سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد
اگر رابطه ناموفقی داریم، باید بیندیشیم و ببینیم خود من چه می توانم انجام دهم که باعث بهبودی رابطه ام شوم. سعی كنيد رابطه عاطفی خود را با همسرتان بيشتر كنيد و احساس صميميت بيشتری بين خودتان بوجود آوريد تا او شما را محرم بداند و احساس نزديكی بيشتری با شما بكند . احساس خود را از اين مسائل كه شما را ناراحت كرده و از آنها ترس داريد با همسرتان مطرح كنيد، سعی كنيد در فضای صميمی و دوستانه با همسر خود گفت و گو كنيد از ترس ها و نگرانی های خود با او بدون پرخاش و ناراحتی صحبت كنيد ، درخواست ها و انتظارات خود را بنويسيد و با او مطرح كنيد . در اين مسير گفت وگو وقتی توجه همسرتان جلب شد ، رفتار وی را همان طور كه هست تا حد ممكن شفاف و بدون قضاوت به خودش منعكس كنيد به خاطر داشته باشيد ميزان آگاهی انسان ها از رفتارشان متفاوت است . سعی كنيد از جملاتي كه اثر منفی دارند در ارتباط خود با همسرتان استفاده نكنيد : نصيحت تكراری ،تذكر مداوم، سرزنش ، منت گذاشتن ، مقايسه كردن ، جر و بحث زياد ، برچسب منفی زدن ، پيش بينی منفی (نفوس بد )، گله و شكايت مداوم ، متهم كردن ،مراقب باشيد در صورتی كه نحوه تعامل با همسر خود را ياد نگيريد و نتوانيد درخواست های خود را به شيوه معقول و منطقی بيان كنيد انتظار داشتن رابطه عاطفی معقول بيهوده است . سعی كنيد رابطه عشقی خود را با همسرتان بيشتر كنيد و احساس صميميت بيشتری بين خودتان بوجود آوريد دوست عزيز يكی از مهم ترين علت های اصلی پرخاشگری ناكامی در تأمين نيازهاست.
با بررسی پاسخ اين سوالات بهتر ميتوانيد خشم همسرتان را ريشه يابی و به تشخيص بهتری برسيد.
_آيا خواسته هايی از شما داشته كه شما نسبت به آن خواسته ها بی توجه و به آن خواسته ها اهميتی نداده ايد و موجب خشمگين شدنش شده ايد
اصولی برای مديريت خشم وجود دارد كه آنها را برايتان توضيح ميدهم. افراد منفعل ،كم رو ،جرات ندارند مشكلات خود را حل كنند يا در خواست های خود را به ديگران بگويند ، اين خشم را به نزديكانشان انتقال ميدهند زيرا مهارت كنترل خشم را ندارند. چگونگی برخورد با يک همسر پرخاشگر به شكيبايی شما و ميزان آسيبی كه به شما وارد ميگردد، بستگی دارد. آزارهای عاطفی و روحی امری واقعی اند و افراد مختلف ميزان صبر متفاوتی دارند. در همه تعارض ها معمولا دو نفر سهم دارند. بهتر است سهم خود را در ايجاد تعارض بشناسيد و در صدد رفع آن باشيد. وقتی همسر شما عصبانی است (بد دهنی ) ميكند بهتر است در آن زمان گاهی سكوت،گاهی همدلی ، و يا حتی عذر خواهی يا او را تنها بگذاريد ،نه اينكه درصدد دفاع از خود برآييد ، بحث را ادامه دهيد و مدام ايراد بگيريد. اگر فكر ميكنيد مسئله خاصی باعث عصبانيت همسرتان ميشود ، از طرح آن موضوعات خودداری كنيد. گاهی عصبانيت به آسيب های فيزيكی و عاطفی می انجامد . با همسرتان لجبازی نكنيد ، سعی كنيد راه هایی برای درک و حمايت او بيابيد. شما بايد درون خودتان را مورد تجزيه و تحليل قرار دهيد ، به اين فكر كنيد چرا همسرتان عصبانيت خود را بر سر شما خالی ميكند . شما در آن لحظه چگونه رفتار ميكنيد . غر نزنيد ، زيرا نتيجه ایی جز انفجار عصبانيت و بدتر شدن شرايط ندارد. همسرتان را درک كنيد اين باعث ميشود خشمش كمتر شود . بهتر است هنگام عصبانيت همسرتان دخترتان را به اتاقش ببريد . و مسائل را بين خودتان حل كنيد .
از كتاب برای زن و شوهر ها وقت ارتباط رندگی بهتر رسيده ، و ازدواج بدون شكست ميتوانيد كمک بگيريد .
شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید