سلام دوست عزیز
بهار مبارک
متوجه ام چقدر درگیر با مسایل رابطه زناشویی ناراحت و خسته تون کرده و انگیزه تلاش رو کاهش داده اما همین که اینجا سوال مطرح کردید یعنی امید بنابراین دوست من امتحان کنید راهی متفاوت را امیدوارم آرام به زندگی تان بازگردد.
دو نکته را در رابطه خود رعایت کنید:
دست از تغییر همسر خود بردارید. انتظار خود را به صفر برسانید با خود نگویید او یه قدم بردارد تا من هم یک قدم بردارم (مثل بازی گردو شکستم) من میفهمم که انتظار شما برای نوازش و درک شدن طبیعی ست اما در حال حاضر او به هزار و یک دلیل این کارو نمی کند.اگر انتظار داری روری روزگاری همسرت تغییر کنه هرگز این اتفاق نمی افتد پس تو سهم خودت را انجام بده(سهم تو از رابطه 100% است نه 50%) حتی اگر او کم میگذارد شما نباید این کارو انجام بدی که در یک دور لج و لجبازی بیفتید. بنابراین وظیفه خودت را انجام بده: چیکار کنی؟ انسان خوبی باش(یعنی پذیرش)
دوم: اما وظیفه شماست چیست؟ سلام کن، به استقبالش برو، براش میوه بیار، باهاش صحبت کن حتی اگر مانند حس دیوار بهت داد فقط حرف بزن مهم است حرف بزنید البته گله و شکایت و غر فقط از روزمره از شکاف دیوار😉. نکته مهم تو چیزی ازش نخوای مثلا اه چرا سردی چرا پیام دادم سکوت کردی هیچی انتظاری ((**چهل روز روزه بی انتظاری بگیر)) با خود بگو من این کارهارو برای خودم انجام میدم نه برای شوهرم. با خود بگو من یک انسانم که نیاز دارم به دیگران محبت کنم (در کنار محبت دیدن). با دیدن سردی رفتار همسرت خودت مثل ایشون نشو.سعی کن اون رو به راه بیاری نه که تو بشی مثل ایشون. زرنگ و هوشیار باش.محبت کنحداقل 50% نیازت رو جواب داده باشی. شروع کن به رفتارهای صمیمانه حرف های خوب زدن، خوابیدن با هم اصلا و ابدا رختخواب تون رو جدا نکنید و یادتون باشه برای خاطر خودت بغلش کن می خواد بره بیرون بدرقه کن بگو حق من رو بده(مثلا بوس یا بغل کردن).
این کارها نباید موقت باشد.
نکته دیگر وقت گفتگو هفتگی برای خودتون داشته باشید تا در مورد مشکلات، خواسته ها و نیازها گفتگو کنید البته بدون متهم کردن همسرتون (یعنی به جای اینکه وقتی عصبانی شدن و شمارو ناراحت کردن در هنگام ارامش از خجالتشون دربیایید با این روش حرف هاتون رو بدون نگرانی لیان کنید برای درک شدن بیشتر و بهتر)
دادن پیام من
جمله با من شروع شود
احساس خود را بیان کنید
تاثیر رفتار بر شما
انتظاری که دارید
من احساس ناراحتی میکنم چون حس میکنم نیاز من مورد توجه بودن براورده نمیشه دوست داشتم گاهی برام گل بخری حتی یک شاخه یا حتی لبخند بزنی دید لبخندت بهم انرژی میده. تو عزیزترین زندگی منی و ابراز محبتت باعث داشتن حس خوب میشه در من .
اگر با ایحاد رابطه صمیمانه دوری کمتر شد تلاش خود را ادامه دهید در غیر این صورت برای بررسی عمیق تر به یک زوج درمانگر مراجعه کنید.
در این راستا میتوانید کتاب بهسازی رابطه جان گاتمن را مطالعه فرمایید.
برای برخورد با همسرتان هنگام عصبانیت:
۱- علت عصبانیت را فوراً پیدا کنید:زمانیهایی وجود دارد که به طور ناگهانی با عصبانیت همسرتان مواجه میشوید بدون آنکه بدانید او به چه علت عصبانی است.
