سلام
تامین 3 دسته اسید فولیک، ویتامین D و کلسیم مساله مهمی در مورد زنان باردار هست. بنابراین مصرف این موارد توصیه می شود:
دسته اول که برای دستگاه عصبی کودکتان مناسب است:
اسفناج (حدود 1.5 تا 2 فنجان)، مصرف لوبیاجات در غذاها به شکل روزانه حداقل نیم تا یک فنجان، مارچوبه درون خورشت به تعداد 3-4 عدد در روز، بادام زمینی به میزان یک مشت پر، پرتقال 2-3 عدد در روز و در صورت عدم مصرف این موارد مکمل فولیک
مورد بعدی برای شکل گیری استخوان و تقویت مفاصل، قلب و عصب:
شیر روزانه 2 لیوتان- ماست 1 کاسه- پنیر 1-2 قوصی کبریت- اسفناج نیم تا 1 فنجان
مورد بعدی برای سلامت دندان و استخوان کودک:
تخم مرغ(روزانه 1-2 عدد به شکل کاملا پخته)-مارچوبه-درمعرض آفتاب قرار گرفتن روزانه 45دقیقه تا 1 ساعت و در صورت نیاز و تجویز متخصص تجویز مکمل ویتامین D
مواردی که نباید در بارداری مصرف شود:
پنیرهای قارچی و کپکی مثل پنیر آبی
تخم مرغ نیم پز
شیر محلی و غیرپاستوریزه
گوشت نیم پز
جگر یا مکمل ویتامین A یا سایر مولتی ویتامین ها بدون تجویز متخصص
الکل و قهوه
در ضمن شستشوی دقیق میوه و سبزی مهمترین است چون که ممکنه توکسوپلاسموز شما رو درگیر کنه. مواردی که عرض کردم از دلایل اساسی درگیری عمدتا لیستریوزیس است که می تواند موجب سقط جنین شود
با احترام
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید