2794

اختلاف با خانواده ومصرف داروی اعصاب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام
۲۳ سالمه پسر هستم
این قرص هارو موقع خدمت روانپزشک ارتش داد قبلش اصلا قرص مصرف نمیکردم حتی سرماخوردگی.
ريسبايودال١،
سرترالين ٥٠،
 كلرديازپوکساید۵،
 پروپرانولول۲۰،

البته من ازاینا روزای اول مصرف کردم دو روز اول هر دو روزآمبولانس میومد دنبالم جمعم میکرد میبرد چون سیستم عصبی مرکزیم رو مختل میکرده اینو بعدا فهمیدم چون همه رو میزدم ...بعدش دیگه کلردیازپوکساید مصرف نکردم ....دلیل مصرفم فکر زیاد استرس و اضطراب و ضربان قلب و....
امشب بازم مصرف کردم با خانوادم پدر مادرم بشدت اختلاف دارم اصلا پدرم درک نمیکنه حتی سر سوزنی
من ناموس ملت رو تاحالا نگاه نکردم ، از پدرم اصلا هزار تومنم پول نخواستم سرم تو لاک خودم بوده ، نمازمم سر اول وقت هست سر کارم میرم کلا بی دردسرم
ولی ایشون سر سوزنی درک نداره کلا در مورد هر چیزی اعصاب بنده رو بهم میریزه و جنگ اعصاب تو خونه راه میندازه بی خود و بی جهت ...در ضمن ایشون مارو برداشته برده حومه تهران ساکن کرده و هر چقدر میگیم اینجا امکانات نیست ما داره سنمون بیشتر میشه نمیتونیم پیشرفت کنیم نمیتونیم مهارت کسب کنیم ، اینم بگم که ایشون میتونن از اینجا پاشن ولی لج میکنن ، الان چهارتا داداشیم بزرگه سی سالشه و بقیه هم در شرف ازدواج یه خواهرم داشتم ازدواج کرد ولی ایشون نمیتونه مدیریریت کنه و همه مجردن چون داداش ها پا پیش میزارن ایشون پس میکشن...شغلشونم پیمانکاره ساختمونن ، من خودمم الان امکانش رو ندارم که جداشم
دوستان لازم به ذکره که من روزی سه ساعت راه اومدنم به تهران و سه ساعتم برگشتمه یعنی شش ساعت دیگه دیدم نمیرسم دانشگاه انصراف دادم...
اینجا همسنهای من موهاشونو سیخ کردن دنبال دوس دخترن ولی من نمیتونم اینطوری باشم دنبال پیشرفتم دنبال درس و شغل و مهارتم اصلا فازم فرق میکنه

ضمناً پدر مادرم از همون بچگی که یادمه دعوا فیزیکی داشتن همیشه ، اونطوری که فهمیدم قبل از بدنیا همه ما اینا دعوا و بحث های شدید همیشه داشتن بعلت اختلاف طبقه فرهنگی و مالی و عاطفی و اصالت  مادرم بالاتر بوده ، خلاصه اینا همش جنگ دارند طوری که برادر بزرگم الان قرص اعصاب میخوره ، مادرم و پدرمم هر دو دیگه دارو قرص اعصاب میخورن ، چون پدرم همیشه در حال داد زدنه و مادرم همیشه در حال غصه خوردن داداشامم شاغلن ولی خب جو خونه خوب نیست ، من هنذفریم میزارم صداشونو نشنوم ولی میاد صداشون طوری که من دچار سوشیال فوبیا شدم و هر وقت سرو صدا بشه ضربان قلبم میره بالا و کلا اضطراب بهم دست میده

الان توی تاپیک گذاشتم این مشکلمو اعضا همگی گفتن که بیخیالشون شم و برم خونه اجاره کنم جای دیگه تا بتونم به اهدافم برسم...

از طرفی هم مادرم دست تنهاست سنشم رفته بالا الانم بیماره خب 

من برم...بمونم....چیکار کنم...

بنظر شما جداشم و خونه بگیرم خوبه یا تو همین شرایط بسازم و و جوونیم رو بسوزم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت مرد شغل کارمند بیمارستان وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شرایط سختی دارید یک طرف مادر و از طرف دیگر زندگی و آینده خودتون
شما باید با در نظر گرفتن توانایی ها، مهارت ها و اهداف کوتاه مدتی که به شما برای توانمند شدن مالی و عاطفی کمک میکند تصمیم بگیرید
آیا استقلال لازم را برای زندگی تنها دارید؟
آیا با ماندن در زندگی فعلی می توانید خواسته های خودتون را به تحقق برسانید؟
آیا الان که تو خونه هستید به مادر می توانید کمک لازم را بکنید؟
برادران دیگرتون چقدر حاضر به همکاری هستند تا با کمک یکدیگر برنامه ریزی برای تغییر شرایط بگیرید؟
دوست گرامی اینکه از خانواده خود جدا شوید یا خیر کاملا بسته به خودتون دارد چون هیچ کس جای شما نیست تا بخواهد براتون تصمیم بگیرد.
بنابراین جوانب مهم آن را بررسی کنید و بعد تصمیم قطعی بگیرید
اگر شرایط جدایی برایتان سخت باشد. ماندن در خانه پدری هم نشان از تسلیم نیست 
مطمینا بسیار سخت است بودن در شرایط متشنج،  اما شما میتوانید با چیدن برنامه های کوچک کارهای مطابق شرایط خودتون گامی موثر برای تغییر شرایط بردارید فقط مهم است تسلیم احساسات و رویا نشوید.
در مورد مصرف دارو هم حتما با روانپزشک مشورت کنید چون مصرف سرخود دارو هم باعث وابستگی میشود و هم تاثیر داروها را برای بهبود از بین میبرد.
یادتان باشد برای کمک به عزیزان اول باید خودتون شخصیتی مستقل و قوی داشته  باشید.
راهکارهای مستقل شدن:
استقلال مالی

برخی فراموش می‌کنند یکی از شرط‌های مهم در زندگی مستقل واقعی، استقلال مالی است. بسیاری از جوانانی که به‌طور مستقل از خانواده خود زندگی می‌کنند، به‌خصوص کسانی که به‌عنوان دانشجو به شهری دیگر رفته‌اند و در خانه‌ای مجزا و نه خوابگاه زندگی می‌کنند، تحت حمایت مالی خانواده خود هستند. در چنین شرایطی، نمی‌توان گفت من مستقل زندگی می‌کنم. مستقل شدن، حق و حقوقی را برای شما به همراه می‌آورد، اما به این شرط که مسئولیت‌های آن را هم بپذیرید.

تواناییِ «نه» گفتن

اگر دوست دارید مستقل زندگی کنید و در حال برنامه ریزی برای آن هستید، بدانید در آینده‌ای نه چندان دور، به‌شدت به این توانایی نیاز پیدا خواهید کرد. وقتی با خانواده زندگی می‌کنید، حضور خانواده، خود به خود، باعث می شود برخی خواسته‌ها را از دیگران نشنوید؛ اما همین که مستقل شدید، دوستانی سروکله‌شان پیدا می‌شود که انتظارات و خواسته‌های تازه دارند. می‌خواهند با شما بمانند، می‌خواهند مدتی خانه خود را در اختیار آنها قرار دهید و… . باید بتوانید برای خود چارچوب‌هایی را تعیین کنید. بدانید که به چه کسانی اجازه ورود به این حریم جدید را خواهید داد و تا چه حدی خواسته‌های آنها را خواهید پذیرفت. برنامه خود را فراموش نکنید و نگذارید وقت شما را بقیه برنامه‌ریزی کنند. خودتان باید کنترل امور را در دست داشته باشید و برنامه مشخصی داشته باشید و به آسایش و امنیت و حریم خصوصی خود فکر کنید. نکات زیر می‌تواند در این زمینه کمکتان کند:

چارچوب‌های خود را از حالا مشخص کنید.برگه‌ای بردارید و مشخص کنید چه چیزهایی را در خانه خود پذیرا خواهید بود و چه چیزهایی را نه. شاید در آینده، تغییراتی در این لیست به وجود بیاورید؛ اما در شروع، به شما کمک می‌کند در موقعیت‌های پیش‌آمده، سریع‌تر تصمیم بگیرید.

برنامه مشخصی داشته باشید. بدانید قرار است به چه کارهایی برسید و برای چه کارهایی وقت بگذارید. اگر آنها را از اول مشخص نکنید، ممکن است بعد از چند ماه متوجه شوید به هیچ کاری نرسیده‌اید.

نه گفتن را در موقعیت‌های مختلف امتحان و تجربه کنید. گاهی از همین حالا، به برخی از درخواست‌ها، حتی اگر می‌توانید آنها را بپذیرید، جواب منفی بدهید. واکنش اطرافیان را در برابر پاسخ منفی بشنوید و ببینید چه‌قدر می‌توانید آنها را تحمل کنید. باید توانایی خود را در این زمینه بالا ببرید.

