دوست عزیز سلام
روده تحریک پذیرتان را توسط پزشکتان پیگیری کنید.
در مورد کنترل اضطراب تان:
ابتدا خودتان و بیماری تان را با تمام سختی های که دارد بپذیرید. از خودتان خجالت نکشید زیرا این موضوع از اراده شما خارج است . شما فقط می توانید به وسیله دارو کنترلش کنید
اعتماد به نفس تان را افزایش دهید.
ارتباطات اجتماعی تان را بالا ببرید و می توانید به مرور زمان با کسانی که معاشرت بیشتری می کنید در مورد آی بی اس توضیح دهید.
روی افکارتون کار کنید. افکار منفی و خطاهای شناختی ( مثل اینکه الان همه از من فرار می کنند. در مورد من قضاوت بدی می کنند. نکنه در مورد من دارن حرف میزنن. چپ چپی که به من نگاه کرد نکنه به خاطر بیماریم باشه و....) همه این افکار میتونه منجر به این بشه که روده شما تحریک پذیرتر شود
بنابراین با پذیرش این بیماری مثل هر بیماری دیگر که عوارض خودش را دارد کنار بیاید و اجازه ندید کل زندگی تان را تحت شعاع خود قرار دهد.
به این فکر کنید بدترین اتفاقی که ممکن بیفته چی هست؟ وقتی به بدترین فکر میکنید میبینید اونقد ها هم که شما فکر میکردید فاجعه نیست.
وقتی افکار مثبت تون رو جایگزین افکار منفی کنید خیلی از استرس ها. و واکنشهای زود هنگام تون برطرف میشه. ممکنه این افکار منفی در طول روز، مرتب گریبان گیرتون بشند، حتی ممکنه افکار غیر منفی هم به ذهنتون هجوم بیارند که این آزار دهنده ست. یک آلارم در نظر بگیرید که خودتان رو از این افکار دور کنید.
زمان اضطراب خود گویه های مثبت داشته باشید به خودتان بگویید آروم باش چون تو لایق آرامشی.
یک لیوان آب بنوشید. دوش آب سرد بگیرید.
تکنیک تنفس عمیق را انجام دهید. از 15 تنفس شروع کنید .
چشمانتون رو ببندید فقط به نفس کشیدن تون توجه کنید.
طوری نفس بکشید که شکم و قفسیه سینتان بالا بیاید
دم خود را 4 ثانیه نگه دارید و سپس بازدم.
حواس و تمرکز خود را از روی موضوع مورد نظر پرت کنید . گاهی یک موسیقی بی کلام آرامش بخش میتواند کمک کننده باشد.
یک تصویر زیبا که به شما آرامش میدهد را تجسم کنید که در آنجا قرار دارید.
امیدوارم با تمرین و تلاش بتوانید به خودتان کمک کنید
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید