سلام دوست عزیز
خیانت مساله بسیار سنگینی برای فرد است.
و من درک میکنم چقدر احساس انزجار و خشم دارید.
اما دوست من سکوت و بی تفاوتی باعث می شود آینده شما قربانی گذشته شود. اینکه بدلیل شرایط خانواده خود میخواهید با سکوت و نفرت به زندگی ادامه دهید فقط باعث تخریب روانی خودتان و فاصله بیشتر بین شما و همسرتان می شود.
با توجه به توانایی ها، ظرفیت خودتان و میزان اصیل بودن پشیمانی همسرتان تصمیم نهایی بگیرید که آیا زندگی تان ارزش ادامه دادن دارد یا خیر؟
لحظات خوش و زیبایی داشته اید که بیارزد از این خطای بزرگ بگذرید یا خیر؟
و مهم آنکه شما اصولا ادم بخشنده هستید یا گذشتن از گناه دیگران برایتان دشوار است؟
با بررسی جوانب مختلف می توانید راهی مناسب موقعیت خود انتخاب کنید تا آرامش به زندگی تان برگردد.
با توجه به پاسخ های بالا اگر جوابتان بخشش بود؛ بدانید که:
بخشیدن کار آسانی نیست و هر همسری حاضر نیست این کار را انجام دهد. در مشاوره خیانت کمتر کسی است که همسر خود را ببخشد.
اما اگر تصمیم به بخشش داشتید اول سعی کنید که رنجش و خشمی که دارید را برای خود بنویسید.
آگاه شدن از رنج و غصه ای که همسر به ما وارد کرده است و احساسات منفی که همسر نسبت به او دارد مهم است. آگاه شدن از احساساتی که همسر قربانی شده به دنبال خیانت همسرش تجربه می کند، بسیار مهم است فرد باید درباره این احساسات حرف بزند و یا در زمینه آن چیزی بنویسد.
حالا شما می دانید که احساسات منفی شما چیست . خشم ، نفرت یا هرچیز دیگر می تواند باشد.
به این موضوع فکر کنید که تجارب و احساسات منفی بر روان و افکار شما چه تأثیری گذاشته است، آیا افسرده شده اید؟ کسل و بی حوصله هستید؟ آیا انگیزه خود را برای برقراری ارتباط با دیگران از دست داده اید؟ آیا ذهن شما دائم مشغول مسئله خیانت است؟ آیا شب ها خوب نمی خوابید و یا اغلب کابوس می بینید؟ به همه این سوالات جواب دهید و بنویسید.
مقایسه خود با فرد پیمان شکن
شما به عنوان قربانی خیانت همسر ، شرایط خود را با شرایط همسرتان مقایسه کنید.
شما بدون اینکه متوجه باشید، بیش از اندازه به همسر خیانت کار خود فکر می کنید و در بسیاری از موارد خود را با او مقایسه می کنید. به آزار و صدمه ای که از خیانت همسرتان دیده اید ، بازم فکر کنید که این اتفاق تا چه اندازه بر زندگی و مهارت ارتباطی شما با دیگران تأثیر گذاشته است.
ممکن است زمانی تصمیم به بخشش بگیرید که دیگر خسته شده اید و می خواهید از بعضی شرایط بیرون بیایید. آنقدر ناآرام و آشفته هستید که احساس می کنید، باید خود را از آنها رها سازید.
برای بخشیدن و گذشت باید تصمیم بگیرید. به سود و زیان بخشش فکر کنید به این که بخشش تا چه اندازه می تواند شما را از رنج و عذاب رها کند و آرامش را برایتان به بار آورد. رنج و عذابی که متحمل شده اید را بپذیرید و آن را برای خود یاداشت کنید.
“در بخشش دیگران باید بتوانید فردی که باعث آزار و ناراحتیتان شده است را درک کنید.”
با همسر خود همدلی کنید و او را محصول و نتیجه تجارب و شرایط زندگی زناشویی تان ببینید. یک لحظه خود را به جای فرد خیانت بگذارید و با او همدلی کنید. سعی کنید درک کنید که او در چه شرایطی بوده است و بر چه اساسی چنین تصمیمی گرفته است و چگونه توانسته است، بدون داشتن همدلی، به دیگری صدمه بزند.
همدلی با همسر خیانت کار ، به فرد کمک می کند تا با رنج های خود رو به رو شود و آن را بپذیرد از او بخواهید شدت، رنج و عذابی را که به واسطه خیانت تجربه کرده است، در ذهنش مجسم کند.
وقتی در آرامش به قضیه فکر کنید شاید کاستی هایی که وی را به این راه خطا سوق داده بیابید.
🌹🌹🌹سربلند و در آرامش باشید
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید