سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تان را با ما در ميان گذاشتيد،
از يک رابطه ی قبل از ازدواج انتظار می رود که طرفين کليه مسائل مرتبط با افراد خانواده هايشان را با هم در ميان بگذارند. طبيعی است که در اين دوران بين افراد خانواده های طرفين اصطکاک هايی به وجود بيايد. اين برخوردها به شناخت بيشتر طرفين از هم کمک می کند. اگر اختلاف نظر يا تفاوت اخلاقی هست، بايد در موردش صحبت شود و به تفاهم و نتيجه رسيد.
خوبست به جای قهر کردن و پيغام فرستادن برای يکديگر، مثل دو آدم بزرگسال که می خواهند تشکيل زندگی بدهند، بنشينيد و مسائل تان را حل کنيد. می توانيد در مورد هر مسئله ای با هم قرارداد کنيد و موضوع قراردادها هم بين خودتان بماند و به کسی در آن باره چيزی نگوئيد. اينکه با والدين و اعضای خانواده های يکديگر چه روابطی و در چه سطحی داشته باشيد را خودتان می توانيد تعيين کنيد.
پيشنهاد می کنم ضمن صحبت با پدر و جلب موافقت او و ساير اعضای خانواده، با احترام همسر و خانواده اش را دعوت کنيد و در يک مراسم رسمی، پدرتان و ايشان را با هم آشتی دهيد. شايد لازم نباشد کسی را مجبور کنيد که رسماً از کسی عذرخواهی کند. ميهمانی می تواند فقط جنبه حفظ احترام طرفين و آشتی کنان داشته باشد.
اما چون اين مسائل ممکن است در آينده هم تکرار شوند، حتماً لازم است با همسرتان در اين زمينه مذاکره خصوصی داشته باشيد و به صورت موردی و واضح به توافق هايی برسيد.
می توانيد از مشاور يا روان شناس هم کمک بگيريد.
زندگی متأهلی می تواند پر از موقعيت های اينچنينی باشد. بايد ياد بگيريد که چطور چنين مسائلی را در آينده حل و فصل کنيد و اجازه ندهيد تبديل به بحران شوند.
موفق باشيد.
سلام
البته بهتره که یه مدت شما هم سرسنگینی نشان بدهی که ایشان فکر نکنه که جایی خبریه و بخوادخواسته های خودش را تحمیل کنه.
البته زدن سیلی ایشان به شکل کار زشت و ناپسند بوده ولی اگر بابات را وارد ماجرا نمی کردی بهتر بود و خودت برای پیشگیری از کارش سیلی را جبران می کردی بعضی از مردان کینه دل هستن و شاید تا سالیان سال این کینه ها در دلشون باقی بمونه اما شما باید به ایشان بفهمانی که در مقابل فشارها یا تحریم هایش مقاومت کرده و تسلیم نخواهی شد تا ایشان از طریق گفتگو و منطق وارد شوند.