گاهی رفتار عصبی همسرتان ممکن است دلیلی خارج از خانه و رابطه زناشویی داشته باشد بنابراین بهتر است زن یا شوهر از علت عصبانیت همسرشان آگاهی پیدا کنند.
در این مواقع ترک کردن فرد عصبانی کار عاقلانهای نیست زیرا تصور بر این است که اگر او را ترک کند او آرامش پیدا میکند در حالی که این مسئله نه تنها بهبود پیدا نمیکند بلکه اوضاع را بدتر خواهد کرد. زیرا هجوم افکار همراه با تنش و عصبانیت در مواقع تنهایی او را رها نخواهد کرد.
۲- آرام باشید: عصبانیت، غذای عصبانیت است. وقتی همسرتان عصبانی است و شما علت عصبانیت آن را فهمیدهاید، حتی اگر شما موضوع عصبانیت او باشید سعی کنید در آن موقعیت شما نیز عصبانی نشوید زیرا به هم ریختن اوضاع و فضا تنها باعث ادامه مشاجرات شده و اوضاع را بدتر از پیش خواهد کرد.
در آن موقعیت سعی کنید آرام باشید حتی اگر حق با شما باشد و بحث درباره موضوع را به وقت دیگری موکول کنید.
۳- احساسات همسرتان را در نظر گرفته و به زبان آورید: خیلی آرام و بدون پرده به او بگویید «میدانم عصبانی هستی». این بیان به فرد عصبانی اطمینان میدهد که همسرش درک مناسبی از او داشته و موضوع بزودی حل میشود. وقتی همسر بداند هنگام تنش فکری تنها نیست احساس آرامش بیشتری میکند.
۴- با همسرتان همدردی کنید: اگر شما هم احساس عصبانیت میکنید و از احساس عصبانیت همسرتان ناراحت هستید این احساس خود را به زبان آورید زیرا اگر فرد عصبانی بداند که همسرش احساسات واقعیاش را انکار کرده و نسبت به موضوع پیش آمده بیتفاوت است، خشماش بیشتر میشود.
۵- برای صلح پیش قدم شوید: وقتی از دلایل عصبانیت همسرتان با خبر شدید و به طور واقع بینانه متوجه شدید شما نیز در این ماجرا مقصر بودهاید برای صلح چند قدم بردارید این قدمها بیانگر این است که خواهان آشتی هستید و بخشی از اشتباهات خود را پذیرفتهاید و قصد دارید مشکل پیش آمده را هر چه سریعتر حل کنید. البته در این راه چند قدم واقعیتر هم باید بردارید.
۶- از تکنیک رکوردشکنی استفاده کنید: غالب اوقات رسم خانه شما این است که پس از چند روز قهر دوباره صلح برقرار شود. حال شما از همان ابتدا پیش قدم شده و این رسم کهنه را بشکنید.
عصبانیت و کشدار کردن ماجرا را به روزهای بعدی موکول کنید و با آرامش به حرفهای همسرتان گوش فرا دهید. اگر هنگام صحبت پیرامون موضوع پیش آمده مقوله عصبانیت را فراموش کنید. آرامش، همه چیز را حل خواهد کرد.
۷- تکنیک مه آلود: این تکنیک به شما کمک میکند تا عیب جوییهای بیدلیل را دفع کنید چون عیب جویی باعث میشود عصبانیت همسرتان اوج گرفته و اوضاع بدتر شود، به جای بحث کردن با همسرتان درباره موضوع پیش آمده سعی کنید او را از فضای عصبانیتش منحرف کرده و وارد جاده مه آلود کنید.
به طور مثال وقتی او به خاطر خودپسندی شما عصبانی است به او بگویید «موافقم بعضی وقتها درباره عواقب کارها فکر نمیکنم اما در این راه سعی خودم را بیشتر میکنم» یا اگر او به خاطر تأخیرتان عصبانی است به جای دلیل آوردن تنها به او بگویید «میدانم تأخیر داشتهام سعی میکنم همین امروز این مسئله را طور دیگری جبران کنم.»
روزگار به کام. جاده عاشقی هموار نیست صبور و عاشق باشید🌹🌹🌹
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید