2794

حق و حقوق زن در زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید

سلام. من سال ۸۴ ازدواج کردم و ۲ دختر سال و نیمه و ۲ ساله دارم. شوهرم از سال ۹۵ شروع کرد به زن بازی و خودارضایی و کتک زدن .یک مدتی خوب شده بود ولی دوباره فهمیدم داره خودارضایی میکنه. منم گفتم از این به بعد دیگه با همون خودارضایی کارشو بکنه. آیا این برای زن در صورت تصمیم به طلاق دردسر ایجاد میکنه؟ دلیل همسر من برای خودارضایی اینه که چون نمیخواد به گناه بیوفته یا از طریق ارتباط جنسی با زن های دیگه مریض و یا دردسرهای دیگه نکشه اینکارو میکنه.

و سوال بعدی اینکه من مهرم ۱۴ سکه هست.شوهرم تقریبا وضع مالی خوبی داره آیا من به غیر از ۱۴ سکه در اموال هم سهم دارم یا نه؟ کلا چی به غیر مهریه به زن میرسه؟

درمورد حضانت بچه ها تا کی با مادر میمونن؟ از چند سالگی خودشون میتونن تصمیم بگیرن پیش کی باشن و آیا میشه عدم صلاحیت برای پدر گرفت به خاطر خودارضاییش یا نه؟ در ضمن به بچه ها خیلی سخت میگیره نمیزاره بازی کنن تا یک موقع همسایه ناراحت نشه از صداشون و کتکشون هم میزنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب 

1. اگر ایشان مشکلی در رابطه با شما ندارند و فقط همین مشکل هست نمی تواند دلیلی برای طلاق محسوب شود که البته این موضوع بیشتر به بیماری شبیه است و باید از طریق پزشک متخصص نسبت به مداوا اقدام شود 

2. اگر در ارتباط با شما به خاطر این موضوع مشکل دارند در صورت اثبات موضوع می تواند از جمله موارد عسر و حرج محسوب شود که حق طلاق را به زن می دهد که ابتدا باید اثبات شود و موضوع سختی است.

3. در صورت اثبات عسر و حرج و اقدام به طلاق از جانب شما غیر از مهریه چیزی نسیب شما نخواهد شد

4. در صورتی که ایشان قصد طلاق دادن شما را داشته باشند با توجه به یکی از بند های سند ازدواج موظف هستند نصف دارایی ایشان که پس از ازدواج با شما را بدست آورده به شما بدهند 

5. یکی دیگر از حقوقی که به زن تعلق می گیرد بحث اجرت المثل ایام زوجیت است که سالانه بین یک تا دومیلیون محاسبه می شود و مرد موظف به پرداخت آن است.

6. فرزندان چه دختر و چه پسر حضانت یعنی نگهداری انان با مادر است و از 7 سال تا 9 سال در دختر با پدر است و پس از آن خود دختران تصمیم می گیرند با پدر یا مادر زندگی کنند و در هر حال نفقه (مخارج زندگی فرزندان) با پدر است تا وقتی که ازدواج کنند.

7. دادگاه در حضانت فرزندان موظف است صلاح و مصلحت فرزندان را رعایت کند و امکان این که با توجه به مشکل پدر صلاحیت ایشان در نگهداری از وی گرفته شود وجود دارد.

موفق باشید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha