2794

سلام . من نزدیک چهار ماه که زایمان کردم بعد از زایمانم به شدت حساس و ترسو شدم مثلا اگه یه صحنه دل خراش ببینم حالم خیلی بد میشه حتی اگر صحنه دعوا یا تنبیه پدر یا مادری رو با بچش ببینم حالم بد میشه و همش به اون صحنه فکر میکنم و احساس غم میکنم حتی از خون هم حالم بد میشه در صورتی که قبل زایمانم اینطور نبودم شب ها اصلا خوابم نمیبره و چند ساعت طول میکشه تا بخوابم زیاد فکر میکنم و اصلا ذهنم متمرکز نیست به مسایل چند سال پیش و حتی موضوعاتی که ربطی به من نداره اما منفی و غم انگیزه فکر می کنم به نظرتون چیکار کنم?

اطلاعات تکمیلی

سن20جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام
با توجه به توضیحاتتون  تغییرات هورمونی که در شما بعد از دوره بارداری به وجود آمده شما رو دچار حساسیت و ترس کرده. که این علائم بیشتر به همراه غم و حس تهی بودن همراه است. 
افزایش حسساسیت در شما می تواند به خاطر شرایط موجود باشد و یا ممکن است ارتباطی به دوران کودکی و گذشته شما داشته باشد که الان بعد از بارداری خودش را به این شکل نشان می دهد.
اما به طور کلی به نظر میرسه تاب آوری شما کم است.
ابتدا افکار منفی خود را کنترل کنید. زمانی که ما در بربر افکار خود کنترلی نداریم و اجازه می دهیم ذهنمان ما رو کنترل کند تصور منفی مثل من ناتوانم در ما به وجود می آید که طبق افکار خود احساسات منفی خواهید داشت.
زمانی که افکار منفی به سراغتان می آید  که معمولا شب در زمانی که محیط پیرامونی نداریم که مزاحم مان شوند بیشتر است به خودتان بلند بگویید بس است ادامه نده. می توانید موقعیت تان را تغییر دهید. به این فکر کنید این فکر چه سودی برای شما دارد.. اگر براتون مفید و سودمند است ادامه دهید اگر نه توقف کنید. شروع به نوشتن کنید جازه دهید هر آنچه که شما رو منقلب می کند به بیرون از ذهن شما روی کاغذ آورده شود. سپس می  توانید کاغذ را مچاله کنید در سطل زباله بیندازید.
خواب میان روزی نداشته باشید تا شب راحت تر خوابتان ببرد.
مواقع خواب یک موسیقی بی کلام آرامش بخش گوش دهید.
زمانهای که فکر می کنید حالتان بد می شود یکی از کارهای که می توانید به خودتان کمک کنید تنفس های عمیق است.
 سعی کنید در زمان اکنون و حال زندگی کنید. چشمان خود را ببندید یک تخته سفید در مقابل چشمان خود تصور کنید شروع به نفس کشیدن کنید و بعد از هر نفس یک خط فرضی روی تخت سفید بکشید. تا 15 بار تکرار کنید و به مرور زمان این تعداد را بیشتر کنید.
کلاس یوگا ثبت نام کنید.
با افراد مثبت اندیش معاشرت بیشتری داشته باشید.
در منزل از یک گیاه مراقبت کنید.
 از حمایت همسر و خانواده خودتان بهرمند شوید.
در مکانهای که فکر می کنید ممکن روی شما تاثیر منفی بگذارد حضور نداشته باشید.

توصیه می کنم اگر علائمتان رو به افزایش است حتما از یک روان شناس کمک حرفه ایی بگیرید تا بتوانند با مصاحبه بالینی علت و درمان را پیگیری کنید
پایدار باشید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

با سلام نوزاد پسری دارم حدودا اا ماهه بعد از زایمان به صورت پراکنده قرص اهن و گاهی کلسیم مصرف میکردم

پاسخ سلام بهتر است ابتدا یک ازمایش چک اپ بدهید و سپس یک برنامه غذایی کامل مخصوص شیردهی دریافت نمایید تا نیازهای بدنی شما را رفع نماید دکتر پیام فرح بخش ٨٨٦٨٤٩٤٦

درمان آکندروپلازی کودک

پاسخ دوست عزیز باید حتما به فوق تخصص غدد اطفال مراجعه کنید.

مصرق قرص سوپراکل در اوایل بارداری

پاسخ سلاماگر بررسی شده اید و بر اساس شرح حالتان تجویز شده است نگران نباشید و داروها را میل کنید. این داروها در بارداری مجاز است . روز خوش