2794

مشکلات زندگی مشترک با مادرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید

سلام. شوهرمو دوست داشتم وقتی اومد خواستگاریم خانوادم مخالفت کردند اما من پافشاری کردم و قبول کردم توی سویت طبقه پایین مادرش زندگی کنم اونم با خورد و خوراک مشترک. از همون اول به شوهرم گفتم من زندگی مستقل رو دوستدارم بیا و زندگیمون رو جدا کنیم. بهانه کرد که نمیشه بخاطر مسایل مالی. کم کم رفتار مادرش با من تغییر کرد با اینکه کمک حالش بودم احترامم و نگه نمیداشت و اینو در مقابل جاریم تشدید میکرد. بعد چند مدت شوهرم به لحاظ مالی پیشرفت کرده و توانایی یه زندکی مستقل رو داره اما حالا هر چه میگم میگه وایسا خونه مون ساخته بشه بعد. که این خونه دقیقا دیوار به دیوار مادرشه. و ساختنش یه سال طول میکشه. احساس میکنم خیلی به خودم ظلم کردم از اینکه هر روز با مانتو و شال بگردم و جوراب پام باشه و مثل یه مهمونم که معذبه. شوهرم خیلی به مادرش علاقه داره. تا حالا یه مسافرت دونفره یه شام دونفره نداشتیم. این چه زندگیه که من هرهروز عذاب میکشم.تازه مدام میگه بریم خونه خودمون من میخوام هرشب به پدر و مادرم سر بزنم با اینکه اونا کاملا سالم و سرپا هستند. حس میکنم رفته رفته خیلی افسرده شدم افسار زندگی خودمو ندارم برای بیرون رفتن باید از مادرش اجازه بگیرم. هروقت یه زوج جوانی رو میبینم که دارند زندگیشونو میکنن از خودم متنفر میشم. هر بار که صبح مجبورم بی محلی مادرشو تحمل کنم و شوهرم انقدر بی توجهه از خودم بدم میاد. یه راه حلی میخواستم برای این مشکل کمکم کنین چون در آینده نزدیک با خانوادش میخوایم زندگی کنیم یه راهکار بدین که حداقل اونجا از این دست مشکلات نداشته باشم


اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻: 

*ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

دوست عزيز در همه تعارض ها معمولا دونفر سهم دارند بهتر است سهم خود را در ايجاد تعارض بشناسيد و درصدد رفع آن باشيد .از دور به زندگی تان نگاه كنيد شما چه نقشی در اين روابط داريد و چگونه سعی در حل آنها داشتيد .شما ميتوانيد با آنها  رابطه داشته باشید اما حفظ شده و متناسب.شايد ناآگاهی  همسرتان از نيازهای اين رابطه اختلاف را ايجاد كرده باشد .وشايد وابستگی او به خانواده اش و ناتوانی در نه گفتن به خواسته های آنها اين مشكلات  را به وجود آورده باشد.از همسرتان انتظار نداشته باشيد كه يک شبه اين وابستگی را كنار بگذارد و اختلافات را حل كند  

-به عنوان يک همسر بهترين كاری كه ميتوانيد انجام بدهيد ،نزدیک شدن به والد همسرتان است .اگر رابطه شما با همسرتان خوب باشد او شما را رقيب خود نمی بيند و كم كم استقلال فرزند خود را ميپذيرد.

-اگر همسرتان دريابد كه شما مورد تاييد والدش هستيد ،به شما اطمينان بيشتری پيدا ميكند .

-سعی كنيد رابطه عاطفی خود را با همسرتان بيشتر كنيد و احساس صميميت بيشتری بين خودتان بوجود آوريد تا او شما را محرم بداند و احساس نزديكی بيشتری با شما بكند.

-هنگامی كه همسرتان به طور مستقل در مورد موضوعی اظهار نظر ميكند حتما وی راتحسين و تشويق كنيد .اعتماد به نفس او را بالا ببريد.

-هيچ وقت به همسرتان پيشنهاد قطع ارتباط با خانواده اش را ندهيد فراموش نكنيد كه اين موضوع باعث موضع گيری و لجاجت بيشتر وی خواهد شد.

-با او در آرامش صحبت كنيد و تشويق كنيد كه حرفهايش را به شما بزند.

-خطای والدين همسرتان را به پای او نگذاريد ،همسرتان را وارد مشكلات نكنيد و مشكلات خانواده اش را جدای از او بدانيد.

-شكايت بيش از اندازه نكنيد،سعی كنيد نزد همسرتان از خانواده اش گله ،شكايت و بدگويی نكنيد .شكايت كردن زياد باعث تخريب شدن رابطه با همسرتان ميشود.

تفاوت های فرهنگی را بپذيريد. 

-در رابطه خود با خانواده همسرتان بازنگری كنيد ،ارتباط خود را با آنها خوب و به آنها محبت كنيد .

        شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻


تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha