2794

نحوه ارتباط با همسر زودرنج

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 112 بازدید

سلام . نحوه ارتباط با همسر زودرنج چیست؟ میشه لطفا راهنمایی کنید

من همسرم درکل آدم خوبیه فقط زودرنج وبیخودی گاهی اوقات سرمسائل بی دلیل والکی ناراحت میشه وعصبانی واین باعث دعوابین مامیشه واقعاموندم دیگه چیکارکنم چون بخواداینجورپیش بره همش بایددعواباشه دوساله ازدواج کردیم ویه بچه ده ماهه ام داریم من میخوام سرهرچیزی که بحثمون میشه کوتاه بیام ولی میترسم توآینده برام مشکل سازبشه وشوهرم عادت کنه به این رفتار خواهشاکمکم کنیدوازدوستان وشمامشاورعزیزدرخواست کمک وراهنمایی دارم ممنونم ازتون


اطلاعات تکمیلی

سن20جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

🔸 افراد در ارتباطات و برخورد با چالشهای زندگی به دلایل تفاوتهای شخصیتی، ژنتیک،یادگیری و تربیت در دوران کودکی، متفاوت رفتار میکنند. برخی با زودرنجی و حساسیت زیاد واکنش نشان میدهند.

🔸یکی از مهمترین دلائل زودرنجی، پایین بودن میزان اعتماد به نفس هست به این معنا که فرد به این علت که خود و شرایط زندگی خود را کمتر از دیگران ارزیابی میکند با زودرنجی و کم تحملی واکنش نشان میدهد و این سبب میشود که به مرور از جمع و حضور در جمع دوری کند و به مرور تنهاتر شود و در ارتباطات شخصی خود با مشکل مواجه شود.

🔸چه راه کارهایی به این افراد کمک میکند؟

💡 اولین قدم: تقویت اعتماد به نفس از طرق: 🔼خودگویی های مثبت به این معنا که فرد بیشتر بر نکات مثبت خود متمرکز شود و آنها را مرور کند.

🔼خودآگاهی به معنای شناخت و تمرکز بر افکار و احساسات و عواطف و هیجانات خود در شرایط گوناگون.

🔼شناخت دقیق از نقاط قوت و ضعف خود

💡 دومین قدم: یادگیری مهارتهای ارتباطی و تلاش و تمرین جهت ابراز وجود و مطرح کردن نظرات و دیدگاه شخصی به شیوه درست میباشد.

💡 سومین قدم: مواجه شدن با موقعیت هایی که حساسیت فرد را برمی انگیزد. مثل:  حضور در جمع و روابط اجتماعی بیشتر


🔴 و اما شما به عنوان همسر فرد زودرنج

در مواقع بروز این رفتار ، بهتر است نه خیلی به ایشون سخت بگیرید چون باعث ناراحتی فرد میشود و نه خیلی بی تفاوت چرا که باعث تشدید این خصوصیت اخلاقی در این شخص میشود.

بهتر است که لحن و نوع کلام و زبان بدنتان متناسب با نیازها و شخصیت همسرتان باشد و به او کمک کنید تا در موقعیت قرار بگیرد و درک درستی از آن موقعیت داشته باشد و به پذیرش بیشتری دست یابد البته با کمک و همراهی شما. توجه داشته باشید که تقویت اعتماد به نفس نیاز به زمان دارد و صبوری شما را میطلبد شاید که این امر بهانه خوبی باشد تا شما هم در کنار و همراه همسر خود در ارتقاء اعتماد به نفس خود کوشاتر باشید😉 و این خود موجب دلگرمی و انگیزه بیشتر  برای همسرتان جهت تغییر خواهد شد.


با آرزوی موفقیت و رضایت خاطر شما🌹

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha