2794

نحوه برخورد با خانواده همسر در رابطه با تربیت فرزند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 46 بازدید

دختر من 19 ماهشه و ما در شهرستان دیگه ای هستیم زمان هایی که میریم خونه مادر همسرم، خواهرشوهرم از سر شوخی دخترم رو گاز میگیره و میزنه من بهش یکبار گفتم نکن شوهر و مادرشوهرم هم چندین بار بهش گفتن ولی توجهی نداره و کارش رو انجام میده و دختر من هم متعاقبا خواهرشوهرم رو گاز میگیره و ایشونم میخنده و دخترم هم مشتاق تر میشه که کارش رو ادامه بده هر چی هم بهش میگم نکن عزیزم بد گوش نمیده دیگه کار به جایی میکشه که موهای خواهرشوهرم رو به زور از توو مشتش میکشم بیرون. در عین حال دخترم من رو هم اته میکنه منم زبونی دعواش میکنم و قهر میکنم اونم گریه میکنه بعد مادر شوهرم هر سری بهش میگه گریه نکن پاشم مامانت رو اته کنم که دخترم رو اذیت کرده؟ من این حرفش رو که میشنوم آتیش میگیرم اصلا به نظرم درست نیست این حرفش از اونور هم چند سری اصلا خودم رو تو بازی های خواهر شوهرم دخالت ندادم باز دیدم میگه آی صورتم رو چنگ انداختی از اونور مادر شوهرم میگه معلوم نیست این به کی رفته انقدر شر شده پسر من که بچگیش خیلی آروم بوده، یکبار بهش گفتم منم آروم بودم ولی بازم حرفش رو تکرار میکنه و من نمیدونم در جواب این حرف هاش چی بگم که بی احترامی نباشه من فقط سکوت میکنم و حرص میخورم و نمیدونم چکار کنم که خواهرشوهرم دست از این کارهاش برداره ؟؟؟ لطفا کمکم کنین راهنماییم کنین که با خواهر شوهر و مادر شوهرم چطور برخورد کنم من میترسم به شوهرم اینا رو بگم اون فکر کنه من بد خانوادش رو دارم میگم نمیدونم چطور باهاش مطرح کنم که جبهه نگیره؟!


اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارشناس آزمایشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما و وقتتون بخیر

مسئله تربیت فرزند موضوع خیلی مهمی هست که چندین عوامل در آن نقش ایفا میکنند از جمله تربیت و نوع رفتار پدر و مادر، ویژگیهای شخصیتی هر کدام، نوع ارتباط پدر و مادر در حضور فرزند نهایتا  فرهنگ و رفتارهای خانواده هر کدام.
متوجه هستم که این موضوع پیش آمده چقدر شما را نگران و ناراحت کرده. فرزند شما از طریق یادگیری و الگوبرداری، خیلی از رفتارها را تکرار میکند بخصوص وقتی که با واکنشهای خنده و رفتارهای هیجانی روبرو میشود، تکرار آن رفتار تقویت شده و این به شر بودن فرزند شما هیچ ارتباطی ندارد. 
پیشنهاد من به شما این است که ابتدا خودتان به حرف و کاری که انجام میدهید باور داشته باشید و برای به انجام رساندنش قاطعیت بیشتری به خرج دهید. در چنین شرایطی سرگرمی قابل توجهی را برای فرزندتان فراهم کنید و با او مشغول به بازی شوید و از دسترس عمه دور نگهش دارید تا فرزندتان دچار رفتارهای لجبازگونه نشود و در عین حال رابطه اش با شما عمیق تر و کارامدتر شود.اگر همچنان ادامه پیدا کرد حتما قبل از رفتن به منزل خانواده همسرتان با ایشون صحبت کنید و از مضرات این رفتار برای فرزندتان بگویید و ترس از قضاوت نادرست همسرتان نداشته باشید. اولویت برای شما فرزندتان و تربیت صحیحی است که برای او به اتفاق همسرتان انجام میدهید.
موفق و پیروز باشید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha