2794

ملاقات پدر با فرزند بعد از طلاق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 840 بازدید

سلام

دختر ۴ ساله ای دارم که با من زندگی میکنه و به شدت وابسته به منه

پدرش شهر دیگه ای زندگی میکنه و در مراحل جدایی هستیم

یکساله پدرش نیومده دیدنش و قبل از اون هم ارتباط خاص و چندانی با هم نداشتن

حالا درخواست ملاقات داده و قاضی حکم داده که ۲۴ ساعت کامل با پدرش باشه اما هنوز ملاقاتی صورت نگرفته

دخترم از لحظه ای که فهمیده به شدت گریه و بیتابی میکنه برای نرفتن, مدام میچسبه به من و با اطرافیان پرخاشگر شده. میگه منو نبر. من نمیخوام برم پیشش. من نمیخوام ببینمش. من باهاش جایی نمیرم بدون مامانم

خیلی ناراحتم که دارم اینطور می بینمش, نمیدونم باید چکار کنم. چطور میتونم ساعات ملاقات رو کم کنم؟ دخترم بدون من حتی یک ساعت با هیچ کسی نمیمونه حتی بابت همین اضطراب جداییش از من نتونستم بذارمش مهد کودک و با خودم میبرمش سرکار

لطفا برای رضای خدا به منو دخترم کمک کنید چکار کنم این ملاقات به حداقل برسه؟ میتونم با حضور خودم در کنارش باشم؟

از روانشناس کودک نامه بگیرم ؟ چکار کنم؟ چه مدارکی داشته باشم که قاضی (که علنا سمت اون آقاست) نوع و ساعت ملاقات رو کم کنه؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۹جنسیتزنشغلپرستار کودک وضعیت تاهلدرحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. حق حضانت دختر تا هفت سال با مادر و از هفت تا نه سال با پدر هست و در مدتی که حضانت فرزند به یکی از والدین تعلق دارد طرفغ دیگر می تواند تقاضای ملاقات فرزند را داشته باشد که با توجه به شرایط و وضعیت والدین قاضی می تواند از ملاقات ساعتی تا روزانه را برای طرف مقابل حکم بدهد.

2. قاضی می بایست در این ملاقات در هر حال رعایت مصلحت و وضعیت طفل را مد نظر قرار دهد و مطابق ماده 23 آئین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده در صورتی که طفل از ملاقات با یکی از طرفین امتناع نماید موضوع از طریق کلانتری به قاضی گزارش شود و قاضی تدابیر لازم از جمله ارجاع به مرکز مشاوره خانواده و مددکار اجتماعی برای جلب تمایل طفل برای ملاقات با در خواست کننده ملاقات اتخاذ می کند.

3. در هر حال هیچ مقام قضایی یا قانونی نمی تواند طفل را مجبور به این ملاقات نماید. و اجرای احکام می تواند تا موقع امادگی طفل برای ملاقات اجرای حکم را به تاخیر بیندازد.

4. در خصوص مدت ملاقات فرزند می توانید با توجه به وضعیت پدر و عدم سکونت در محل و وضعیت روحی فرزند می توانید به دستور صادره اعتراض کنید و تقاضای کم کردن ساعات ملاقات را بدهید.

موفق باشید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
پرسش ها و پاسخ های مشابه

ملاقات شوهر سابق با پسرم

پاسخ با سلام 1. در خصوص نفقه ایشان باید تا حداقل سن قانونی هزینه های فرزند شما را پرداخت کند و حتی می توانید سالانه نسبت به تعدیل(افزایش مقدار نفقه با توجه به نرخ تورم) اقدام کنید و در صورت عدم پرداخت حت...

ملاقات همسرم با همسر سابقم

پاسخ سلام دوست عزیز اگر اعتماد و احترام در رابطه شما وجود دارد و همواره سعی کردید در زندگی مشکلات و مسائل که می تواند باعث سوتفاهم بشه رو حل کنید دیگر نباید نگران باشید که با حرف های دیگری نظر ایشون برگرد...

ملاقات زن باردار با فرد سرطانی

پاسخ سلام بیماری سرطان واگیردار نیست دوست عزیز صرفا توصیه میشه از حضور در کنار بیمارانی که در حال رادیوتراپی هستند تا مدتی خودداری بشه خصوصا برای کودکان و خانمهای باردار.

ملاقات باردار از کسی که پرتودرمانی میکنه

پاسخ سلام خیر نمی تواند باید احتیاط کند بستگی به نوع پرتو درمانی و اندام درگیر شخص دارد که باید از پزشک معالج ، شخص بیمار سوال کند موفق باشید.