2794

اجازه ندادن همسرم در برقراری ارتباط با خانوادم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 95 بازدید

سلام خسته نباشید من دو سال ازدواج کردم همسرم از همان اول دوست نداشت با خانوادم رفت و آمد کنه مثلا برای دعوت شام همیشه لحظه آخر دعوا می شد (چند بار اینطور شد) یا می رفتیم شام میخورد تشکر نکرده پا می شد. یا چند هفته اول ازدواج اصلا من رو نبرد پیش خانوادم. الان که دیگه طوری شده خانوادم نه میان نه میرن نه باید زنگ بزنن نه من زنگ بزنم در صورتیکه خانوادم بی احترامی نکردن اصلا بهش میگه من از همون اول از خانوادت بدم میومد. همش دوست داره با خانواده خودش رفت و آمد کنه بهم میگه زنگ بزن حال مامانم رو بپرس دعوتش کن ( پدر شوهرم چند سال قبل ازدواج ما فوت شدن) وقتی هم دعوت میکنم خانوادش  همیشه میان میخورن و میرن بعد از من ایراد میگیرن هر چی کادو میخرم خوبی میکنم باز هم از جاری دیگم تعریف میکنند واقعأ موندم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز سلام
 امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید

 دوست خوبم رفت و آمد با خانواده و دوستان جزو نکاتی هست که قبل از ازدواج باید با همسرتان صحبت می کردید و به توافق مشترک می رسیدید.

 اما شما در حال حاضر می تونید با همسرتان صحبت کنید و علت را جویا شوید

 آیا واقعا بدون دلیل همسرتان از خانواده شما خوشش نمی آید یا ممکن یک سری مسائلی وجود داشته باشه که ایشون نمی تونند ارتباط برقرار کنند.

در هر صورت همسر شما باید متوجه  این نکته شوند که ازدواج و زندگی مشترک توجه به خواسته و نیاز هر دو طرف هست و به تنهایی نمی شود توقع داشت فقط یک نفر این مسئولیت را به عهده بگیرد اما برای رسیدن به این خواسته نه سکوت کردن و اجتناب پاسخگو هست و نه دعوا و بی احترامی کردن.

پیشنهاد می کنم با همسرتان دوستانه صحبت کنید و به او یاد آور شوید که شما هم مثل ایشون و مانند هر انسان دیگری نیاز به خانواده و رفت و آمد با  آنها را دارید. به ایشون بگویید من هم مثل تو خانواده ت رو دوست دارم چون بعد از ازدواج آنها را جزو خانواده خودم می دونم قطعا آنها هم مثل خانواده من مسائلی رو دارند که ممکن من رو ناراحت کنه اما من چون اونها رو جزو خانوادم میدونم میپذیرم. و من هم توقع دارم تو این مسئله رو درک کنی من به خانواده خودم نیاز دارم و زمانی که حال روحی من خوب باشه می تونم  روحیه مثبت و خوب رو بیارم توی زندگی مشترکمون. 

شما به همسرتان می گویید که انتظار دارید مانند شما به خانواده تون احترام بگذارنند و رفت و آمد کنند اما این حق انتخاب را هم بهشون بدهید که اگر نمی توانند مشکلاتشون رو حل کنند می توانند دورادور حالشون رو بپرسند و شما به تنهایی به دیدار خانواده تون بروید. اما این موضوع در مرحله آخر هست. بیشتر مواقع با حل مسئله خوب و گفتگویی موثر اختلاف ها حل می شود.

ابتدای صحبت هاتون از ویژگی های خوب همسرتون  و زندگی مشترک بگویید

طوری نباشد که ایشون گمان کنند شما قصد کنترل و زور گویی به ایشون را دارید فقط مانند یک دوست از نیازهای خودتون بگویید.

ابتدا سعی کنید اختلاف های خودتان را با هم حل کنید اما در صورت لزوم از یک بزرگتری که همسرتون ایشون رو قبول دارند و مورد اعتماد شون هست کمک بگیرید. گاهی نیاز هست همسرتان توسط فرد دیگری از یک نگاه شخص دوم به موضوع نگاه کند .

در این راستا می توانید از یک مشاور و یا زوج درمانگر کمک بگیرید


                                                                               پایدار باشید

 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

ناسازگاری و عدم برقراری ارتباط دخترم

پاسخ سلام وقت شما بخیر با توجه به اینکه فرزند شما ۳ ساله است ،خیلی جای نگرانی نیست که هنوز ارتباط خوبی نمی‌تواند با گروه همسالانش برقرار کند . زیرا سن رشد اجتماعی از ۳ سال شروع می‌شود و باید بیشتر در محیط...

برقراری ارتباط در کودک

پاسخ سلام مامان عزيزهمه اين موارد رو بايد بهش توضيح دهيد. كه به هركسی عمو و خاله نگه. بغل آدمای غريبه نره. جاهای خصوصي رو بهش آموزش بديد كه فقط مامان و بابا ميتونن ببينن . نبايد بهشون دست بزنی. اين مسايل ب...

برقراری اولین رابطه و استرس

پاسخ با سلام بهتر است معاينه شوند تا نوع پرده مشخص شود

عدم توانایی دربرقراری ارتباط باهمسر

پاسخ سلام دوست عزیز حتما شنیدین که از قدیم گفته‌ن زن و شوهر دعوا کنند، ابلهان باور کنند. تا حالا به معنی این ضرب‌المثل فکر کردین؟ برداشت من این هست که بین همه زن و شوهرها اختلاف نظر و حتی دعواهایی ممکنه ت...