شاید لازم باشد حتی در مورد دوستانی که به خانهٔ تازهٔ خود دعوت خواهید کرد، فیلترهایی قائل شوید. یک‌بار بادقت به دوستان خود نگاه کنید و ویژگی‌های آنها را به یاد بیاورید. لازم نیست به همه اعلام کنید قرار است مستقل زندگی کنید. دست‌ِکم، نه از روز اول. از همان ابتدا، خود را با انبوهی از افراد و خواسته‌های احتمالی روبه‌رو نکنید.
مدیریت مالی

در زندگی مستقل، توان  مالی بسیار مهم است. خرج خانه به خوراکی‌ها و پول شارژ محدود نمی‌شود. خیلی از هزینه‌ها، درست مانند وظایف اداره یک خانه، ممکن است به چشم شما نیامده باشند. مهم است بین درآمدی که دارید و هزینه‌های زندگی خود تعادلی برقرار کنید تا دچار مشکل نشوید.

میزان دقیق درآمد خود را بدانید. اگر کار پاره‌وقتی است یا به صورت پروژه‌ای کار می‌کنید و درآمد ثابتی ندارید، میزان متوسط و حداقل آن را بدانید.

هزینه‌های معمول و فصلی و پیش‌بینی‌ناپذیر را حساب کنید. می‌توانید یک ماه ریز هزینه‌ها را یادداشت کنید تا حدودی از هزینه‌ها را داشته باشید. معمولاً هزینه مواد غذایی، شوینده‌ها، رفت‌وآمد، شارژ ساختمان، قبض‌ها و نمونه‌هایی از این دست، هزینه‌های معمولی هستند که باید در نظر داشته باشید.

همیشه مقداری پس‌انداز برای شرایط پیش‌بینی‌نشده داشته باشید.

اگر دچار مشکل مالی شدید، با خانواده خود در میان بگذارید. کمک گرفتن در شرایط خاص، نشانه ضعف شما یا کم آوردن در زندگی مستقل نیست. بهتر است با کمک آنها چاره‌ای پیدا کنید تا این که به دردسرهای بیشتری بیفتید.

آمادگی برای حس‌هایی که سروکله‌شان پیدا می‌شود

تنها زندگی کردن، شما را در موقعیتی قرار می‌دهد، که ناگهان ممکن است با حس‌هایی روبه‌رو شوید که قبلا در خود سراغ نداشته‌اید. البته، می‌تواند احساس آرامش، استقلال و مانند آن را به دنبال داشته باشد؛ اما در عین حال، به دلیل این که دیگر خانواده یا هم‌اتاقی‌ها مانند خانه والدین یا خوابگاه در اطرافتان نیستند، ممکن است احساس کنید زیادی تنها هستید. برخی دچار این احساس می‌شوند که هیچ‌کس دوستشان ندارد، دچار احساس کنار گذاشته‌شدن می‌شوند.

بهتر است خودتان را برای چنین حس‌هایی آماده کنید. بدانید طبیعی هستند و زمان می‌برد تا یاد بگیرید چه‌طور به‌خوبی از عهده آنها بربیایید.

اطلاعات خود را افزایش دهید و سعی کنید راه‌کارهایی داشته باشید تا به این حس‌ها زیاد دچار نشوید و اگر هم شدید، بتوانید آنها را مدیریت کنید. می‌توانید از تجربیات دیگرانی که مستقل زندگی کرده‌اند استفاده کنید.

دوستان مطمئنی پیدا کنید که در چنین شرایطی به شما کمک کنند.

ارتباط خود را با خانواده قطع نکنید و از اتفاقات خانه‌شان باخبر باشید. خود را برای مهمانی‌هایشان برسانید و به خودتان فرصت دهید احساس تعلق به خانواده را در خود نگه دارید.

برنامه‌ریزی

احتمالاً برای زندگی خود برنامه‌هایی دارید. چیزهایی هست که به آنها علاقه‌مندید، مهارت‌هایی هست که می‌خواهید به دست بیاورید. شاید بخواهید پول پس‌انداز کنید، یا مهارت‌های زبانی خود را تقویت کنید. شاید کتاب‌های زیادی هست که می‌خواهید بخوانید یا فیلم‌های زیادی هستند که می‌خواهید ببینید. شاید بخواهید بدن خود را تقویت کنید یا در یک رشته ورزشی مهارت‌های خود را بالا ببرید. شاید به یک رشته هنری علاقه دارید و رویای ترتیب دادن یک نمایشگاه را در سر می‌پرورانید.

ممکن است آرزوهای زیادی داشته باشید. برنامه‌هایی فراوان که خیال کنید به محض مستقل‌شدن و وقت و آزادی کافی داشتن، به همه آنها خواهید رسید. اما فراوان‌اند جوانانی که بعد از چند سال زندگی مستقل، هنوز به هیچ‌یک از آرزوهای خود نرسیده‌اند. حتی تلاشی هم برای آن نکرده‌اند. دلیل اصلی آن هم بدون‌برنامه‌بودن و اسیر‌احساس‌های‌منفی‌شدن است.

بدانید چه می‌خواهید. هدف نهایی‌تان در هر حوزه‌ای چیست؟

برای رسیدن به هر کدام از اهداف، چه مراحلی را باید طی کنید؟ سعی کنید آنها را دقیق روی کاغذ بیاورید.

زمان‌بندی کنید. اگر برای رسیدن به هر مرحله، زمانی را مشخص نکنید، چشم باز می‌کنید و می‌بینید ماه‌ها گذشته است، اما هیچ اقدامی نکرده‌اید. به‌خصوص، وقتی وارد زندگی مستقل می‌شوید، با انبوهی از کارها و مسئولیت‌های تازه و حس‌های منفی که ممکن است تجربه کنید، اصلاً بعید نیست زمان را از دست بدهید.

برای رسیدن به مرحله‌های کوچکی که تعیین کرده‌اید به خودتان پاداش بدهید. هر چه این قدم‌ها کوچک‌تر باشند، احتمال این که زودتر به آنها برسید بیشتر است؛ بنابراین، زودتر به پاداش خود می‌رسید؛ حتی اگر این پاداش یک تیک‌زدن در برنامه‌تان باشد. در این صورت، انگیزه بیشتری برای ادامه و رسیدن به هدف خود خواهید داشت.

البته این راهکارها را در خانه پدری برای نمرین مستقل شدن نیز میتوانید انجام دهید.

روزهای زندگی گاهی متلاطم و گاهی آرام هستند یادتان باشد و باخود بگویید خواهد گذشت مهم این است من چه کردم برای از دست ندادن فرصت ها🌼🌼🌼

تجربه شما

login captcha

سلام خانم دانلیان سپاس از راهنماییتون

راستش جواب سوال های که بیان نمودید مثبته ولی برادرانم کاری در خصوص اینکه شرایط عوض شه نمیکنن ، اونام کار میکنن

من با یک مشاور خانواده هم صحبت کرده بودم گفته بود اگه میتونم جداشم اینکارو بکنم 

چون میگفت تجربه ثابت کرده والدینی که دعوا میکنن ، وقتی فرزندان بزرگ میشن و توی خونه اند ، دعوا زیاد میشه ،پس اگه شما همتون برید دعوا توی خونه هم کم میشه ...راستش فقط دارم دعا میکنم خدا کمکمون کنه

تمام گفته های شمام درسته و قبول دارم.ممنون

@networkern

سلام مستقل شدن فیزیکی اگر تمام حواستان پی خانه و مادر باشد باعث اذیت شما خواهد شد بنابراین هم بر استقلال فیزیکی و هم روانی خود تمرکز کنید و نکته مهم نقشی بیشتر از یکی از پسرهای خانواده بودن بر عهده نگیرید نه شوهر برای مادرتون نه پدر برای برادرهاتون، وقتی مشخصا بدانید که هستید و چه باید کنید اوضاع حداقل برای شما بهتر خواهد شد فقط بدانید این تغییر حتما هم برای شما هم برای خانواده سخت است پس باید استقامت داشته باشید

پرسش ها و پاسخ های مشابه

اقدام به بارداری ومصرف دارو

پاسخ سلام دوست عزیز اگر تا ۳ ماه آینده نتیجه نگرفتید بله میتوانید زیر نظر پزشک از دارو استفاده نمایید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید

ناباروری ومصرف قرص

پاسخ سلام دوست عزیز نگران نباشید با مصرف دارو نیز بارداری امکان‌پذیر می باشد موفق باشید

اقدام به بارداری ومصرف قرص روکین

پاسخ سلام دوست عزیز نگران نباشید شما تا ۳ ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید موفق باشید

اقدام به بارداری ومصرف دارو

پاسخ سلام دوست عزیز شما تازه دوماه است که برای بارداری اقدام کرده اید در هر سیکل قاعدگی ۲۵ درصد احتمال بارداری وجود دارد تا ۶ ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید موفق باشید.