سلام خسته نباشید. من ۲۴ سالمه همسرم ۳۲. همسرم تحصیل کرده و از یه خانواده فرهنگی هست و خانواده همسرم بسیار آدمهای خوبیند اما من با همسرم مشکل دارم، چند شب پیش خانواده ام اومدند خونمون بعد نمیدونم بحث سر چی بود که همسرم شروع کرد به بدگویی از من به خانواده ام ( تا حالا این رفتار رو جلو خانواده اش ندیده ام ) شروع کرد به اینکه آره خیلی زود باوره.، ارشد ثبت نام کرد من براش کتاب خریدم نخوند و گلایه های دیگه ای هم کرد و من هم فقط مجبور بودم حفظ ظاهر کنم اما عصبانی بودم بعد اینکه رفتند بهش گفتم عزیزم چرا گلایه من رو به خانواده ام میکنی چرا به خودم نمیگی ایرادت اینه اصلاح کن ( چند بار این اتفاق افتاده تا خانواده ام رو دیده انگاری حرف برای صحبت نیست شروع میکنه به بدگویی از من در حالی که آدمی نیست که زیاد صحبت کنه و کم صحبت میکنه ) بهش گفتم چرا گلایه میکنی میخوای بهشون بگی که پشیمونی؟ تا این رو گفتم عصبانی شد سریع گارد گرفت و گفت که حوصله ندارم صحبت نکن وگرنه عصبانی میشم من هم چیزی نگفتم و سکوت کردم. رفت خانوادم رو بدرقه کنه تا اومد گفت اسپند دود کن انگاری خانواده من اومده بودند ماشین آقا رو چشم بزنند خیلی ناراحت شدم از این کارش تا حالا همچین رفتاری ازش ندیده بودم چرا وقتی خانواده خودش ماشین رو دیدن این کارو نکرد؟ من کار داشتم دیدم خودش با حرص دنبال اسپند میگرده 😔 از دستش گرفتم خودم اسپند رو دود کردم. نمیدونم چیکار کنم مثل بچه هاست اصلا نمیشینه منطقی صحبت کنه، سر بی ارزش ترین چیزها قهر میکنه ( در عرض یه لحضه سرد و اخمو میشه میفهمم الان قهره ) ما خانواده مون چیزی به اسم قهر نداریم برای همین عادت ندارم اکثرا من میرفتم سمتش نمیدونم توی این مواقع چیکار کنم برم سمتش یا بهش بی محلی کنم که بدونه کارش بده؟ چیکار کنم این عادت از سرش بیرون کنم خودش که میگه وقتی اینطوری شدم بیا باهام شوخی کن بغلم کن تو بیا سمتم تا حالم خوب بشه. فکر کنم اگر من نرم سمتش محاله اون بیاد الانم باهم خیلی سردیم نمیدونم چیکارش کنم گاهی اوقات میخوام برم یه جایی که فقط نبینمش ولی خوب خیلی هم دوسش دارم. چند تا از علت های قهرش رو میگم مثلا میگه فلان چیز برات مضر هست زیاد نخور بخورم قهر میکنه و یا مثلا گفتم چرا از من به خانواده ام گلایه میکنی به خودم بگو قهر کرد و چیزهای بی ارزشی که به خدا فکر میکنم یادم نمیاد از بس بی ارزش یا کم ارزش بودند. لطفا راهنماییم کنید. ممنون
اطلاعات تکمیلی
سن۳۲جنسیتمردشغلوضعیت تاهلمتاهلسلام دوست عزیز
قهر کردن نوعی واکنش است که فرد مقابل را وادار به اطاعت میکند و میتوان گفت که ما به وسیله قهر افراد را کنترل میکنیم. نوعی از رابطه نا سالم ساخته میشود.
برای برخورد هنگام این زودرنجی های و قهرها:
وقتی بسیار خشمگین هستید از همسر خود فاصله بگیرید و بهش بگویید من الان خیلی ناراحت هستم اجازه بده من چند دقیقه آرام بشم و میام با هم حرف بزنیم ، حتما از اتاق خارج شوید آبی بخورید کمی نفس بکشید و با خود بگویید می توانم آرام باشم اجازه ندهید افکار ناراحت کننده هی در ذهن تان مرور شود و بعد از پنج الی ده دقیقه برگردید برای ادامه صحبت (این تکنیک ترک موقعیت است که اجازه میدهد ارامش و منطق جای خشم را بگیرد)
مهربانی، لحظات رمانتیک را در رابطه خود افزایش دهید تا این دلخوری ها را کاور کند در برابر هر قهر و دلخوری پنج کار مثبت و خوشحال کننده در رابطه خود داشته باشید.
خط قرمزهای همسر خود را بشناسید درباره آنها گفتگو کنید(با شناخت بیشتر از همسرتان بهتر می توانید رفتارهایشان را هضم کنید)
گفتگو کردن اصولی دارد حتما در حرف های خود و بیان نیازها، دلخوری ها و درخوایگست ها این ها را رعایت کنید
اصولی که گوینده باید توجه داشته باشد
خلاصه حرف بزنید. در شرح مطالبی که باید بگویید جانب اختصار را رعایت کنید. به جنبههای مهم بپردازید. توصیه میکنم که از «قاعده دو جمله» پیروی کنید و به عبارت دیگر، صحبت خود را به دو جمله محدود کنید. اغلب اوقات میتوان همه گفتنی ها را در دو جمله بیان کرد. با این روش از صحبت درباره مطالب خارج از برنامه که اغلب ایجاد تنش می کند، جلوگیری کنید.
صریح و موجز حرف بزنید. از صحبتهای مبهم و از کلی گویی بپرهیزید. مثلا بجای اینکه بگویید: " کاش منظمتر بودی.» بگویید «دلم میخواهد بعد از استفاده از حوله، آن را سرجای خود آویزان کنی.»
از توهین، تهمت و سرزنش بپرهیزید. در ین خصوص بهتر است از «قاعده بیتقصیر بودن» استفاده کنید. «مسئلهای است که میخواهم با تو در میان بگذارم ببین میتوانی به حل آن کمک کنی.» خود را در هیئت تعمیر کاری ببینید که میخواهد بدون هر گونه سرزنش پیچی را سفت یا شل کنید.
از زدن برچسب، مانند «شلخته»، «خود خواه»، یا «بیملاحظه» و غیره خودداری کنید. این برچسبها اغلب تعمیم مبالغهآمیز هستند و فضای صحبت را تیره میسازند. از آن بدتر، با ایجاد تکدر خاطر، فضای حاکم بر جلسه حل اختلاف را خراب میکنند.
از مطلق گویی و استفاده از کلماتی مانند «هرگز» یا «همیشه» خودداری کنید. این واژهها معمولا اشتباه هستند. بندرت همسری را پیدا میکنید که «هرگز» کارش را درست انجام ندهد و یا «همیشه» در انجام کاری کوتاهی کند. با مطلق گرایی شرایطی فراهم میآورید که شما را از رسیدن به هدف باز میدارد.
حرفتان را بزنید و از انتقاد خودداری کنید. مثلا بجای اینکه بگویید «تو هرگز به من کمک نمیکنی» بگویید «اگردر شستن ظرفها به من کمک کنی بسیار ممنون میشوم.»
ذهن خوانی نکنید. احتمال اینکه ذهن خوانی اشتباه باشد زیاد است و در نتیجه زمینه عصبانیت همسرتان را فراهم میسازید. اگر فکر میکنید که همسرتان از شما دلگیر است بهتر است بگویید: «احساس میکنم از من دلگیر هستی.» در برخورد با باورهای خود بدانید که لزوماً با واقعیتها روبرو نیستند و چه بهتر که از تحلیل روانشناسانه در باره انگیزههای همسرتان اجتناب کنید.
اصولی که شنونده باید رعایت کند
زمینههای توافق را پیدا کنید. ببینید با کدامیک از نکات مورد اشاره همسرتان موافق هستید، تا در نقش مخالف او ظاهر نشوید: «بله قبول دارم که اخیراً سرم خیلی شلوغ بوده است» «مثل اینکه معاشرتهای اجتماعی من تو را ناراحت کرده است.»
مضامین منفی صبحتهای همسرتان را ناشنیده بگیرید. بعید نیست که همسر شما در حالت دلخوری یا عصبانیت در بیان مسئله مبالغه کند. به علت عصبانیت توجه کنید و انتقادها و سرزنشها را نادیده بگیرید.
از خود سوال کنید. ممکن است گله و شکایت همسر شما برای خود او روشن باشد، اما شما از چگونگی آن آگاه نباشید. از خود بپرسید: «منظورش چیست؟ چه میخواهد بگوید؟»
مطمئن شوید که منظور همسرتان را درک کردهاید. مثلاً به او بگویید: «فکر میکنم منظور تو این است که حاضر نیستی دخالتهای مادرم را تحمل کنی.» یا «آیا منظورت این است که صورت حسابهای بانک را من پرداخت کنم؟»
اگر فکر میکنید که همسرتان منظور شما را آنطور که هست درک نکرده، در مقام توضیح برآیید. مثلاً بگویید: «خیلی دلم میخواست تو را ببینم. اما مجبور بودم کار اداره را تمام کنم.»
از گفتن «متاسفم» ترسی به دل راه ندهید. روابط زناشویی ایجاب میکند که اگر خواسته و ناخواسته اسباب تکدر خاطر همسرتان را فراهم کردهاید، در مقام پوزش برآیید و تاسف خود را به اطلاع او برسانید.
من می دانم در همسرتان نیز باید تغییراتی ایجاد شود اما وقتی فقط یک نفر از زوجین اقدام میکنیم ما از ایشون قاضا می کنیم بر روی رفتارهای خود برای ایجاد تغییرات تمرکز کند تا با بهبود رابطه طرف دیگر نیز تشویق به تغییر شود بنابراین با تمرین مهارت های بالا و پذیرش همسر خود که شرایط و تربیت کودکیش در این زودرنج شدن ایشون نقش داشته سعی کنید از تلاش خسته و دلزده نشوید.
روزهای آرام و صمیمی پیش رویتان باشد🌹🌹🌹
پاسخ سلام دوست عزیز تشکر از اینکه سوالتان را با ما در میان گذاشتید افرادی که در یک رابطه شروع کننده قهر هستند مهارت های حل صحیح مساله و حل تعارض را نمی دانند و برای این که زودتر بتوانند از تنش رهایی یابند،...
با سلام خدمت شما من 28یسال سن دارم و ساکن شهرکرد 2سال ازدواج کردم و هنوز بچه دار نشده ام 2سالی هست
پاسخ سلام اگر زخم دهانه رحم دارید بهتره دو تا سه دوره دارو مصرف نمایید اگر درمان نشدید در مرحله اخر باید فریز انجام دهید چون بعصی از پزشکان به اشتباه بافت طبیعی رحم را که از دهانه رحم بیرون زده وقرمز رنگ ه...
پاسخ سلام وقت بخیر وجود درد به تنهایی دال بر نیاز به عصب کشی نیست، گاها دندان شدیدا تخریب شده و نیاز قطعی به عصب کشی داره ولی دردی وجود نداره. به پزشک متخصص مراجعه کنین،. تشخیص قطعی نیاز به عصب کشی با عکس...
پاسخ دوست عزیزمصرف قرص اورژانسی عوارض داره برای همین بیشتر از دو تا سه بار در طول یکسال توصیه نمیشهتأخیر در قاعدگی از جمله همین عوارض هست اما با وجودیکه احتمال زیادی برای حاملگی نیست اما تست بارداری بدید و...
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید