2794

درمان ترک خودارضایی در دختر 20 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 10158 بازدید

سلام خسته نباشین.

نمیدونم چجوری بگم ولی این خودارضایی کلا ریتم زندگی مو به هم ریخته در واقع خودمم نمیخوام که اینکارو بکنم

ولی حس میکنم بهش اعتیاد دارم. البته بگم هر روز و هر هفته تکرار نمیشه. هر دو ماه یک بار است. ولی خسته شدم خودم نمیخوام همون یه بارم انجام بشه. شاید هزار بار سعی کردم و نشد همون یه بارم نمیخوام اتفاق بیوفته. نه فیلمی میبینم نه چیز دیگه ای. اولش دست خودم نیست ولی بعدش از خودم متنفر میشم میشه راهنماییم کنید مرسی.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بارها در مورد خود ارضایی صحبت کرده ایم که میتوانید با جست و جو در سوالات ، پاسخ های کارشناسان را بخوانید 
مقوله  خودارضایی از دو دیدگاه قابل بررسی هست 
همانطور که میدانید از مقوله دین واسلام این عمل نهی شده و تاکید بر دوری کردن از آن هست از دیدگاه روانشناسی هم این عمل توصیه نمیشود ولی انجام دادنش آن هم برای یک فرد مجرد دوماه یکبار که اشاره کرده اید نمیتواند آسیب زا باشد 
یکی از دلایلی که توصیه میشود به  خودارضایی عادت نکنید این است که دستیابی آسان به ارگاسم ممکنه باعث بشه ذهن فرد شرطی بشه و تمایلش به سمت خودارضایی بر تمایل برای ارتباط با جنس مخالف غلبه کنه، یا اینکه اختلال در ارگاسم از طریق سکس نرمال ایجاد بشه که در خانمها شایع تر هست 
در مورد شما خودارضایی  همراه شده  با بار سنگین عواطف منفی از جمله اضطراب، احساس گناه، خشم نسبت به خود، افسردگی و... که خود اینها علایم جسمی و روانی متعددی ایجاد می کنن از طرفی تعارض روانی شما در مواجهه نیازهای فیزیولوژیکت با ارزش های اجتماعی، شما رو‌گرفتار علایمی کرده که توصیفش کردی.
من توصیه های کلی که برای کم کردن وترک کردن این رفتار هست را برایتان مینویسم که امیدوارم بتوانید انها را انجام دهید 
 يکي از بهترين کارهايي که مي توانيد براي تخليه انرزي تان بکار بگيريد ثبت نام در کلاس هاي ورزشي است. در اين صورت، قواى جنسى تعديل مى گردد. ورزش هايي مثل شنا،پياده روي ،واليبال ،بسکتبال و...
-سعي کنيد مدت زيادي تنها نمانيد. بيشتر در محيط صميمي خانواده حضور داشته باشيد. در جلسات گروهي شرکت کنيد. 
- موقعي که به فکر خودارضايي مي رويد بايد بتوانيد حواس خود را پرت کنيد. همان موقع محيط را ترک کنيد و به فعاليتي ديگر بپردازيد.
- برنامه ريزي براي اوقات فراغت خود داشته باشيد. سعي کنيد هيچ وقت بيهوده اي نداشته باشيد.
- سعي کنيد از خوردن بيش از اندازه غذاهاي تند، تخم مرغ، دارچين، پياز،غذاهاي چرب بپرهيزيد چون اين غذاها سرشار از انرزي هستند.
- سعي کنيد اگر برايتان امکان دارد به سرکار برويد.
- برنامه خوابتان را تنظیم کنيد. اول شب به رختخواب برويد و سعي کنيد در روز فعاليت هاي زيادي انجام داده باشيد و بعد از ظهر هم نخوابيد تا شب با خستگي کامل به رختخواب برويد. با شکم پر نخوابيد و به پشت هم بخوابيد.
- از پوشيدن لباس هاي تنگ و چسبان خودداري کنيد.

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha