سلام همراه عزيز ✋🏻:
*ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد
دوست عزيز در همه تعارض ها معمولا دونفر سهم دارند بهتر است سهم خود را در ايجاد تعارض بشناسيد و درصدد رفع آن باشيد .از دور به زندگی تان نگاه كنيد شما چه نقشی در اين روابط داريد و چگونه سعی در حل آنها داشتيد .شما ميتوانيد با آنها رابطه داشته باشید اما حفظ شده و متناسب.شايد ناآگاهی همسرتان از نيازهای اين رابطه اختلاف را ايجاد كرده باشد .وشايد وابستگی او به خانواده اش و ناتوانی در نه گفتن به خواسته های آنها اين مشكلات را به وجود آورده باشد.از همسرتان انتظار نداشته باشيد كه يک شبه اين وابستگی را كنار بگذارد و اختلافات را حل كند
-به عنوان يک همسر بهترين كاری كه ميتوانيد انجام بدهيد ،نزدیک شدن به والد همسرتان است .اگر رابطه شما با همسرتان خوب باشد او شما را رقيب خود نمی بيند و كم كم استقلال فرزند خود را ميپذيرد.
-اگر همسرتان دريابد كه شما مورد تاييد والدش هستيد ،به شما اطمينان بيشتری پيدا ميكند .
-سعی كنيد رابطه عاطفی خود را با همسرتان بيشتر كنيد و احساس صميميت بيشتری بين خودتان بوجود آوريد تا او شما را محرم بداند و احساس نزديكی بيشتری با شما بكند.
-هنگامی كه همسرتان به طور مستقل در مورد موضوعی اظهار نظر ميكند حتما وی راتحسين و تشويق كنيد .اعتماد به نفس او را بالا ببريد.
-هيچ وقت به همسرتان پيشنهاد قطع ارتباط با خانواده اش را ندهيد فراموش نكنيد كه اين موضوع باعث موضع گيری و لجاجت بيشتر وی خواهد شد.
-با او در آرامش صحبت كنيد و تشويق كنيد كه حرفهايش را به شما بزند.
-خطای والدين همسرتان را به پای او نگذاريد ،همسرتان را وارد مشكلات نكنيد و مشكلات خانواده اش را جدای از او بدانيد.
-شكايت بيش از اندازه نكنيد،سعی كنيد نزد همسرتان از خانواده اش گله ،شكايت و بدگويی نكنيد .شكايت كردن زياد باعث تخريب شدن رابطه با همسرتان ميشود.
تفاوت های فرهنگی را بپذيريد.
-در رابطه خود با خانواده همسرتان بازنگری كنيد ،ارتباط خود را با آنها خوب و به آنها محبت كنيد .
شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید