال )به ایشان و غیره بستگی دارد که قابل پیش بینی نیست به...

تقسیم اموال بعد از فوت همسر

پاسخ با سلام درصورت فرزند نداشتن مرد یک چهارم از اموال و دارایی های مرد به زن می رسد و مابقی به سایر ورثه که می توانند پدر و مادر و برادران و خواهران او باشند. مگر اینکه قبل از فوت مرد اموالش را به همسرش ...

تقسیم اموال فرد فوت شده

پاسخ با سلام اموال و یا ماترک به نسبت قدرالسهم هر یک از ورثه (اعم از همسر و فرزندان و پدر و مادر )محاسبه و پرداخت خواهد شد و قانوناً پدر و مادر نیز بعنوان وراث طبقه اول محسوب هریک سهم یک ششم خود را می برند...

انتقال اموال

پاسخ سلام بر شمااين موضوع محل اختلاف نظر حقوق دانان است و اكثرا به باطل بودن چنين شرطی نظر داده اندموفق باشيد