2794

خصوصیات اخلاقی و رفتاری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 226 بازدید

سلام. خانمی 25 ساله هستم 3 سال است ازدواج کرده ام و فعلا فرزند ندارم. در خانواده پدر آخرین فرزند بودم . من از همان کودکی 5 سالگی به یاد دارم دختری کم حرف، ساده، خیلی خجالتی، آرام، وابسته شدید به مادر ( همیشه به مادرم میچسبیدم )، ترسو و کمی بداخلاق بودم. به خاطر همین خصوصیات رفتاری یه دختر همسایه (هم سن خودم) و یه پسر 15 سال بزرگتر از من، از بدن من سو استفاده میکردند (البته بدون آسیب رساندن) و من به مادرم چیزی نمیگفتم ولی این عوامل باعث شد من به مرور در کودکی دچار خود ارضایی شوم و با بدن خودم بازی کنم ( حتی در 6 سالگی یک بار اتفاقی رابطه خصوصی پدر و مادرم را دیدم). به سن نوجوانی که رسیدم در مدرسه دوستان کمی داشتم یعنی افراد کمی با من دوست میشدند به همین خاطر بیشتر سرم توی درس و کتاب بود و با مطالعه خودمو سرگرم میکردم، اصلا هیجانی و شیطون نبودم مثل بعضی از دخترها،در بازیهای ورزشی رقابتی مثل وسطی رو من زیاد حساب باز نمیکردند چون زرنگ نبودم، از مهمانی رفتن سر باز میزدم به ندرت جایی میرفتم و بعضی اوقات که مهمان می آمد از اتاق بیرون نمی آمدم، در این سن با هیچ پسری ارتباط نداشتم چون اصلا بلد نبودم. در دوران بلوغ به علت مشکلات هورمونی پریود نامنظمی داشتم بعد از 7 سال بالاخره با مراجعه به دکترهای متعدد مشکلم حل شد، به سن 19-20 سالگی که رسیدم و در سن ازدواج، از اینکه برای خواستگاران و جنس مرکز جذاب نبودم خیلی ناراحت میشدم و شبها خیلی گریه میکردم و خانواده م را بابت این موضوع خیلی اذیت  میکردم، بالاخره در سن ۲۱ سالگی ازدواج کردم و روحیم کمی بهتر شد اما به خاطر بی احترامیهایی که از طرف خانواده شوهر به من میشد خیلی اذیت و تنهایی کشیدم  الان که چند سال از ازدواجم میگذرد  همچنان نمیتوانم رابطه خوب و صمیمی با خانواده شوهرم پیدا کنم در جمع آنها خیلی تنهایم، زود رنج و حساس هستم،گیرایی ضعیفی دارم و سخنان غیرمستقیم آنها را درک نمیکنم یکی دو روز بعد متوجه منظور سخنانشان میشوم، نمیتوانم جراتمندانه و قاطع رفتار کنم، حرفهای نسنجیده زیاد میزنم، اصلا خوب حرف نمیزنم و نمیتوانم منظور خود را بیان کنم ،اصلا آدم شوخ طبع و سر زبون داری نیستم و خیلی تپق میزنم، زود باور و جدی هستم، اراده قوی ندارم کمی هم تنبل هستم، حافظه قوی ندارم، زیاد با شوهرم دچار بگو مگو میشویم چون اصلا سیاست ندارم و نمیدونم در چه شرایطی چگونه حرف بزنم و رفتار کنم، ارتباط گرمی با شوهرم ندارم، او مرا دوست دارد ولی از ابتدای خواستگاری چهره اش برایم دلنشین نبود الان برایم تا حدود زیادی عادی شده است،( به خاطر شرایط کاریش، شوهرم دو هفته در ماه از من دور است)، زمانی که دور است خیلی کم احساس دلتنگی میکنم و نسبت به دوری او تقریبا بی تفاوتم. شوهرم میگوید رفتارت مردانه است زنانه نیست. مشاور محترم خیلی نگرانم آیا من مشکل خاصی دارم که رفتارهایم اینگونه است؟


اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل لیسانس بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تان را با ما در ميان گذاشتيد،
شما هم مانند اغلب مراجعينی که برای اولين بار نزد مشاور می روند، در تلاش برای بيان مشکل تان، مسائل و موارد بسيار زياد و بعضاً بی ربط به يکديگر را مطرح فرموديد و خودتان را حسابی نگران کرده ايد که "من چه بيماری روانی خطرناکی دارم؟!"
البته حتماً مشکل يا مشکلاتی وجود دارد، همانطور که برای همه آدم های ديگر هم همينطور است؛ اما به آن گستردگی که فکر می کنيد، نيست. مثلاً مواردی که در کودکی برايتان پيش آمده، می تواند هيچ ربطی به عملکرد فعلی تان نداشته باشد. يا آنچه شما آن را ضعف حافظه می ناميد، بايد بررسی شود، و اگر ضايعه مغزی در کار نباشد (که احتمالاً نيست)، بعيد است مشکل حافظه داشته باشيد و هر چه هست، به احتمال زياد نتيجه تلقينات و برچسب های بدی بوده که خودتان به خودتان زده ايد.
درون گرايی، کمرويی، کم حرفی، دوری از معاشرت و ترجيح دادن تنهايی، جزو صفات شخصيتی اند که در طول زندگی معمولاً تغيير چندانی نمی کنند و می توانند کمی تعديل شوند. آنطوری که شما بيان فرموديد، ظاهراً اين ويژگی ها از ابتدای کودکی با شما بوده و هنوز هم کمابيش هست. بنابراين، بعيد است که نتيجه حادثه خاصی بوده باشد. در واقع، شما به موقعيت هايی خاص احتمالاً حساسيت نداريد و به صورت عمومی احساس درون گرايی می کنيد.
ويژگی های شخصيتی اغلب «خوب» يا «بد» نيستند. بلکه مانند ابزارهايی اند که بستگی دارد چگونه از آنها استفاده کنيم. مثلاً بسياری از دانشمندان بزرگ دنيا در عرصه های مختلف، درون گرا بوده اند و هستند. ما در بزرگسالی می توانيم ياد بگيريم ارتباط رفتارهای ناسالمی از خودمان که برايمان دردسرهايی درست می کنند را با آن صفات تشخيص دهيم و به اين ترتيب، عملکرد خود را اصلاح کنيم. در مورد شما، آنچه مسلم است اين است که ابعاد مشکلات را خيلی بيش برآورد کرده ايد و برعليه خودتان نتيجه گيری های منفی زيادی انجام داده ايد!
مجدداً تکرار می کنم که مشکلاتی ممکن است وجود داشته باشد، اما به دنبال «يک بيماری روانی عجيب و غريب يا خطرناک» در خودتان نباشيد! بسياری از اين رفتارها يا احساسات از نظر خودتان غير عادی، با چند جلسه مشاوره قابل بهبود و اصلاح هستند، بدون آنکه پای اختلال روانی خاصی در ميان باشد.
لذا توصيه می کنم به يک روان شناس متخصص مراجعه بفرماييد و مشکلی که بيش از همه برای شما دردساز ساز بوده است را بيان کنيد و از او بخواهيد که راهنمايی تان کند. نتايج جلسات مشاوره ممکن است با آنچه شما از خودتان ارزيابی کرده بوديد، کاملاً متفاوت باشد. ممکن است تشخيص، اين باشد که فقط «عادت» هايی وجود دارند که بايد با تمرين و برنامه برطرف شوند يا مثلاً ارتباطی با مشکل «وسواس فکری» داشته باشند، که شما تا به حال اصلاً به آن فکر نکرده بوديد. البته اينها را صرفاً به عنوان مثال عرض کردم. اصلاً توصيه نمی کنم به سراغ مطالعه کتب شبه روان شناسی و بازاری که متأسفانه بسيار زياد هم هستند، برويد. چرا که آنها نه تنها کمکی نمی کنند، بلکه با کلی گويی يا بافتن آسمان و ريسمان به هم، شما را گيج و نااميد می کنند.
بنابراين، بهترين راهکار، می تواند مراجعه به روان شناس، درعين حفظ آرامش باشد.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

تغییر دادن خصوصیات و اخلاقیات منفی

پاسخ با سلام در درجه اول باید به شما تبریک عرض کنم بابت این که به نقطه ای رسیدید که ابتدا این آگاهی را در خود دیده اید که نیاز به تغییر دارید و با آگاهی می خواهید قدم در راه خودشناسی بگذارید. چه بسیار انسا...

خصوصیات خانمهای شاد و موفق چیست؟

پاسخ سلام دوست عزیز سوال شما خیلی کلی مطرح شده است لکن پیشنهاداتی که به شما کمک میکند که یک زن شاد وموفق باشید را در مطلب پایین مینویسم حتما این جمله را شنیده اید که تا زمانی که خودت رو دوس نداشته باشی ...

نسبت دادن خصوصیات به نوزاد سه ماهه

پاسخ سلام وقت بخیر نه اصلا درست نیست این نسبت ها ... البته اگر از سر ذوق باشه و گذرا اشکالی نداره ولی اگر مداوم باشه قطعا اشکال از اطرافیان و جسارتا همسرتون چون بچه سه ماهه فقط باید عشق بگیره و نوازش بشه و...

خصوصیات اخلاقی و رفتاری پرستار کودک

پاسخ سلام عزیزم. علائمی که گزارش کردی حاکی از اضطراب زیاد شماست. این همه نگرانی از کی و به چه دلیل آغاز شده؟ قطعا هیچکس نخواهد تونست برای فرزند شما جای مادر رو پر کنه ولی ارتباط یک خانم با جنس مخالف نمی تو...