2794

با سلام و احترام لطفا منو راهنمایی کنید ،به خدا درموندم

ما یک ساله نامزدیم و قراره دو ماه دیگه بریم خونه خودمون (تهران) ، قبل از ازدواج هم چهار سال همکلاسی، دوست و همکار بودیم، شوهرم بعد از ازدواجمون فقط برای خانواده اش خرج میکنه، هر وقت من چیزی خواستم گفته پول ندارم. روز زن برای مادرش پول فرستاد ، برای خواهرش هم از دیجی کالا هدیه خرید فرستاد (وقتی من کادو خواستم گفت من که دور از تو هستم چه جوری کادو بخرم برات ؟) ، عید هم براشون عیدی داد ، برای خواهرش هم کادو خرید، وقتی من اعتراض کردم که چرا برای من کادو نخریدی ، گفت لباسهایی که برای عید خریدم هدیه روز زنت بود! دیشب هم بهم پیام داده که کنسول بازی ایکس باکسش رو که 2 میلیون قیمتش هستش رو داده به برادرزاده پنج ساله اش!  واقعا دارم دیوونه میشم وقتی اعتراض کردم که آدم کادوی دو میلیونی میده ! گفت برای شاد کردن دل بچه دادم به تو ربطی نداره ! من با خودم میگفتم تو خونه خودمون تو غربت که تنها میشم ، باهاش بازی میکنم، تنهایی مو پر میکنم. اینا در حالی هستند که خانوادش یک قرون هم برای ما خرج نکردن ، مامانش رفته هرجا تالار ارزون و آرایشگر ارزون هست رو برای من گرفته که خرجمون کم در بیاد! بارها به نامزدم گفتم شارژ ندارم ، برام شارژ نخریده (میگه با پول خودت بخر)، ولی هر وقت مادرش شارژ نداشته براش شارژ خریده (پدرشوهرم زنده ست، کار میکنه، وضعشونم خوبه) نامزدم تو هیچ کاری هم با من مشورت نمیکنه . بی نهایت هم لجبازه. ممنون میشم راهنمایی کنید


اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل طراح سایت
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

 

سلام همراه عزيز ✋🏻
*ممنون از  اينكه ما را انتخاب كرديد
شرايط شما را درک ميكنم اما اختلاف نظر در اين موارد طبيعی است سعی كنيد با مديريت صحيح اين مسائل را به سازگاری مطلوبی با نامزدتان دست يابيد .


پيشنهاد ميكنم طرز فكر نامزدتان  را بپذيريد و با مقايسه موجبات آزار روحی و روانی خود و نامزدتان را فراهم نكنيد وقتی اين افكار به سراغتان می آيد كه چرا من اينطوری و برای خانواده اش اونطوری ( يه ايست ،ديگه بس يا ساكت شو ) بلند به خودت بگو و ذهن خود را از اون فكر دور كنيد و رفتارهايی كه نامزدتان برايتان ميكند را پر رنگ تر كنيد تا در مقايسه ذهنی موفق تر شويد سعی كنيد به اين مسئله كمی بی تفاوت تر باشيد هم از درون هم به ظاهر در مقابل نامزدتان اين گونه با خود بگوييد كه آنها خواهر و مادرش و خانواده اش هستند و نامزدم حق دارد به آنها توجه كند
و برايشان هديه بخرد و .....
اين افكار به شما آرامش از دست رفته را برميگرداند و باعث تصميم گيری بهتر ميشود .
شايد نا آگاهی نامزدتان از نيازهای اين رابطه اختلاف را ايجاد كرده باشد . و شايد وابستگی او به خانواده اش و ناتوانی در نه گفتن به خواسته های آنها اين مشكلات را به وجود آورده باشد. از نامزدتان انتظار نداشته باشيد كه يک شبه اين وابستگی را كنار بگذارد و اختلافات را حل كند .
به عنوان يک همسر بهترين كاری كه ميتوانيد كه ميتوانيد انجام بدهيد ، نزديک شدن به والد همسرتان است ، طوری رفتار كنيد كه به همسرتان ثابت شود كه خانواده اش را مثل خانواده خودتون ميدونيد .
-اگر همسرتان دريابد كه شما مورد تأييد مادر و خانواده اش هستيد ، به شما اطمينان بيشتری پيدا ميكند .
-سعی كنيد رابطه عاطفی خود را با همسرتان بيشتر كنيد و احساس صميميت بيشتری بين خودتان به وجود آوريد تا او شما را محرم بداند و احساس نزديكی بيشتری با شما بكند.
- هيچ وقت به همسرتان پيشنهاد قطع ارتباط با خانواده اش را ندهيد فراموش نكنيد كه اين موضوع باعث موضع گيری و لجاجت بيشتر وی خواهد شد.
- با او در محيطی آرام و دوستانه و صميمی و با نرمی صحبت كنيد و تشويق كنيد كه حرفهايش را به شما بزند.
سعی نكنيد تمامی مشكلات ايجاد شده را به گردن او بيندازيد، همسرتان بايد متوجه شود كه جدا از خانواده خود زندگی ديگری هم دارد توصيه ميشود درباره اين مسائل با نرمی و آرام با او صحبت كنيد و متقاعدش كنيد ، نحوه برخورد شما ممكن است بر شدت مشكل بيفزايد . به طور مستقيم به دليل اين مسائل از همسرتان انتقاد نكنيد ،انسان ها در برابر انتقاد مستقيم احساس حقارت و تحقير ميكنند و موضع دفاعی به خود ميگيرند و به جای اينكه مسئله را حل كنند درصدد دفاع از خود بر می آيند . احساس خود را از اين مسائل بگوييد و خواسته خود را مطرح كنيد.
*سعی كنيد از جملاتی که اثر  منفی دارند در ارتباط خود با همسرتان استفاده نكنيد :  
نصیحت تکراری
تذکر مداوم
سرزنش
منت گذاشتن
مقایسه کردن
جرو بحث کردن زیاد
برچسب منفی زدن
پیش بینی منفی(نفوس بد)
گله و شکایت مداوم
متهم کردن
مراقب باشيد
در صورتی که نحوه تعامل با همسر خود را یاد نگیرید و‌ نتوانید درخواست های خود را به شیوه معقول و منطقی بیان کنید انتظار داشتن رابطه عاطفی معقول بیهوده است . سعی كنيد رابطه عشقی خود را با همسرتان بيشتر كنيد و احساس صميميت بيشتری بين خودتان به وجود بياوريد .
خطای والدين همسرتان را به پای او نگذاريد ، همسرتان را وارد مشكلات نكنيد و مشكلات خانواده اش را جدای از او بدانيد.
شكايت بيش از اندازه نكنيد
سعي كنيد نزد همسرتان از خانواده اش گله
شكايت و بدگويی نكنيد . شرايط تان سخت است اما از خودتان صبر و بردباری نشان دهيد شكايت كردن زياد باعث تخريب شدن رابطه تان  ميشود و اثر بخش نخواهد بود- تفاوت های فرهنگی را بپذيريد،
همسر شما در خانواده ايی بزرگ شده كه از ايشان انتظاراتی دارند كه شايد در خانواده شما چنين انتظاراتی از پسر نداشته باشند .
-در رابطه خود با خانواده همسرتان بازنگری كنيد ، ارتباط خود را با آنها خوب و به آنها محبت كنيد .
برای رسيدن به نتيجه بهتر از مشاوره حضوری كمک بگيريد.  

   
شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌹 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha