2794

تردید برای طلاق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 135 بازدید

سلام 

من و شوهرم سر یک دعوا و دخالت خانواده ها میخوایم از هم جدا بشیم من مهریه و گذاشتم اجرا و تقاضای نفقه کردم شوهرم دست بزن داره و چون مامان و بابام دعواش شد مامانم قسم خورده که طلاقمو بگیره 

برای نفقه من شورای حل اختلاف ما رو فرستادن آیا اونجا مشاوره میزارن یا نه یک دادگاه معمولیه

میخوام بدونم چطوری مشاوره میزارن. باید چیکار کنم تا مشاوره بریم. 

اصلا طلاق بگیرم( یکم افسرده است و دست بزن داره)؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو پرستاری وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

مطالبتونو خوندم. به نظر می رسد شرایط سخت و مبهم را در این مدت تجربه کرده اید. ممکن است من اطلاعات بسیار کمی را از جزئیات ارتباطی و نحوه تعاملات شما و همسرتان داشته باشم، با این حال از جان کلام شما به این برداشت رسیده ام که وزن خواستن شما برای دادن فرصتی دیگر برای جبران اشتباهات طرفین بیش از جداشدن است. شما شرایط دشواری را در طی این مدت سپری کردید با این وجود به نظر می رسد می توانید این فرصت را برای خود و همسرتان منظور نمایید تا ضمن ایجاد فضایی صمیمانه و همدلانه به مسائل و دغدغه های یکدیگر خوب گوش کنید.

بخش گسترده ای از اعتماد به نفس کاهش یافته همسرتان به واسطه گوش دادن فعالانه می تواند تا حدودی بهبود یابد. گوش دادن فعالانه و غیرمشروط، در کاهش فشارهای نهفته در همسرتان مفید است و می تواند الگویی آموزنده و مناسب برای ایشان در جریان گفتگوهای آتی فراهم آورد. گاهی همه آن چیزی که یک نفر بدنبال آن است همین درک غیرمشروط و گوش دادن است.

نقاط قوت و مهارت های او را تحسین نموده و بپذیرید: مردها بیشتر نیاز به کسب اعتبار از سوی نزدیک ترین شریک زندگیشان را دارند. حتی اگر در جنبه هایی احساس بی اقتداری را درک می کنید آن را با گفتگویی همدلانه به سوی معتبر نمودن نقاط قوتش سوق دهید: ممکن است که تو بابت این مسأله ... بسیار ناراحت شدی و رنج می کشی- این احساس تو واقعیه و حق داری این حال را تجربه کنی با این شرایط من در کنار تو خواهم بود تا بتونیم مشکلاتی را که پیش آمده بشنویم و با هم مرور کنیم.

این روایت مجدد از مشکل ، می تونه در شرایط نسبتا آرام، نقشه ای ساختار یافته را برای ایشان برای ارزیابی آگاهانه ی رفتارهایش فراهم نماید.

واژگان مثبت، در ذهن و قلب مان رشد می کنند: ستایش صادقانه و مهربانی برای تسکین دردهای مشترک قابل توجه است. ستایش به معنای ارزش بخشیدن است نه تعریف و تمجید یا ترحم. ممکن است او در خانواده کمتر این اعتباربخشی را از خانواده دریافت کرده با این حال خلق این شرایط یک منفعت مشترک و مضاعف را برایتان به ارمغان می آورد. در شورای حل اختلاف و در صورت رفتن نزد مشاور حتما مشکلاتتون با همسر رو بیان کنید و چون هر دو حضور دارید می تواند بسیار راهگشا و مفید باشد فقط سعی کنید با نفسهای عمیق آرامش خودتان را حفظ کنید و تمرکزتان روی حل مسائلتان باشد در همه زندگی ها مشکلاتی پیش می آید و اینها دست اندازهای مسیر زندگی هستند و هیچ مشکلی بدون راه حل نیست. موفق باشید.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha